kalman vs bencsik part2

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 30., szombat 8:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 30., szombat 7:58
Sajnos itt is, mint mindenhol a magyar politikában és közéletben, fellelhető az a mérhetetlenül ostoba 2 bites bekötés. Ha nem velünk, akkor ellenünk. Ha azt mondja valaki, hogy gazdaságilag érdemes lenne oda nyitni, ahová el tudjuk adni az termékünket, legyen az dél, nyugat, észak vagy kelet, akkor már ez oroszbarát, mert hát azt merte mondani, hogy kelet. Azt neked főleg tudnod kellene, hogy mi történt 14-ben Ukrajnában. Kiknek a kezén van az ukrán termőföld nagy része, ami miatt az ukrán gabona megöli Európát (gazdaságilag és egészségileg is) és kinek az érdeke baszogatni az oroszokat és lassan kivéreztetni Európát. Kadhafi likvidálása is milyen jó ötlet volt... Elég sok hasonlóság van az és a mostani ""küldök francia katonákat az oroszok ellen" őrülettel... És igen, ha hozzá teszem, hogy egyik fél sem különb, akkor bizony azt mondtam, hogy egyik fél sem különb.csababarca írta: Annyira Jó Torockainál ez az "és akkor mi van?" érvelés, mikor másról se szólnak a konteói, mint ilyen következtetésekről, mint amit most Hadházy húzott elő.
Jó mondjuk Lacibohóc olyanokat rágalmaz, és sároz be a végtelenül együgyű konteóival, akik nem szólnak vissza, mert azt sem tudják, hogy létezik.
Na mindegy, mondjuk ez egy komoly ügy is lehetne, de nem nálunk.
Az viszont tény, hogy Torockai folyamatosan oroszokhoz dörgölőzik a beszédeiben, és rúg bele a "nyugatba" és Ukrajnába.
Persze néha hozzáteszi, hogy az oroszokat se kell félteni, és akkor el van intézve.
Szerintem ennek a Toroczkainak meg kellene maradnia annak, amiben tényleg jó: polgármesternek, és az olyan ügyek feltárójának, mint a Schadl ügy. Az egy becsületes, következetes, és jó munka volt. (most azt hagyjuk, hogy bár a Schadl is milliószálon volt bekötve a fideszbe, de ezekben a videókban is nem a kormányt rugdosta, csak úgy ímmel ámmal, hanem az ellenzéket, és a globalistákat:D)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 29., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 29., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 29., péntek 18:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 29., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 29., péntek 17:28
Eros erveles. "Aki mondja masra, az mondja magara, te CIA ugynok bibibi"kiserik írta:Kezdődjék a cicaharc: https://twitter.com/ToroczkaiLaszlo/sta ... 3967405147zsuninnyo írta: https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... KsAJKDgurl
Ugye az alternativa, az egyetlen igazsag.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 29., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 29., péntek 17:08
Kezdődjék a cicaharc: https://twitter.com/ToroczkaiLaszlo/sta ... 3967405147zsuninnyo írta: https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... KsAJKDgurl
Ugye az alternativa, az egyetlen igazsag.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 29., péntek 16:00
Nem tudjak eltuntetni ugy hogy a jelenlegi minosegeben maradjon hatalmon utana. Ne feledjuk, hogy barmilyen titkosszolgalati infohoz hozzaferhet jelenleg, ez megszunne. Persze ki lehet neki adni utana is a dokumentumokat de szerintem az mar rohadtul kockazatos lenne.kiserik írta:3 napja írtam. Ha gáz lesz, akkor Poltot menesztik (az egyetlen korrupt ügyészt), Tóni meg Habonyosan eltűnik a színfalak mögött (minden rossz okozója, maga Lucifer) és máris probléma megoldva.ferni írta: Nekem fura volt ahogy Hajdú Peti nyíltan kimondta, hogy Rogán-féle propaganda majd később Varga Judit is használta ezt a kifejezést.
Lehet ő lesz beáldozva.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 29., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 29., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 29., péntek 15:19
3 napja írtam. Ha gáz lesz, akkor Poltot menesztik (az egyetlen korrupt ügyészt), Tóni meg Habonyosan eltűnik a színfalak mögött (minden rossz okozója, maga Lucifer) és máris probléma megoldva.ferni írta: Nekem fura volt ahogy Hajdú Peti nyíltan kimondta, hogy Rogán-féle propaganda majd később Varga Judit is használta ezt a kifejezést.
Lehet ő lesz beáldozva.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 29., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 29., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 29., péntek 14:27
ezen gondolkodtam mi lehetne az út.....'shutterisland írta:a csillogo homloku holgyemeny hogy kibujt a borebol hirtelen.Hat nezd meg ezt a videot. A fougyesztol panikolva kell elvagni a kerdest amikor Roganekrol van szo. Ki sem meri mondani a nevuket![]()
jogilag nem vagyok kepben de az elorehozott valasztasokat nem lehetne valahogy osszehozzak ?
26-ig sajnos lerendezi ezt a szamukra "tragediat" a fidesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 29., péntek 14:19
a csillogo homloku holgyemeny hogy kibujt a borebol hirtelen.Hat nezd meg ezt a videot. A fougyesztol panikolva kell elvagni a kerdest amikor Roganekrol van szo. Ki sem meri mondani a nevuket
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 29., péntek 14:14
Persze, hogy van. Korábban lerúgta magáról, hogy Ludas Matyi lenne, mára viszont beállt ez alá. Ellenben olyan helyzetben, amiben most van, szerintem más is így gondolná.géza írta: Csak en erzek egy pici Messias komplexust MP-nel meg a posztjainal?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 29., péntek 14:09
Azt adja ami kell a nepnek. Mindegy,hogy-hogy adja elo magat,csak takarodjon ez a gyurcsany-orban fele banda el.géza írta: Csak en erzek egy pici Messias komplexust MP-nel meg a posztjainal?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 29., péntek 14:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem