Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 16:45

szerintem a dk-nak igy is ugy is vege lenne majd a szavazobazis eloregedese miatt.
ha jol emlekszem, a szavazoik tobb mint ketharmada 40 feletti korosztaly es nem hiszem, hogy a 4 evente beeso uj szavazokat pont ok fogjak majd legjobban megszolitani.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 28., csütörtök 16:00

ferni írta: És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem :lol:
Szerintem ez tokeletes, ahhoz, hogy a fidesz bukjon 26ban eloszor az ellenzeknek kell buknia. Ha juniusban, Bp megtartasa ellenere is lesz egy nagy bukta, ami erosen benne van a kalapban, akkor MP, MZP, Vona, Kutyak nagyon meg fognak erosodni es az evek ota tulelesre jatszo eloskodo partok vegre eltunnek a sullyesztobe. Utana johet majd a Dk es vegul a fidesz.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 28., csütörtök 15:41

viszont az nem lenne hazugság.
Amikor karácsony lett polgi akkor a közmű cégekhez mszps és dks embereket állított vezetői poziba.
Ahol dolgozom ott rengeteg osztályvezetőnek az a szuperképessége, hogy gyurcsányt ismeri. Szakmailag inkább nem jellemezném őket.

Erről amúgy korábban még az index (mostani telex) cikkezett. Szóval sajna Karácsony tényleg be van csicskulva.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 15:30

Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!

Ezek hülyék esküszöm :lol: :lol: :lol:
dk, mszp, parbeszed, mielott valaki felreerti. :D

egyebkent csak szerintem tolt ki magaval ezzel karacsony a bp-i onkormanyzati valasztasok elott ?
ujabb gyurcsanyozas hullam johet.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 28., csütörtök 13:42

A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?

És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.

És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 12:56

Egeszen elképesztő milyen hazudozas megy - az adofizetok penzebol - ami az mp, felvetel, vj, ner temat illeti....
Kibaszott undorito csuszomaszo fergek ezek mind bazmeg
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 28., csütörtök 12:55

És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 28., csütörtök 12:52

És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!

Ezek hülyék esküszöm :lol: :lol: :lol:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. március 28., csütörtök 12:34

'shutterisland írta:
frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.
Semmit se jelent a lajkok szama, ezt a riportot korbefuttatjak az osszes NER median es a politikaval amugy nem torodo emberek nagy reszet mar be is huztak. A lajkok szamabol csak a legaktivabb retegre lehet ralatni.

Maskulonben Jakab Peter lenne mar a miniszterelnok.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 28., csütörtök 12:33

'shutterisland írta: frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.
https://jabrek.net/dislike-en/?url=http ... -4Sb4FtCuM

498 582 views
8 544 likes
44 962 dislikes(84%)
240 comment

a komment szekcióban nagy takarítás volt, mint VJ minden posztja alatt
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 12:22

csak szimplan budapesten van kb 1 millio ember (leszamitva gyerekeket, betegeket, etc) akinek meg ha a fele fideszes is, a maradek 500k-bol ha par tizezer megmozdul, az a felutazo videkiekkel egyutt mar egy oriasi tomeg lenne.
ha en pesten elnek, biztosan kimennek mar csak a vibe miatt is ha nem is tablakkal hadonaszni habzo szajjal.

frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 12:16

BlancoMark írta: Az alábbi bejegyzést nem én fogalmaztam meg, a JÓLVANEZÍGY youtube csatorna kommentjei között találtam. Szerintem minimum elgondolkodtató.."Amúgy nekem az ütött szöget a fejembe Judit Frizbis interjújában (és meglep, hogy ezt senki nem kapta fel), hogy ott azt állította, hogy ő csak onnan tudott a hangfelvételekről, hogy Péter ezt mondta neki, hogy vannak. De hogy ő nem hitte el, hogy tényleg vannak, tényleg felvette Péter. Akkor mondja már meg valaki, hogy Péter így hogy tudta volna Juditot rákényszeríteni, hogy felmondja a "hazugságokat" arra a hangfelvételre? Mert facebook-on ezt állította... 😃 De akkor látnia/tudnia kellett volna, hogy ezt Péter rögzíti... 😃 Akkor a hangfelvétel tartalmáról is tudnia kellett volna, ha ezt "tollba mondatta" vele Péter... Itt meg azt állítja, hogy a tartalmát sem ismerte, azt hitte, hogy a gyerekekkel való veszekedést/kiabálást rögzítette Péter. Számomra ebből egyértelműen lejön, hogy hazudott, és senki nem kényszerítette semmire, és az tényleg egy titokban felvett hanganyag, aminek minden szava igaz... A Frizbiben gyönyörűen leleplezte magát, a szöges ellentettjét mondja annak, amit facebookra kiírt (vagy kiírtak helyette... De akkor egyeztethették volna, hogy mit hazudjanak...)... :D"

Ajajj na ez kellemetlen. :roll:
ezek apro reszletek, senkit se erdekelnek.

csak az szamit, hogy a no verve es a konyhaban jo. :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 28., csütörtök 12:10

Az alábbi bejegyzést nem én fogalmaztam meg, a JÓLVANEZÍGY youtube csatorna kommentjei között találtam. Szerintem minimum elgondolkodtató.."Amúgy nekem az ütött szöget a fejembe Judit Frizbis interjújában (és meglep, hogy ezt senki nem kapta fel), hogy ott azt állította, hogy ő csak onnan tudott a hangfelvételekről, hogy Péter ezt mondta neki, hogy vannak. De hogy ő nem hitte el, hogy tényleg vannak, tényleg felvette Péter. Akkor mondja már meg valaki, hogy Péter így hogy tudta volna Juditot rákényszeríteni, hogy felmondja a "hazugságokat" arra a hangfelvételre? Mert facebook-on ezt állította... 😃 De akkor látnia/tudnia kellett volna, hogy ezt Péter rögzíti... 😃 Akkor a hangfelvétel tartalmáról is tudnia kellett volna, ha ezt "tollba mondatta" vele Péter... Itt meg azt állítja, hogy a tartalmát sem ismerte, azt hitte, hogy a gyerekekkel való veszekedést/kiabálást rögzítette Péter. Számomra ebből egyértelműen lejön, hogy hazudott, és senki nem kényszerítette semmire, és az tényleg egy titokban felvett hanganyag, aminek minden szava igaz... A Frizbiben gyönyörűen leleplezte magát, a szöges ellentettjét mondja annak, amit facebookra kiírt (vagy kiírtak helyette... De akkor egyeztethették volna, hogy mit hazudjanak...)... :D"

Ajajj na ez kellemetlen. :roll:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. március 28., csütörtök 11:54

Kercsó írta:
géza írta: Pesten lennek, mennek. Annyi ertelme van, hogy OV meg a Fidesz fosik a tomegtol, ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen, es talan, de csak talan nem tudnanak mindent lenyomni az emberek torkan.
vidéken is lehet szervezni megmozdulást :)
Kulfoldon elek mar sok eve, 15-en pont Magyarorszagon voltam, akkor kint is voltam, most nem tudom ugy alakitani.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 28., csütörtök 11:43

En szinte biztos vagyok benne hogy Jutkarol a kormanyzatban is megvannak azok a felvetelek amikrol az Ordog Ugyvedje beszelt, ezek utan dontse el mindenki hogy benyeli-e amit Magyar Peterrol allit.

Nagyon oda kell tennie magat mindenkinek aprilis 6-an, mert ez igy nem mehet tovabb hogy mindent leuralnak kommunista tempoban.

Kozben Orban Balazs is megfenyegette a Spart, hogy 'ezt meg megbanjak'. A Don Corleonek orszaga. :agree:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. március 28., csütörtök 10:16

Közös jelölt volt nem? :mrgreen:

Amúgy csőd ez az egész, mint valami rossz álom. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 10:01

Csak csekkolom hogy figyeltek e :kalapos:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 28., csütörtök 9:46

hehetheoriginal írta: Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek :lol:

Igy megy ez, kinek mint intézett a kormanya, kinek milyen kormanyt es kepviselot intezett a népe :lol: :coffee:
baszki, jobbikos. legalabb ne m1 szinten

nezd meg hogy felultetted a momentummal oket :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 9:39

Nem jobbikos volt? Momentum? a tokom tudja

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. március 28., csütörtök 9:39

Viccnek szántam, vagyis félig, a komolyabb gondolatom az, amit most leírtál. :lol:

Én már csak röhögni tudok ezen, a messiás MP, a mónikasó hajdupéternél, a youtubert megverő momentumos, mint valami nagyon elbaszott valóságshow.
Nem illik.

Vissza: