Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia

De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 28., csütörtök 22:59
Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. március 28., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 28., csütörtök 22:43
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 28., csütörtök 21:35
Az elején nem tudtam hogy kinek az írása, a lírikus stílusból(amit én utálok) azt hittem fideszes, de amikor kimondta hogy "covid diktatúra" ott már tudtam hogy Mi hazánk leszzsuninnyo írta:Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.BLevi96 írta:
Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magam![]()
de abba a sötét lyukba is néha leér a fény és megkérdőjelezik a dolgokat.
5 komment után legszívesebben eladnám az országot, mert ennél lejebb nincs.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 28., csütörtök 20:47
Most ennek a kommentnek csak akkor van értelme, ha Te egy tájékozott, hithű Fidesz szavazó vagy. Szerintem itt sokakat érdekelne, hogy miért?petiamadridista írta:Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?
És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.
És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
Szerintem nagyon szórakoztató.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 20:40
Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.BLevi96 írta:Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magampetiamadridista írta:
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.
![]()
de abba a sötét lyukba is néha leér a fény és megkérdőjelezik a dolgokat.
5 komment után legszívesebben eladnám az országot, mert ennél lejebb nincs.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 28., csütörtök 20:20
Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magampetiamadridista írta:
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 19:51
Az egyertelmu lenne. Azert inditottak egy eleve vesztes jeloltet, hogy bemondhassak, hogy Vitezy fuggetlen. Legalabbis ennek van ertelme.'shutterisland írta:A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.
nyilvan ezek a meresek sokszor melle mennek, de ezek alapjan szentkiralyit kenytelenek lesznek visszaleptetni vitezy "javara" mert gyakorlatilag semmi eselye a leanyzonak es csak kart okozna.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 19:48
A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. március 28., csütörtök 19:45
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?
És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.
És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 28., csütörtök 18:28
Szerintem ez szerencsés. Jó eséllyel lebőgnek, mint az állat, aztán lehet oszolni. Bárcsak...Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
Ezek hülyék esküszöm![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 16:45
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 28., csütörtök 16:00
Szerintem ez tokeletes, ahhoz, hogy a fidesz bukjon 26ban eloszor az ellenzeknek kell buknia. Ha juniusban, Bp megtartasa ellenere is lesz egy nagy bukta, ami erosen benne van a kalapban, akkor MP, MZP, Vona, Kutyak nagyon meg fognak erosodni es az evek ota tulelesre jatszo eloskodo partok vegre eltunnek a sullyesztobe. Utana johet majd a Dk es vegul a fidesz.ferni írta: És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 28., csütörtök 15:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 15:30
dk, mszp, parbeszed, mielott valaki felreerti.Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
Ezek hülyék esküszöm![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 28., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 28., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 28., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. március 28., csütörtök 12:34
Semmit se jelent a lajkok szama, ezt a riportot korbefuttatjak az osszes NER median es a politikaval amugy nem torodo emberek nagy reszet mar be is huztak. A lajkok szamabol csak a legaktivabb retegre lehet ralatni.'shutterisland írta:
frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem