Szerintem ez szerencsés. Jó eséllyel lebőgnek, mint az állat, aztán lehet oszolni. Bárcsak...Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
Ezek hülyék esküszöm![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 28., csütörtök 18:28
Szerintem ez szerencsés. Jó eséllyel lebőgnek, mint az állat, aztán lehet oszolni. Bárcsak...Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 16:45
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 28., csütörtök 16:00
Szerintem ez tokeletes, ahhoz, hogy a fidesz bukjon 26ban eloszor az ellenzeknek kell buknia. Ha juniusban, Bp megtartasa ellenere is lesz egy nagy bukta, ami erosen benne van a kalapban, akkor MP, MZP, Vona, Kutyak nagyon meg fognak erosodni es az evek ota tulelesre jatszo eloskodo partok vegre eltunnek a sullyesztobe. Utana johet majd a Dk es vegul a fidesz.ferni írta: És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 28., csütörtök 15:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 15:30
dk, mszp, parbeszed, mielott valaki felreerti.Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 28., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 28., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 28., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. március 28., csütörtök 12:34
Semmit se jelent a lajkok szama, ezt a riportot korbefuttatjak az osszes NER median es a politikaval amugy nem torodo emberek nagy reszet mar be is huztak. A lajkok szamabol csak a legaktivabb retegre lehet ralatni.'shutterisland írta:
frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 28., csütörtök 12:33
https://jabrek.net/dislike-en/?url=http ... -4Sb4FtCuM'shutterisland írta: frizbis videhoz annyit, hogy a nezok nem igazan nyeltek be (bar en nem latom valamiert ezeket az aranyokat) de 500k nezettseg utan laza 11-89 a like/dislike arany.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 12:16
ezek apro reszletek, senkit se erdekelnek.BlancoMark írta: Az alábbi bejegyzést nem én fogalmaztam meg, a JÓLVANEZÍGY youtube csatorna kommentjei között találtam. Szerintem minimum elgondolkodtató.."Amúgy nekem az ütött szöget a fejembe Judit Frizbis interjújában (és meglep, hogy ezt senki nem kapta fel), hogy ott azt állította, hogy ő csak onnan tudott a hangfelvételekről, hogy Péter ezt mondta neki, hogy vannak. De hogy ő nem hitte el, hogy tényleg vannak, tényleg felvette Péter. Akkor mondja már meg valaki, hogy Péter így hogy tudta volna Juditot rákényszeríteni, hogy felmondja a "hazugságokat" arra a hangfelvételre? Mert facebook-on ezt állította...De akkor látnia/tudnia kellett volna, hogy ezt Péter rögzíti...
Akkor a hangfelvétel tartalmáról is tudnia kellett volna, ha ezt "tollba mondatta" vele Péter... Itt meg azt állítja, hogy a tartalmát sem ismerte, azt hitte, hogy a gyerekekkel való veszekedést/kiabálást rögzítette Péter. Számomra ebből egyértelműen lejön, hogy hazudott, és senki nem kényszerítette semmire, és az tényleg egy titokban felvett hanganyag, aminek minden szava igaz... A Frizbiben gyönyörűen leleplezte magát, a szöges ellentettjét mondja annak, amit facebookra kiírt (vagy kiírtak helyette... De akkor egyeztethették volna, hogy mit hazudjanak...)...
"
Ajajj na ez kellemetlen.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 28., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: géza » 2024. március 28., csütörtök 11:54
Kulfoldon elek mar sok eve, 15-en pont Magyarorszagon voltam, akkor kint is voltam, most nem tudom ugy alakitani.Kercsó írta:vidéken is lehet szervezni megmozdulástgéza írta: Pesten lennek, mennek. Annyi ertelme van, hogy OV meg a Fidesz fosik a tomegtol, ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen, es talan, de csak talan nem tudnanak mindent lenyomni az emberek torkan.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 28., csütörtök 11:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. március 28., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 28., csütörtök 9:46
baszki, jobbikos. legalabb ne m1 szintenhehetheoriginal írta: Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek![]()
Igy megy ez, kinek mint intézett a kormanya, kinek milyen kormanyt es kepviselot intezett a népe![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 9:39
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem