Én már csak röhögni tudok ezen, a messiás MP, a mónikasó hajdupéternél, a youtubert megverő momentumos, mint valami nagyon elbaszott valóságshow.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. március 28., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. március 28., csütörtök 9:34
Mondjuk én ezt nem meséltem volna el, hogy egy momentumos politikus lever, ez olyan, mintha simaláb xavi megver férfiasságban.hehetheoriginal írta: Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. március 28., csütörtök 8:16
Én is, de amit még jobban várok az ~2025 vége, végre lesz egy jó asztalos akit felkérhetekmiro. írta: Ugy megneznem ezt a not a fridinel meg a gulyas marcinal.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 28., csütörtök 7:26
Azt gondolom, hogy az ilyen megvilágosulásokat kellene hirdetni. Aki távol tartja magát a politikától az gyakran csak benyomásokra, környezetének a véleményére alapozva alakít ki véleményt, megy el szavazni. Látniuk kell az embereknek a valós képet, annak ellenére, hogy teljesen megértem, hogy valaki nem akarja beáldozni a mentális egészségét, nem akar szorongani miatta. Könnyebb sodródni az árral vagy rá se hederíteni.Kercsó írta: 2021 óta élek életvitel szerűen Magyarországon, addig erdélyi magyarként nem éreztem, hogy bármi közöm lenne a magyar politikához, így csaladommal együtt távol maradtunk az urnáktól, de őszintén megmondom, benyaltuk a propaganda média "hírek 1 percben" műsorát.
alapból ősfideszes, külügy és belügyben dolgozó ismerősök, Tusványoson Viktornak könnyes szemmel tapsikoló kapcsolati körrel rendelkezünk, ez a mi keresztünk...
2021 óta lett időm és affinitásom a magyar politikára figyelni, több forrásból utánaolvasni a híreknek
ott kezdődött bennem egy olyan folyamat, ami számtalan családi vitát szült már. én lettem a lázadó, aki az elején csak felvetette a kérdést, hogy lehetséges ez a rendszer mégsem olyan jó, mint amilyennek mondják. ez a rendszer gátlástalanul tönkreteszi az Anyaországot, amit mi otthon Erdélyben annyira szeretünk. lehet nem kellene mindent elhinni, amit az M1 mond.
2022-ben már otthonról megkaptam a telefont, hogy ugye elmész szavazni, és ugye a fideszre voksolsz.
én elmentem, és szavaztam.... mindenkire. a kétfarkúak is kaptak egy pecsétet, a narancs is, de még Gattyán is. az érvénytelen szavazat volt az én kis lázadásom.
MP feltűnése óta, otthon nem hallanak mást a tv-ben, csak amit a közmédia diktál. megy is a szájkarate, mert én azt mertem mondani, ő az egyetlen értelmes arc, aki első körben az újabb 2/3t meg tudja akadályozni. feltéve ha addig nem csinálják ki, és tényleg indul majd 26-ban az országgyűlési választásokon, de addig az EU-s lesz a főpróba
a szüleim majd most először fognak utazni 60km-t egy voksért. ők már megértették, hogy a fiatalok jövőjéről nem szabad a nyugger társadalom döntsön. és ebben a rendszerben minden van, csak jövő nincs.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 28., csütörtök 7:06
vidéken is lehet szervezni megmozdulástgéza írta: Pesten lennek, mennek. Annyi ertelme van, hogy OV meg a Fidesz fosik a tomegtol, ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen, es talan, de csak talan nem tudnanak mindent lenyomni az emberek torkan.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 28., csütörtök 7:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 28., csütörtök 6:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 28., csütörtök 6:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 6:47
nem hogy kotekedjek, de mire alapozzuk ezt?látszik, hogy nem egy szent.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 28., csütörtök 5:44
Tökéletesen egyetértek. Mi kell nektek basszátok meg, hogy felemeljétek a seggeteket? Kocsiborogatásos esemény?Realista24 írta: Mindenki változást akar, de tenni érte már nem.
Ez nem olyan tüntetés, ez messze van, úgyse lesz semmi. Ilyenek után hogy lehet komolyan venni amiket irtok?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 5:37
van 2.5 milla fix szavazojuk, le se szarjak szerintem azt a 100k-t, ha ossze is jon.ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 28., csütörtök 5:11
HozzászólásSzerző: géza » 2024. március 28., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 27., szerda 22:38
Kb ennyi. Ezeknek a 2 hetente minifesztiváloknak sok értelme nincs. Milyen tüntetésnek is volt valami hatása az utóbbi időben? 06, 90, 56, 48...IdentitásbólGyőzelem írta:En majd akkor megyek ha mar nem enekelgetni kell hanem kocsikat borigatniRealista24 írta: Ahhoz kepest, hogy mennyi itt a kormanyellenes arc, tüntetesre mar nem sokan mennek a szavazatok alapjan.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 27., szerda 22:34
fideszes fulbevalo nem volt? ami anno a novak kaletalinon iscsababarca írta: Induljon a fal, és feltűnik Magyar Peter.
Kár, hogy kihagyták a ziccert, kis retro balázs show befigyelhetett volna.
Na de fekete áldozati garbó, magyar trikoloros karkötő= tuti minden szava igaz.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 27., szerda 22:30
150km-re vagyok, egyenlőre nemet mondanék rá.Realista24 írta: Ahhoz kepest, hogy mennyi itt a kormanyellenes arc, tüntetesre mar nem sokan mennek a szavazatok alapjan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 27., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. március 27., szerda 21:56
En majd akkor megyek ha mar nem enekelgetni kell hanem kocsikat borigatniRealista24 írta: Ahhoz kepest, hogy mennyi itt a kormanyellenes arc, tüntetesre mar nem sokan mennek a szavazatok alapjan.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem