"gyertek gyertek, ide alljatok, itt jo lesz.....Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben
A gyermek apja is ott volt a versenyen, ő felügyelte a biztonságot
Azert egy börtönt intéznék a nyomorultnak
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 5:10
"gyertek gyertek, ide alljatok, itt jo lesz.....Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben
A gyermek apja is ott volt a versenyen, ő felügyelte a biztonságot
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 19:41
Az oke, mint kb mindenkinek, de egy kattintas/bökés a főoldalNika91127 írta:Scusi, nekem a fórum a lementett oldal, nem a kezdőhehetheoriginal írta: sztem egyszerubb, ha otthon beversz parat boxzsak gyanant![]()
![]()
ne![]()
![]()
Itt egyből látom, ha a "rendelésemre" jött valaki.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 27., szerda 19:18
Scusi, nekem a fórum a lementett oldal, nem a kezdőhehetheoriginal írta:sztem egyszerubb, ha otthon beversz parat boxzsak gyanantcsak érdeklődöm, tök őszintén. lehetne egy ilyen generál hater\ragelős topicot csinálni?![]()
![]()
![]()
neNika91127 írta:
Holhol?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. március 27., szerda 18:09
Rogton a főoldalon, menusor alatt, hirek felett.Nika91127 írta:Holhol?Sierra írta: micsoda fórum statiszikák kerültek ki a főoldalra.jó ötlet volt. Hehe-Remy páros vagy nem dolgozik, vagy ez a munkájuk, hogy írjanak a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 17:30
sztem egyszerubb, ha otthon beversz parat boxzsak gyanantcsak érdeklődöm, tök őszintén. lehetne egy ilyen generál hater\ragelős topicot csinálni?![]()
neNika91127 írta:Holhol?Sierra írta: micsoda fórum statiszikák kerültek ki a főoldalra.jó ötlet volt. Hehe-Remy páros vagy nem dolgozik, vagy ez a munkájuk, hogy írjanak a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 27., szerda 17:10
Holhol?Sierra írta: micsoda fórum statiszikák kerültek ki a főoldalra.jó ötlet volt. Hehe-Remy páros vagy nem dolgozik, vagy ez a munkájuk, hogy írjanak a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. március 27., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 27., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 27., szerda 15:18
top10...Sierra írta: micsoda fórum statiszikák kerültek ki a főoldalra.jó ötlet volt. Hehe-Remy páros vagy nem dolgozik, vagy ez a munkájuk, hogy írjanak a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. március 27., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 26., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 26., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 26., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 25., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. március 25., hétfő 16:28
Ráadásul pont az a rally lényegen, hogy eldugott, szűk helyen mennek sokszor. Erdő mélyén nem lehet kerítést építeni meg lelátót. Pontosabban le lehet így sterilizálni, de akkor az már egy másik sport - pl rallycross.lestat írta: En tobb f1en is voltam a Hungaroringen.
Sosem ereztem magam veszelyben.
Rallyban konkretan a palya mellett allnak. Igen tisztara mint a retro f1.
Csak mintha a rally nem fejldott volna sehova.
Marmint abszolut nem ertek hozza de valami biztonsagosabb nezoteret vagy palyakat lehetne kiepiteni. Es nem pedig az emberekben bizni hogy vsak nem olyan hulyek. Mert de. Olyan hulyek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 16:18
mennyi penz kellene hozza, hogy a vb-tol kezdve lefele minden bajnoksagban es kupaban 100km-nyi palyakat kiepitsenek kordonokkal, keritesekkel?lestat írta: En tobb f1en is voltam a Hungaroringen.
Sosem ereztem magam veszelyben.
Rallyban konkretan a palya mellett allnak. Igen tisztara mint a retro f1.
Csak mintha a rally nem fejldott volna sehova.
Marmint abszolut nem ertek hozza de valami biztonsagosabb nezoteret vagy palyakat lehetne kiepiteni. Es nem pedig az emberekben bizni hogy vsak nem olyan hulyek. Mert de. Olyan hulyek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 25., hétfő 15:07
Hat eleg megnezni hany versenyzo halt meg Senna elott. Monzaban pedig ez tortent 61ben, amikor a nezok meg gyakorlatilag vedtelenek voltak baleseteknel, mint a rally versenyeken.Realista24 írta:
Ezeket a kommenteket en sem ertem, mert egy F1 ugyanolyan veszelyes tudna lenni, ha a nezok a palya szelen allnanak, es nem elkeritve, falak, es mindenfele biztonsagi eszkozok mogott.
Ezek miatt eszembe sem jutna kimenni egy ilyen esemenyre...szornyu ami tortent.
His car became airborne and crashed into a side barrier, fatally throwing von Trips from the car, and killing fifteen spectators.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 12:55
a téma az volt, be kéne -e tiltani a sportot.gutihaz14 írta:az egy dolog ha a nezo hulye es tiltott helyre all (igen felmerik mindig minden alkalommal hova tilos allni, ide tilos volt, többször szolnak is hogy ne allj ott) de a gyereket minek teszi ki ilyennek az meg szanalmasabbhehetheoriginal írta: sztem ha hülye a néző, és szar helyre áll, akkor nem kell ilyenen meglepődni.
nekem gyerekkorom legjobb élményei közé tartoztak a raliversenyek.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem