Ilyen vilagot akarunk a gyerekeinknek?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 27., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 27., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 27., szerda 13:59
Sajnos olyan világot élünk, ahol nem egyértelmű, hogy homok került a gépezetbe, vagy szándékos a dolog. Ennek megítéléséhez vagy hit, vagy idő kell.'shutterisland írta: csak nekem tunik ugy, hogy sokat bakizik mostansag a "tokeletes propaganda gepezet" ?
a tegnapi reakcio judittol/rogantol is majdhogynem kontraproduktiv volt, kocsis is mondott hulyesegeket, gulyast rejtegettek aztan egy ilyen gyenge videoval elojott megint, most ez a bolond bayer.
szerintem tobbet benazik a fidesz a kegyelmi ugy ota, mintha nem lenne meg az a nagy osszhang.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 13:28
nem?Nem szakmailag inkompetensek
HozzászólásSzerző: node » 2024. március 27., szerda 13:15
Srácok, nem magyarul fogalmaztam, hogy ennyire félreérthető? Fórumtárs feldobta a kérdést, hogy "a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk".Süti írta:Isten ments hogy ők opciók legyenek, de teljhatalmú tizensokév kormányzás mellett az ország jelentős része romokban. Szóval a mostaniakról is pontosan tudjuk mennyire alkalmatlanok (nagyon).node írta:
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).
A 15 évvel ezelőtti dolgokra visszamutogatást amúgy se értettem soha, de ha úgy hozol fel valamit, hogy azóta nem lett jobb, akkor az kinek a hibája?
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. március 27., szerda 13:12
Szerencsére tettél a végére három smiley-t, másképp nem tudtuk volna, hogy kellene nevetni.ferni írta: Sétálgat Polt Péter az ügyészségen egy csomó papírral a hóna alatt. Arra jár Schadl György, és megszólítja:
- Szia, Polt Péter, igaz, hogy van nálad egy vádemelés?
- Igaz.
- És én benne vagyok?
Polt keresgél egy kicsit a papírokban, aztán válaszol:
- Igen.
Akkor le fogsz tartóztatni?
- Igen.
És letartóztatják.
Megy tovább, megjelenik előtte Völner Pál, aki szintén megszólítja:
- Igaz.
- És én benne vagyok?
Polt megint a papírokat vizsgálgatja:
- Igen.
Akkor le fogsz tartóztatni?
- Igen.
És letartóztatják.
Megy, mendegél, s egyszer csak jön vele szembe Tóni, Barbi és Ádám. Rogán megszólítja:
- Igaz.
- És mi benne vagyunk?
- Igen - vágja rá Polt.
- És nem adnád ide, hogy kihúzzuk magunkat belőle?
- De, nagyon szívesen.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 27., szerda 12:51
hehetheoriginal írta: annyit irok erre: mi a fasz![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. március 27., szerda 12:48
Mert most nem az elsunnyogott kozbeszerzeseket kell magyarazni es nem valami identitaspolitikai maszlag temarol van szo (szobrok, atnevezesek, kinevezesek....), hanem olyan konkret buncselekmenyekrol, ami a fertozott magyar leleknek is bunteny. Gyerekeket molesztalni, molesztalast tamogatni buncselekmeny, ahogy hivatalos iratokat meghamisitani is es a NER legfelsobb korerol van szo, nem Viktor szomszedjarol.'shutterisland írta: szerintem tobbet benazik a fidesz a kegyelmi ugy ota, mintha nem lenne meg az a nagy osszhang.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 27., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 27., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 27., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. március 27., szerda 11:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 27., szerda 10:40
1: Elég darálás, ha sehol nem jelenhetnek meg, kivéve 1-2 darálóskierkegaard írta:Az a gyanus, hogy a mi hazánkot nem igazán darálja a kesma. Illetve toroczkai gyanusan csak az ellenzéket támadja. Persze szokott lenni mindig egy kis orbánozás de összességében jelentősen az ellenzék dominál.kiserik írta: ...
Nem tudom figyelted e mikor Gödényék pártot alapítottak. Akkor is ment az orbánozás, a fideszezés de elhanyagolható volt az ellenzékizéssel szemben. Teljesen ugyan azt a retorikát követik.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 27., szerda 10:37
Isten ments hogy ők opciók legyenek, de teljhatalmú tizensokév kormányzás mellett az ország jelentős része romokban. Szóval a mostaniakról is pontosan tudjuk mennyire alkalmatlanok (nagyon).node írta:
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 27., szerda 10:25
Nezd meg a Partizan tegnapi live adasat. Ott remekul bemutatjak, hogy tobb info is alatamasztja amit Varga Judit allitott. A nyomozati anyagbol peldaul az elejen probaltak kihuzni Volner vezeteknevet, viszont utana mar annyi bizonyitek gyult ossze ellene, hogy erre nem volt lehetoseg.illgner írta:Valóban botrányos, ha így volt, csak az a kérdés, hogy erre milyen bizonyítékok vannak. Mert hogy Varga Judit egy vacsora mellett ezt elmondja a férjének, az édeskevés. Ki, mikor, hol, hogyan nyúlt bele, és milyen ügyészségi iratokba, melyik ügyésszel csinálták meg. Amúgy a történet elég életszerűtlen, tudom, hogy működik az ügyészség, és elképzelhetetlennek tartom, hogy politikusok bemennek Fővárosi vagy Legfőbb Ügyészségen dolgozó ügyészhez, és utasítják hogy milyen adatokat töröljön ki, vagy változtasson meg a nyomozati iratokban, bár ettől még megtörténhetett. Bizonyítani szinte lehetetlen, mert nincs olyan hülye ügyész, aki saját magára terhelő vallomást tenne, legfeljebb videofelvétellel lehetne ezt bizonyítani, de akkor azt valakink elő kéne venni most már.ThePilgrim írta: Az a baj, hogy normálisan működő jogállamban ez nem, hogy atombomba lenne, hanem maga a cárbomba, miközben nálunk ez tényleg csak petárda...
A felvételen az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy a propagandaminiszter emberei bementek az ügyességre és belenyúltak egy folyamatban lévő ügy nyomozati irataiba.
Jogállamban borulna minden, nálunk jókedvűen ebédelget a miniszterelnök az érintett miniszterrel...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 27., szerda 10:20
De nem is írta róluk, hogy alkalmasak bármire is.node írta:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 10:16
csak annyit irok erre: mi a faszDe gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
Szerintem az egyik legfontosabb az lenne, hogy olyan pártot válasszunk amelynek vezetője amellett, hogy szakmailag kompetens de emberileg is legyen ember.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 27., szerda 10:16
Ez az idei ev WTF komment kategoriajanak eddigi gyoztese, pedig volt par gyöngyszem eddig is.De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
HozzászólásSzerző: node » 2024. március 27., szerda 10:07
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).kierkegaard írta: De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem