a bajnokság neve mellett van egy csillag , rákattintasz és készDrake írta:(Az eredmenyek.com-on hogyan kell egy bajnokságot betenni a saját bajnokságaim közé?)

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 30., szombat 17:52
a bajnokság neve mellett van egy csillag , rákattintasz és készDrake írta:(Az eredmenyek.com-on hogyan kell egy bajnokságot betenni a saját bajnokságaim közé?)
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 30., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 30., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 30., szombat 17:43
lenyilatkozta martinez, hogy deulofeu januárban fog robbantani, hát valóban el is kezdte játszatni, eddig volt 157 perce 12 forduló alatt, most meg végighúzta a 90-et.Alig kap játéklehetőséget az edzőtől.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 30., szombat 17:39
Alig kap játéklehetőséget az edzőtől.Remélem,hogy tett a Barca valami olyan záradékot a szerződésébe,ami kimondja,hogy a meccsek X%-án szerepelni kell.morientes írta:Na...ideje volt...Lassan már Higuaini magasságokba járt,igaz nem a BL-be...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 17:18
Na...ideje volt...mondjuk én mikor hazaértem, az everton meccset lőttem be streamen, végre kezdő volt deulo, és sikerült is gólt szereznie a stoke ellen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 30., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 30., szombat 17:00
Remélem,hogy nem állunk vissza 1 gól után,mert az a Cardiff megbünteti.morientes írta:És azóta bűnrossz lett a meccs...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 16:55
És azóta bűnrossz lett a meccs...Drake írta:Ramsey!!! Özil gólpassz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 30., szombat 16:34
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 30., szombat 16:21
Nem ők tehetnek róla, hogy nem kapnak elég tizit...cart írta:Azt jól látom, hogy csak az utolsó, és az utolsó előti helyen álló csapat rúgott kevesebb gólt, mint a Tottenham?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 30., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. november 30., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 30., szombat 12:56
Azt csak poénból írtam, én sem gondoltam komolyan.morientes írta:Ezt mikor is halottam utoljára?Jaaa,a muthéten egy GT36-elnézést 37-nevű fiatalember ezt írta a city ellenében is
![]()
Finoman szólva se vagytok formában,a manchester meg jön föl....nem nektek áll a zászló...![]()
A,erről jut eszembe...-Miért kell óvatosan kinyitni az angol sportnapilapot???
-Hogy ki ne essen a spurs
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 12:45
Ezt mikor is halottam utoljára?GT37 írta:Á, nem hiszem. Ez a meccs most sokkal fontosabb nekünk (elsősorban AVB-nek), mint nekik. Szerintem összekapjuk magunkat, küzdünk egy nagyot, kérdés, ez mire lesz elég... De szvsz nem fogunk most kikapni.morientes írta:Hatos nem lesz de 3-4 kinéz azért
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 30., szombat 12:41
Drogba-Yilmaz-Adebayor ha nem is világverő, de jó támadótrió lenne.GT37 írta:Mondjuk jobb lenne, ha a Galatába menne, Drogbával biztos jóban lennének.
Én egy döntetlen körüli eredményben gondolkodok, szerintem kevés gólos X lesz vagy max 1 gólos győzelem ide vagy oda. A MU egyre jobb formába van, Rooney 4 gólpasszt adott a BL-ben, de ettől még a T"Ham nem kaphat ki újra annyival.GT37 írta:Á, nem hiszem. Ez a meccs most sokkal fontosabb nekünk (elsősorban AVB-nek), mint nekik. Szerintem összekapjuk magunkat, küzdünk egy nagyot, kérdés, ez mire lesz elég... De szvsz nem fogunk most kikapni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 30., szombat 12:24
Á, nem hiszem. Ez a meccs most sokkal fontosabb nekünk (elsősorban AVB-nek), mint nekik. Szerintem összekapjuk magunkat, küzdünk egy nagyot, kérdés, ez mire lesz elég... De szvsz nem fogunk most kikapni.morientes írta:Hatos nem lesz de 3-4 kinéz azért
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 12:22
GT37 írta:Szerintem nem, fel4eljük a vörösöket.Kerlon írta:holnap 6almas meccsre számíthatunk?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 30., szombat 12:12
Szerintem nem, fel4eljük a vörösöket.Kerlon írta:holnap 6almas meccsre számíthatunk?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 30., szombat 12:06
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem