3 ev utan elojott az elso hiba, ami nem arrol szol, hogy elakadt valahol a robotporszivo.
Az erzekeloket rendszeresen meg szoktam tisztitani a kis kefevel, amit adtak hozza. Parszor a gep kulsejet is letorlom nedves kendovel, a kefe meg a muanyag porzsak korul azert valamivel gyakrabban kell takaritani. De ennel jobban szetszedve meg soha nem volt.
Ugyhogy lecsavaroztam a gep tetejet, kiszedtem a narancssarga reszt; volt egy kis por, de nem tunt veszesnek (elvileg egy odaragadt hajszaltol is elojohet ez a hibakod), egy elemmel leteszteltem, hogy a kismotor mukodik, szoval nem kell az egesz lidar motor reszt cserelni. Gondoltam, ha mar nekialltam, leszedem a gep aljat is. Itt jott a meglepetes, a kerekek korul meg az utkozo muanyag mogott annyi kosz volt beragadva, hogy csipesszel alig gyoztem kiszedni. Vegul amelyik muanyagot lehetett, leszedtem, csapnal megmostam, majd amikor megszaradt, visszaszereltem. Mukodik.
Szoval egy kis tanacs: 1-2 evente erdemes ezeket a reszeket is kitakaritani. Persze csak annak, aki utana ossze is tudja szerelni.