de majd kiderul, ha beregisztral ide
varom a napot, megyunk ellened azonnal
hiaba trenirozod a gyereket, fejben, fizikalisan...az esetek tulnyomo tobbsegeben bizony megsinyli.
de tanul belole. es tudja majd kezelni, ha otthon normalisak, es o se egy egyugyu idiota, akkor emberkent tudja kezelni, a lanyokkal tisztelettel banni pl, megvedeni, amikor vki raszorul, stb.
nem azonnal odaverni kell, tudjuk, hogy specifikusan mi es hogy a megoldas nagyjabol, okosan kell atgondolva. de nyilvan ezzel semmi ujat nem mondok, tudjuk mind.
Hehe, te állandóan nyomod ezt, hogy önképzés, befektetettmunka, rászánt energia, stb közhelyeket, mintha nem tudná minden értelmes arc. Annyira kíváncsi lennék te ebből mennyit valósítasz meg a sok duma mellett.
igyekszik az ember.
lustageci vagyok alapbol, ha erdekel, a minimalisat teszem meg altalaban, de kiegyensulyozott es boldog eletem van, nyilvan lehetne sokkal tobbet is tenni, de az utolso milliardosra is igaz ez, szoval mi a hatar.... en inkabb elek, es nem azert elek, hogy dolgozzak, hanem azert dolgozom, hogy eljek.
Amúgy Vinit nem tudom mennyit óvták, kényeztették a brazil favellákban a gluténmentes étrend mellett.
pont ez a baj a brazil focival manapsag, hogy mar gyerekkortol ovva, vedve elkenyeztetve, brazil szinten agyonfizetve vannak manapsag, el is tuntek a nagy tehetsegek, akiknek konkretan a betevo falatert kellett menni, es megmutatni, hogy ki a legjobb.
lasd neymar, mennyire keson ment a barcaba, nagyon jol megvolt a santosban, jo fizu, nem volt raszorulva, hogy europaba jojjon...
persze ez csak egy aspektus a sok kozul (pl meg van a globalizalt edzokepzes, fifa es uefa kepzes, licenszek, standardizalt szar, ahol kiolik az egyenisegeket) de eleg fontos pont.