Jópofa lett volna Robi reakciója, ha tényleg ennyi lett volna, de szépen kivágdosta bohár. A teljes sztorit Robi leírta a facebook oldalán. Tipikus propaganda.RealMadridFanatic írta:Pedig zseni. En nem csipem kulonosebben Puzser stilusat, de itt szimplan kirohogi es kozli, hogy nem kivan vele beszelni. Mint amugy a legtobben.Caraway írta: Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.
Amugy kik ezek a kis senkihaziak? Hallottam roluk, nyilvan tudom nagyjabol a hatteret, de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol. Bar gyanitom zero tartasuk, gerincuk es ertekrendjuk van, igy nincs is problema. A remiszto inkabb az, hogy ha ontik erre a bohozatra a penzt, amit ok eloallitanak, akkor csak megvan a kello nezettseg.
Ezek a megafonos retkek pedig nem tudom, hogy tudnak fennmaradni. Persze tudom, közpénzből, nem is kevésből. De hogy kajak vannak olyan agyhalott retard emberek akik követik őket vagy hisznek nekik, nem tudom felfogni. Őt, Deákot, Szilvesztert meg Trombitást úgy összeengedném egy Puzsérral egy élő vitába, hogy az életkedvük is elmenjen és mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mennyire tartalomtalan nyomorékok.