Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
volna egy kérdésem
pár éve még a castillában volt egy oltári tehetségnek kikiáltott gyerek akinek lejárt a szerződése és nem újították meg (nem mata) és lelépett az Almeria B-be ha jól emlékszem ( lehet Almeria felnőtt, csak ledobták B-be de nekem úgy rémlik hogy a B-be ment) na azzal a gyerekkel mi lett? mi is a neve, mert nagyon nem ugrik be
pár éve még a castillában volt egy oltári tehetségnek kikiáltott gyerek akinek lejárt a szerződése és nem újították meg (nem mata) és lelépett az Almeria B-be ha jól emlékszem ( lehet Almeria felnőtt, csak ledobták B-be de nekem úgy rémlik hogy a B-be ment) na azzal a gyerekkel mi lett? mi is a neve, mert nagyon nem ugrik be
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És valóban nemferni írta:hát nagyon nyitott volt....RealRaúl77 írta: A többiek nagyjából sejthetőek/egyértelműek voltak, talán Arbeloa/Carvajal kérdés volt nyitott leginkább.![]()
![]()
![]()
a keretben sem volt bent, elméletileg 5 sárgás.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
hát nagyon nyitott volt....RealRaúl77 írta: A többiek nagyjából sejthetőek/egyértelműek voltak, talán Arbeloa/Carvajal kérdés volt nyitott leginkább.

a keretben sem volt bent, elméletileg 5 sárgás.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na igazán kíváncsi leszek erre a középpályára. A többiek nagyjából sejthetőek/egyértelműek voltak, talán Arbeloa/Carvajal kérdés volt nyitott leginkább. Kíváncsi vagyok kiket dob majd be Carlo.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a Moratas rövidhírhez...jó lenne, ott talán több lehetőséget kapna. Viszont nem értem miért felejtette el a rövidhír megírója Jesét...egyszer az van hogy ő csatárként, Benzema és Morata mellett van számon tartva, máskor meg már szélsőként.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Max Arbeloa lehetett jobb. A többiek meg lehoztak egy átlagos szintet. Az a durva, hogy DM-nek nagyon nagy a mezőnymunkája és ez mindig megdobja. A másik meg, hogy nem értek egyet veled. A Benficában is balloldalon szerepelt mindig, illetve váltogatva, de többnyire a ballon. Szerintem sokkal jobb játékos lehetne, ha ott játszhatna, mert oda CR miatt került. Egy Manchester Unitedben hatalmas fegyver lehetne, mert kapnának egy két tüdőjű, technikás játékost, aki megtudja csinálni az 1v1-eket is. Az a baj vele a jobb oldalon, hogy az alapvonal felé abszolúte nem szokott megindulni és emiatt már kiszámítható teljesen.
Most sok mindenben egyet értek veled!
Am DM a válogatottba nem kitolva játszik a szélen, hanem kicsit beljebb, de ott az egész formáció más, abban a rendszerben elég gólerős is szokott lenni!

Hala Madrid!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az az igazság hogy az I.félidő nagyrészében nyújtott teljesítménye alapján nem,de aztán,és összességében megérdemel(heti) a MoM jelzőt.A 1+1 sokat nyom a latba,valamint az elvégzett mezőnymunka.Max Arbeloa lehetett jobb. A többiek meg lehoztak egy átlagos szintet.
Nekem ennek ellenére magasan Arbeloa tetszett a legjobban,összességében mert magához képest játszott fényévekkel jobban....
De igazából a csapat volt a "MoM",ahogy 10 emberrel szétzilálták a mégoly acélosnak sem nevezhető ellenfelet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Max Arbeloa lehetett jobb. A többiek meg lehoztak egy átlagos szintet. Az a durva, hogy DM-nek nagyon nagy a mezőnymunkája és ez mindig megdobja. A másik meg, hogy nem értek egyet veled. A Benficában is balloldalon szerepelt mindig, illetve váltogatva, de többnyire a ballon. Szerintem sokkal jobb játékos lehetne, ha ott játszhatna, mert oda CR miatt került. Egy Manchester Unitedben hatalmas fegyver lehetne, mert kapnának egy két tüdőjű, technikás játékost, aki megtudja csinálni az 1v1-eket is. Az a baj vele a jobb oldalon, hogy az alapvonal felé abszolúte nem szokott megindulni és emiatt már kiszámítható teljesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tetszik a kezdö, amit Ancelotti mondott a sajtótájékoztatón.
Tipp: 6-1
Gólszerzők a Realából: Bale 2, Benzema 2, Isco, Di Maria
Tipp: 6-1
Gólszerzők a Realából: Bale 2, Benzema 2, Isco, Di Maria
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, én nem azt mondom, hogy DM rossz volt és nem azt mondom, hogy azért nem lett nálam a meccs legjobbja, mert nem szivatott mindenkit szét és nem egy maga vitte be a vonalig a labdát.Nem azért teljesítesz jól, mert állandóan mindenkit szanaszét szivatsz és egy magad beviszed a vonalig... Ilyen hozzá nem értő kérdéseket minek kell feltenni? Komolyan, miért nem számolsz el 10-ig, szépen átgondolva, hogy mit akarsz mondani? MB
1. sokkal jobb teljesítménnyel szokott elő rukkolni.
2. valahogy nekem bal oldalon nem tetszik a játéka, jobbról indulva veszélyesebb ( a gólja is onnan jött ).
3. voltak nála jobbak is a meccsen.
Hala Madrid!
Nem azért teljesítesz jól, mert állandóan mindenkit szanaszét szivatsz és egy magad beviszed a vonalig... Ilyen hozzá nem értő kérdéseket minek kell feltenni? Komolyan, miért nem számolsz el 10-ig, szépen átgondolva, hogy mit akarsz mondani? MBteszler írta:Ezek az olalak szerintem lóf*aszt se érnek.. nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere, sokszor még 1 az 1-ben sem tudta meg verni a védőjét.Whoscoredon pl a meccs emberre volt, gondolom a sok rossz megoldás miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Tudom de aktív játékosra gondoltam

LEGIO PATRIA NOSTRA

- morientes
Máris szomszéd?Csak ugye Máris szomszéd viszonylag jól teljesített a galata ellen.

Off:Remy elfogult vagy...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- mocsok
hát a whoscored leginkább a statisztika alapján osztályoz.teszler írta:nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere
amúgy ha jesé hozott volna ilyen meccset akkor nem hiszem hogy sokan flopoznának.
-
Ezek az olalak szerintem lóf*aszt se érnek.. nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere, sokszor még 1 az 1-ben sem tudta meg verni a védőjét.Whoscoredon pl a meccs emberre volt, gondolom a sok rossz megoldás miatt.
Hala Madrid!
Whoscoredon pl a meccs emberre volt, gondolom a sok rossz megoldás miatt.
Köszi.Realista24 írta:Arbeloa 5 sárgás azt hiszem.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arbeloa 5 sárgás azt hiszem.
Remy, kicsit sok vagy mar.
Remy, kicsit sok vagy mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja oké.. ennek a Galatának csak az nem lőtt gólt, aki nem akart. Ahol Arbeloa többször kerül kapu elé, mint bármelyik támadó, és még gólpasszt és gólt is szerez ott nincs miről beszélni. DM alig tudott elmenni a szélen, az összes csele néhány kivétellel fail volt.Kerlon írta:Gól+gólpassz. Big flop.
Ne legyünk elvakultak, mert a kis kedvenc sínylődik. Én kifejezetten nem szeretem DM játékát, de a Galata ellen nem volt vele különös bajom. Én is jobban örülnék Jesének, de Carlo úgy se fog ránk cáfolni.
Jesétől függetlenül mondom ezt. DM nem volt jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Gól+gólpassz. Big flop.
Ne legyünk elvakultak, mert a kis kedvenc sínylődik. Én kifejezetten nem szeretem DM játékát, de a Galata ellen nem volt vele különös bajom. Én is jobban örülnék Jesének, de Carlo úgy se fog ránk cáfolni.
K
K