FB-ján fenn van a félórás anyag.p.csabi1 írta:Videó van vagy hol lehet megtalálni?Caraway írta:
Fu hat az az m1-es csajszi konkretan ott helyben elsullyedt szegyeneben szerintem.. vagott erdekes fejeket.

Politika
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
p.csabi1 írta:Videó van vagy hol lehet megtalálni?Caraway írta:
Fu hat az az m1-es csajszi konkretan ott helyben elsullyedt szegyeneben szerintem.. vagott erdekes fejeket.
Persze hogy van
Mint volt az ördög ügyvédjének meg a többinek.
MP is csak a megélhetését félti mert kikerült a holdudvarbol.
Most csinált egy jo hírt magának. Behúz meg par tiz milliot Aztan ket ev múlva a nevére nem fogunk emlékezni.
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Közben partizan live chat:
Kiderult mar, hogy engedte e seggbe?
Kabare ez az egesz
Kiderult mar, hogy engedte e seggbe?

Kabare ez az egesz

thereisonly1ronaldo
Videó van vagy hol lehet megtalálni?Caraway írta:Fu hat az az m1-es csajszi konkretan ott helyben elsullyedt szegyeneben szerintem.. vagott erdekes fejeket.Pad'em írta: M1-es meg tv2-ös mikrofonos bohócokat szépen helyreraktaEllenzéki megélhetési nyomorultakat is.
Nekem továbbra is szimpatikus, amit előad, ahogy beszél az ember, üde színfolt a sok aljadék közt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BlancoMark
Na azt mondta vannak meg hangfelvetelek.
Lesz meg itt buli.
Lesz meg itt buli.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Fu hat az az m1-es csajszi konkretan ott helyben elsullyedt szegyeneben szerintem.. vagott erdekes fejeket.Pad'em írta: M1-es meg tv2-ös mikrofonos bohócokat szépen helyreraktaEllenzéki megélhetési nyomorultakat is.
Nekem továbbra is szimpatikus, amit előad, ahogy beszél az ember, üde színfolt a sok aljadék közt.
- hehetheoriginal
de amugy milyen embernek kell lenni - kb odahaza beall a tukor ele, es uti magat korbaccsal es lekopi a tukrot -, hogy turje, hogy a parlament folyosoin folyamat viktor es a slepp kirohogje, megalazza, es atgazolnak rajta, csak hogy felvehesse a fizut meg a juttatasi csomagot, mennyire kell gyenge gerinctelen puha szolganak lenni bazmeg?

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
M1-es meg tv2-ös mikrofonos bohócokat szépen helyrerakta
Ellenzéki megélhetési nyomorultakat is.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Ja.cart írta: Azon rohogok, hogy a többi balfasz veréb mint például Hadházy is csak kárörvendezni tud ilyenkor.![]()

Mindegyik ellenzeki egy bohoc aki ebben a rendszerben felveszi az allami milliokat, szolgalati kocsit, szolgalati lakast es a szemelyi titkart.
Most feltik a megelhetesuket az fix.
Hehe megelozott.
- hehetheoriginal
félti a fizetésétcart írta: Azon rohogok, hogy a többi balfasz veréb mint például Hadházy is csak kárörvendezni tud ilyenkor.![]()

thereisonly1ronaldo
Azon rohogok, hogy a többi balfasz veréb mint például Hadházy is csak kárörvendezni tud ilyenkor.

- hehetheoriginal
amugy tenyleg toroltek, hozzad akkor lassan ernek el a bitek 
de jól van, még a végén rendes ember leszel
pedig abba - ha jobban nyomast helyeztek volna rajuk - belebukhattak volna valoban.
mai napig nincs magyarazat, hogy hogy tortenhetett meg es miert.
de lenyegtelen az egesz.
NINCS az az ügy, ami annyira kiverne a biztositekot, hogy barmi kovetkezmenye legyen.
ezt akarta a "nép", egy vezetőt, egy diktatúrát, mert beteg az egész néplélek.
megkapták, megkaptuk.
mosolyogjunk hozzá.

de jól van, még a végén rendes ember leszel

sőt, nem is a kegyelmi ügy a téma, az már mult evszazad teljesen....Szépen összemossák, már rögtön nem is arról beszélünk, hogy mi volt a felvételen, hanem hogy szegény Jucuskát bántották, pedig három gyereket is szült. Micsoda érdem![]()
pedig abba - ha jobban nyomast helyeztek volna rajuk - belebukhattak volna valoban.
mai napig nincs magyarazat, hogy hogy tortenhetett meg es miert.
de lenyegtelen az egesz.
NINCS az az ügy, ami annyira kiverne a biztositekot, hogy barmi kovetkezmenye legyen.
ezt akarta a "nép", egy vezetőt, egy diktatúrát, mert beteg az egész néplélek.
megkapták, megkaptuk.
mosolyogjunk hozzá.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En is kulfoldon vagyok te pöcshehetheoriginal írta: igen mert te kivalasztott vagy R és ner tag, hisz engedik, hogy weboldalad és fórumod legyen
amugy sztem összefügg azzal, hogy gondolom shutter is es en is kulfoldon tartozkodunk - nehogy elvigyen a fekete volga -, onnan meg akarmilyen vpn vagy akarmi, az oldal nem elerheto.
mindenesetre izzik a net, a facebook a tematol perpill, ahogy latom, sikeresen szakad ketté az ország ezekben a percekben teljesen.
gg.![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
13ezer röhögős reakció, 6ezer lájk:D'shutterisland írta: bar maga a hangfelvetel lehet nem eleg ahhoz, hogy kiszabja a biztositekot, de judit (rogan) reakcioja szerintem minden normalis gondolkodasu ember szerint olaj kell, hogy legyen a tuzre.
amugy en mar nem is talalom VJ oldalat.
Én még látom, de ráeresztek egy röhögőst. Deák Bálint ezért tiltott le pár hete:D
Egyébként sajnálatos, ha tényleg ez történt.
De ez két egymástól külön kezelendő ügy.
Szépen összemossák, már rögtön nem is arról beszélünk, hogy mi volt a felvételen, hanem hogy szegény Jucuskát bántották, pedig három gyereket is szült. Micsoda érdem

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
igen mert te kivalasztott vagy R és ner tag, hisz engedik, hogy weboldalad és fórumod legyen 
amugy sztem összefügg azzal, hogy gondolom shutter is es en is kulfoldon tartozkodunk - nehogy elvigyen a fekete volga -, onnan meg akarmilyen vpn vagy akarmi, az oldal nem elerheto.
mindenesetre izzik a net, a facebook a tematol perpill, ahogy latom, sikeresen szakad ketté az ország ezekben a percekben teljesen.
gg.

gg.

thereisonly1ronaldo
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mondhatni zsánered?Realista24 írta:Ha VJ Varga Judit, akkor nalatok a gond, nalam bejon, meg a posztja is.hehetheoriginal írta: ez a tartalom jelenleg nem erheto el![]()
amugy kibaszottsok negativ komment erkezett ra, gondolom ezert offoltak az oldalt.
ennyire ostobak amugy ezek a karmelitaban, viszont ezt is meg fogjak forditani a kommunikacioval, hogy a baloldal milyen undorito modon viselkedett egy 3 gyermekes anyaval, aki lelki es fizikai terror elszenvedoje volt 16 even keresztul......
a sok roncsember meg nyeli be...
ennyire átlátszó és transzparensen látható, hogy mennyire szociopaták és aberráltak, teljes retardáltak a nernél, a kormányban amúgy még sosem volt ennyire tisztán látható - már azok számára, akiknek nagyobb az iq-ja, mint a lábmérete.....

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha VJ Varga Judit, akkor nalatok a gond, nalam bejon, meg a posztja is.hehetheoriginal írta:ez a tartalom jelenleg nem erheto elamugy en mar nem is talalom VJ oldalat.![]()
amugy kibaszottsok negativ komment erkezett ra, gondolom ezert offoltak az oldalt.
ennyire ostobak amugy ezek a karmelitaban, viszont ezt is meg fogjak forditani a kommunikacioval, hogy a baloldal milyen undorito modon viselkedett egy 3 gyermekes anyaval, aki lelki es fizikai terror elszenvedoje volt 16 even keresztul......
ennyire átlátszó és transzparensen látható, hogy mennyire szociopaták és aberráltak, teljes retardáltak a nernél, a kormányban amúgy még sosem volt ennyire tisztán látható - már azok számára, akiknek nagyobb az iq-ja, mint a lábmérete.....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ez a tartalom jelenleg nem erheto elamugy en mar nem is talalom VJ oldalat.

mondom teljes ostobák, ezek is csak jöttment idióták, senkik, mint te vagy én vagy bárki, csak szépen összeálltak maffiába, meg apu-anyu pénzén és kapcsolatain keresztül megszervezték magukat, de amiben különbek nálunk, hogy gátlástalanul, szociopata módon, kokaingőzben, hatalomvágytól ittasan.semmi újatszép beismerés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. március 26., kedd 12:36-kor.
thereisonly1ronaldo
-
Magyar Nemzet: "Kipukkadt a lufi: semmi újat nem mutatott Magyar Péter"
semmi újat
szép beismerés.
semmi újat

hallatlanEl Sie7e írta: MP még bent van az Ügyészségen, ekozben reagált volt felesége Fb posztjára![]()
masba nem tudnak belekapaszkodni a narancsek?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo