Az elet nem konnyu.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 17:40
Persze. De attol lehetne az egesz processt konnyebbe profibba tenni.hehetheoriginal írta: Nyilvan a felszereles vagy annak a hianya a szuk keresztmetszet![]()
Ertem en, hogy nem ezt mondtad, de mint mondtam, aki focizni, futni, birkózni, kezilabdazni, akarmit akar - lanykent - az fog is.
Ma is.
Európában vagyunk, nem a dzsungel szélén kozep-afrikaban vagy 1730-ban....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 17:18
Abszolut.Bencze írta: Amerikaban inkabb noi sportkent tekintenek a focira, es itt kemenyen nyomjak kozepiskolaban es egyetemen is ami gyakorlatilag az europai utanpotlasnak felel meg. ITT komolyan veszik, meg is latszik a valogatott eredmenyeken. Ettol fuggetlenul valoban nezhetetlen
Hehevel is egyet kell ertenem, egy bizonyos korig erdemes lenne oket egy edzesre kuldeni.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 25., hétfő 17:13
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 17:07
De annyiban konnyebb a dolguk a fiuknak hogy ott 14 eves koruk utan nincs vege a karriernek.Realista24 írta: Miért kell ezt lányokra szűkíteni? Egy falusi/vidéki fiúnak sincs könnyebb dolga, utazás, lehetőség, kolesz tekintetében, ha nem nagyvárosban el.
Számtalan tehetség “halt el” ezek miatt. Olyan csodákat találni megyében, amire pár élvonalbeli játékos irigykedve nézne. Csak amikor kellett volna, nem volt lehetőség és háttér mozdulni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 25., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 16:34
hehetheoriginal írta: de wait a fkin second.
egyenjogusag, egyenloseg van allitolag.
ha olyan jok, akkor edzenek es jatszanak gyerekkoruktol fogva egyutt a fiukkal.
jobban is fejlodnenek, az biztos, mint egymas kozt bolondozni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. március 25., hétfő 16:26
Ez igaz, de az csak egy ideig működik, mert utána a biológia keményen közbeszól. Eghy 10 éves lány és 10 éves fiú között súlyban, izomtömegben stb. nincs akkora külünbség, de ahogy beindul a pubertáció keményen nyílik azu olló.hehetheoriginal írta: de wait a fkin second.
egyenjogusag, egyenloseg van allitolag.
ha olyan jok, akkor edzenek es jatszanak gyerekkoruktol fogva egyutt a fiukkal.
jobban is fejlodnenek, az biztos, mint egymas kozt bolondozni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 15:59
Igy igy.géza írta: Reprezentacio itt is szamit, ha kislany tv-ben csak azt latja, hogy a focit azt ferfiak jatszak, mig mondjuk jegkorcsolyozasnal lat noket is, akkor nem fogja masnap kerni szuloket, hogy vigye el ot a foci edzesre, vagy nagyon ritka esetben.
Noi focit meg itt szerintem az atlag maximum youtube meg insta klippekbol nez, vagy belenezett par perc erejeig nehany meccsbe, es ez alapjan van elotelve, holott ahol mar oltek bele egy kis penzt (lestat altal emlitett PL peldaul), ott a jatek is szorakoztato tud lenni. Persze, ehhez kell az, hogy nemi nyitottsaggal ulljon le az ember a tv ele, de nem hinnem, hogy a jatek szintje alacsonyabb lenne, mint mondjuk az ‘50-es evek focijanal, de ez logikus is, mert kb. ekkora lemaradasban is vannak.
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy ha ugyanolyan infrastruktura lenne, akkor a noi foci a sajat berkein belul (nem osszeeresztve a ferfiakkal) ne tudna elvezetes meccseket, megmozdulasokat produkalni, csak szimplan nem annyira fejlett meg, nem talaljak meg azokat a tehetsegeket, es nem top top edzok dolgoznak veluk 10 eves koruk ota.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 15:51
hehetheoriginal írta: es azert nincs csapat, mert nem erdekli oket.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 25., hétfő 15:32
Nem tudtam szerkeszteni mar. Persze, kevesebb a latvanyos elem, de igazi kosarlabdat jatszanak, posting up, jaratjak a labdat, kevesebb harmas, stb. Szaz szonak is egy a vege, a noi kosar jo szerintem. Most megy az egyetemi kosar rajatszas csajoknal is, majd nezz ra azokra a csapatokra akiket felsoroltam, ha idod engediBencze írta:Nyilvan meccseken romlik a hatekonysag, edzeseken Dwight Howard is 80% koruli buntetozo volt. Nezzed meg Caitlyn Clarkot Iowabol, Juju Watkinst USCbol, vagy az LSU csapat tobb tagja. Azok a csajok meg hehet is leszopatnak a nagy kosaras multjaval.Berti írta:
Érdekes a véleményed. Én már többször próbáltam női kosárlabát nézni, de egyszerűen kiakadok 3 perc után, hogy mennyire semmilyen. Zsákolást vagy blokkolást eddig egyszer sem láttam, csak hogy dobálnak olyan 30% hatékonysággal.
Egyebkent imadom, amikor kozepiskolas kosaras multtal rendelkezo 40-50 eves ferfiak mondjak, hogy WNBA-Ben a legjobb jatekosok lennenek. Egyszeruen nevetseges.
Ja, meg a softballt is odasorolnam. Azok a csajok is eszmeletlenek eloben
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 25., hétfő 15:15
Nyilvan meccseken romlik a hatekonysag, edzeseken Dwight Howard is 80% koruli buntetozo volt. Nezzed meg Caitlyn Clarkot Iowabol, Juju Watkinst USCbol, vagy az LSU csapat tobb tagja. Azok a csajok meg hehet is leszopatnak a nagy kosaras multjaval.Berti írta:Érdekes a véleményed. Én már többször próbáltam női kosárlabát nézni, de egyszerűen kiakadok 3 perc után, hogy mennyire semmilyen. Zsákolást vagy blokkolást eddig egyszer sem láttam, csak hogy dobálnak olyan 30% hatékonysággal.Bencze írta: Noi sportokhoz:
Szerintem is fociban a leggyengebbek, de kosarlabdaban, keziben, vizilabdaban, teniszben, kuzdosportokban boven elevezheto produktomot raknak ki. Lehet kicsit elfogult vagyok mivel egyetemen 4 evig a noi csapattal dolgoztam es jatszottam ellenuk nap mint nap, de a noi kosarasok a legjobb jatekosok akik ellen valaha jatszottam (ok, Rod Strickland jobb volt). Egyszeruen nem rontanak dobasokat, kemenyek, gyakorlatilag alig gyengebbek a hasonlo koru fiuknal. Eszmeletlen munkat is raknak bele. Egyszeruen hihetetlenek amikor szemlyesen latod oket. Kevesbe atletikusak a ferfiaknaknal? Hat persze. De a skill level az ott van es ezt mondom ugy, hogy “csak” egy 20-25kent rangsorolt csapatrol tudok nyilatkozni.
Fociban tenyleg segitene a kisebb palya es alacsonyabb kapu
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 25., hétfő 15:07
Érdekes a véleményed. Én már többször próbáltam női kosárlabát nézni, de egyszerűen kiakadok 3 perc után, hogy mennyire semmilyen. Zsákolást vagy blokkolást eddig egyszer sem láttam, csak hogy dobálnak olyan 30% hatékonysággal.Bencze írta: Noi sportokhoz:
Szerintem is fociban a leggyengebbek, de kosarlabdaban, keziben, vizilabdaban, teniszben, kuzdosportokban boven elevezheto produktomot raknak ki. Lehet kicsit elfogult vagyok mivel egyetemen 4 evig a noi csapattal dolgoztam es jatszottam ellenuk nap mint nap, de a noi kosarasok a legjobb jatekosok akik ellen valaha jatszottam (ok, Rod Strickland jobb volt). Egyszeruen nem rontanak dobasokat, kemenyek, gyakorlatilag alig gyengebbek a hasonlo koru fiuknal. Eszmeletlen munkat is raknak bele. Egyszeruen hihetetlenek amikor szemlyesen latod oket. Kevesbe atletikusak a ferfiaknaknal? Hat persze. De a skill level az ott van es ezt mondom ugy, hogy “csak” egy 20-25kent rangsorolt csapatrol tudok nyilatkozni.
Fociban tenyleg segitene a kisebb palya es alacsonyabb kapu
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 25., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 25., hétfő 12:41
Bilbao ellen már a lila bazsarózsában fogunk virítaniKerlon írta: kiadtak a viragos rettenetet, pedig az alapja az nem rossz
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 25., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. március 25., hétfő 12:31
Oké ez így jogos.hehetheoriginal írta: sztem meg az a hulyeseg, amit te irtal![]()
..........................![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem