Jó lett ,moziban klassz volt..írtam is róla pár hete.Faust írta: Jo kis film lett a Bastarden. Lehet igy is tortenelmi filmet csinalni Europaban…
Mindeközben:
https://nemzetiszinhaz.hu/hirek/2024/03 ... tordy-geza
Nyugodj Békében Tordy Géza

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. március 31., vasárnap 12:56
Jó lett ,moziban klassz volt..írtam is róla pár hete.Faust írta: Jo kis film lett a Bastarden. Lehet igy is tortenelmi filmet csinalni Europaban…
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 30., szombat 0:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. március 27., szerda 20:05
Ismersz.sebydani írta:Pipita már kivette a Corvint az első vetítésresoadroli írta: Kinds of Kindness
Lanthimos új filmje, Emmával, Dafoeval, Plemonsszal.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 27., szerda 18:38
Na ja. Mondjuk jól is tolta, szóval megérte küzdeni érte.lestat írta:Szegèny ha mar annyit kuzdott a filmert meg foglalkozott a forgatokonyvel hagyj jatsza mar el a foszerepet.Remy írta: SZEPLŐTLEN: Teljesen indokolatlan castingnak tartottam Sydney Sweeney-t egy ilyen apácás horrorhoz, de végül ugyanannyira meglepett, mint maga a film. Kellemesen!
Tipikus, sablonos horrornak indul, pont olyannak, amit már ezerszer láttunk. És egy fokkal mégis jobbá tud válni, mert jóval bátrabb, jóval megbotránkoztatóbb az, ami történik a sztoriban, mint a limonádé társaiban. Sydney tök jó a szerepben, a végjáték meg WTF.
Tetszett.
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 27., szerda 18:37
Szegèny ha mar annyit kuzdott a filmert meg foglalkozott a forgatokonyvel hagyj jatsza mar el a foszerepet.Remy írta: SZEPLŐTLEN: Teljesen indokolatlan castingnak tartottam Sydney Sweeney-t egy ilyen apácás horrorhoz, de végül ugyanannyira meglepett, mint maga a film. Kellemesen!
Tipikus, sablonos horrornak indul, pont olyannak, amit már ezerszer láttunk. És egy fokkal mégis jobbá tud válni, mert jóval bátrabb, jóval megbotránkoztatóbb az, ami történik a sztoriban, mint a limonádé társaiban. Sydney tök jó a szerepben, a végjáték meg WTF.
Tetszett.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. március 27., szerda 18:22
Pipita már kivette a Corvint az első vetítésresoadroli írta: Kinds of Kindness
Lanthimos új filmje, Emmával, Dafoeval, Plemonsszal.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. március 27., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 27., szerda 7:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 26., kedd 15:01
mennyire birom ezeket, plusz az olaszok is csinaltak kokemeny filmeket anno, ma ez mind be lenne tiltvaFaust írta: Nagyon (nagyon) regi motorosoknak:
https://www.facebook.com/share/v/GZeMnn ... tid=WC7FNe
Erkezik a Le Samourai 4K remaster.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 26., kedd 14:22
Jo oreg R24 ajanlasFaust írta: Nagyon (nagyon) regi motorosoknak:
https://www.facebook.com/share/v/GZeMnn ... tid=WC7FNe
Erkezik a Le Samourai 4K remaster.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 26., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 25., hétfő 13:49
Szerk: tévedtem.realbeckham írta: mintha elkezdtel volna tököt növeszteni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. március 25., hétfő 11:10
Tessék, javítottamRealista24 írta:
Mert semmi ertelmeset nem irtal még ebben a topikban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 10:46
Mondjuk nem mintha számítana, tudjuk jól.Realista24 írta:Mert semmi ertelmeset nem irtal a Dunerol.Remy írta:
Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 25., hétfő 9:00
Mert semmi ertelmeset nem irtal a Dunerol.Remy írta:Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.hehetheoriginal írta: Fu de cringe![]()
Roncstarsadalom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nokedli » 2024. március 25., hétfő 8:35
Azok csak "kúrólájkok". Ne vedd komolyan.Remy írta: Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 8:26
Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.hehetheoriginal írta: Fu de cringe![]()
Roncstarsadalom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 25., hétfő 5:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 5:10
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem