ugyanaz a velemenyem, mint a kezilabda vagy vizilabda dolgokrol, ferfi szemmel aljadek es undorito latvany, ahogy nok egymasban kart okoznak....IdentitásbólGyőzelem írta: A ketrecharc nem tudom mennyire szamit kontaktsportnak, de a UFC-ben a csajok olyan bunyokat lerendeznek, hogy nemelyik ferfi felhozo meccsen nincs annyi agresszivitas, szep kombo vagy tiszta talalat.
Szerintem nincs osszefuggesben az h a női foci siralmasan gyenge minosegu minden szempontbol, mivel ez egy kontaktsport.
de az o valasztasuk, o dolguk, csak en pl hadd ne legyek benne partner es nezo.
volt mar ilyen otlet nem egyszer, pl t-mac mondta, hogy kisebb labda, alacsonyabb gyuru, olyan szintu ellenallast es obegatast valtott ki a wnba jatekosokbol, hogy elkepeszto. ok maguk nem akarjak, mert ok maguk azt hiszik, az van a fejukben teljes tevkepzetben, hogy ok felveszik a versenyt a ferfiakkal barmilyen sportban is....Simán egy 5-10 méterrel szűkíteni kéne a pályákat, 1 méterrel kisebb kapu szélesség és a labda mérete is lehetne a standard 5-ös helyett mondjuk 4-es mert mintha egy szikla lenne a lábuk előtt akkora a labda. Lehet azért tűnnek ilyen ügyetlennek mert nagy a labda és kerülgetik. Női kosárban is pont ez a gond. Túl nagy a ladba a kezükbe és túl magasan van a kosár és nem tudnak zsákolni
mutass nekem egy db olyan sportot, ahol ugyanabban a sportagban a nok jobbak, mint a ferfiak.nem talaljak meg azokat a tehetsegeket
talalhatsz te nekem barkit barhol, a biologiat nem tudod kiforgatni, akarmennyire is probaljak manapsag.