Most még, de kb kötelező beszállni a nagy kluboknak és idővel biztos vagyok benne, hogy fejleszteni is kell majd. Előbb-utóbb valami élharcosnak feltűnik a nagy különbség.H'shutterisland írta: a noi foci szerintem is komolyan vehetetlen, bar szamomra szinte az osszes sportagbol a ferfi verzio a nezhetobb az ero es dinamika miatt.
kivetel igy hirtelen a torna, ritmikus gimnasztika, strandröpi () vagy hasonlo, kifinomultabb sportok, illetve a noi kezi amugy meg azert lekot de ott is 100-bol 100x ferfit neznek.
focit, kosarat, kuzdosportokat, tennist en meghagyom a ferfiaknak, a noi foci szamomra annyira random, mint mikor berugva fifaztunk a haverokkal a garazsban.
AMúgy én már jó ideje követem a női kerékpárt is a férfi mellett, rengeteg komoly teljesítmény van és ahhoz, hogy elkezdjen érdekelni nyilván kelless Vas Blanka is, de többségében ahogy írod, kevesen követik a női verziókat. Hirtelen az NFL jutott eszembe ahol ha valaki látta már a női verziót akkor az tudja hogy ott pl senkit sem érdekel a sport része