Szerintem nincs osszefuggesben az h a női foci siralmasan gyenge minosegu minden szempontbol, mivel ez egy kontaktsport.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. március 25., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 10:23
lol.Most engedik a fiatal lanyokat is tesin focizni nem csak a fiukat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 25., hétfő 10:05
Ja en pont nem a forumra ertettem hanem akarhanyszor szoba kerul a tarsasgba vagy neten kommenteket lapozgatva.mexes írta:feltételezem azért, mert 95%ban fociról van szó itt a fórumon? egyéb sportban jártas ismerőseimtől hallok flegmát női teniszről, wnbaről stb.lestat írta: Nem ertem mi ez a flegma stilus allandoan ha NOI FOCIrol van szo. Mas noi sporttal kapcsolatban meg nem vettem eszre.
néha belefutok egy-egy mecsbe\videóba a legmagasabb szintről - számomra is nézhetetetlen, valóban sokszor paródia (jó állóképességű amatőr férfiak szintjén vannak), de ezért nem nézem, pont.
az ellenszenvet a túltolt egyenlőségi mozgalmak (equal pay) keltik, ezért születnek a paródia videók is youtubera...
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. március 25., hétfő 9:27
feltételezem azért, mert 95%ban fociról van szó itt a fórumon? egyéb sportban jártas ismerőseimtől hallok flegmát női teniszről, wnbaről stb.lestat írta: Nem ertem mi ez a flegma stilus allandoan ha NOI FOCIrol van szo. Mas noi sporttal kapcsolatban meg nem vettem eszre.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 25., hétfő 9:14
Egyrészt ez, másrészt a női foci megítélését rettenetesen mérgezi az a röhejes elvárás az amerikai kamufeministák részéről, hogy ugyanolyan fizetéseket kapjanak a női játékosok, mint a férfiak.dzsi91 írta:Hát ha mondjuk leülök egy női kézilabda meccs elé ott ugyanazokat a mozgásokat látom mint a férfiaknál gynegébb fizikummal. Női focinál mint ha egy nagyon elbaszott paródiája lenne a sportnak. És az ellenszenv gondolom annak szól, hogy ennek ellenére is gyakran jön mindenkivel szembe a női foci mintha valami komoly dolog lenne.lestat írta:
Csak azert mert te nem nézed attol meg ez egy sportag.
Nem tesznek bele kevesebb munkat mint mas noi sportolok, teniszezok vagy uszok.
Nem ertem mi ez a flegma stilus allandoan ha NOI FOCIrol van szo. Mas noi sporttal kapcsolatban meg nem vettem eszre.
De instan is, akarhanyszor szembe jon velem egy video, jon valami lelki szegeny akinek kozolnie kell hogy marpedig ez szar es bezzeg fiuk ellen nem tudna megtenni. Wtf.
Amugy ja en tudok parat akivel mindig osszefutok social median.
Kerr, Miedema, Volt a brazil csaj az eleg penge volt Marta.
De valamelyik nap egy City jatekosba futottam bele. Eleg szep golokat rugott a nevet sajnos nem vagom. Magas szinesboru volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 25., hétfő 8:34
Most még, de kb kötelező beszállni a nagy kluboknak és idővel biztos vagyok benne, hogy fejleszteni is kell majd. Előbb-utóbb valami élharcosnak feltűnik a nagy különbség.H'shutterisland írta: a noi foci szerintem is komolyan vehetetlen, bar szamomra szinte az osszes sportagbol a ferfi verzio a nezhetobb az ero es dinamika miatt.
kivetel igy hirtelen a torna, ritmikus gimnasztika, strandröpi () vagy hasonlo, kifinomultabb sportok, illetve a noi kezi amugy meg azert lekot de ott is 100-bol 100x ferfit neznek.
focit, kosarat, kuzdosportokat, tennist en meghagyom a ferfiaknak, a noi foci szamomra annyira random, mint mikor berugva fifaztunk a haverokkal a garazsban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 25., hétfő 5:43
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. március 25., hétfő 1:16
Ő volt az az ifista. Kölcsönbe távozott és most talán kivásárolja a Milan._Bushido_ írta:Ha jól emlékszem, ment már ifista a Milanba.AC Milan have reached an agreement with Real Madrid to sign Álex Jiménez permanently on a fee lower than €5m. Real Madrid will retain a buy back.
via: SkySports
Most itt egy újabb távozó. Védő.
Castilla alatt, a C-ben játszott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 25., hétfő 0:00
Hát ha mondjuk leülök egy női kézilabda meccs elé ott ugyanazokat a mozgásokat látom mint a férfiaknál gynegébb fizikummal. Női focinál mint ha egy nagyon elbaszott paródiája lenne a sportnak. És az ellenszenv gondolom annak szól, hogy ennek ellenére is gyakran jön mindenkivel szembe a női foci mintha valami komoly dolog lenne.lestat írta:Csak azert mert te nem nézed attol meg ez egy sportag.magnus666 írta: Marozsán Dzseniferen és a szőke deszkán kívül akit a trollfoci nyomat ismertek még női focistát? Komolyan érdekel, hogy csak én vagyok ennyire tudatlan az egész, hát nevezzük sportággal kapcsolatban, vagy más is?
Nem tesznek bele kevesebb munkat mint mas noi sportolok, teniszezok vagy uszok.
Nem ertem mi ez a flegma stilus allandoan ha NOI FOCIrol van szo. Mas noi sporttal kapcsolatban meg nem vettem eszre.
De instan is, akarhanyszor szembe jon velem egy video, jon valami lelki szegeny akinek kozolnie kell hogy marpedig ez szar es bezzeg fiuk ellen nem tudna megtenni. Wtf.
Amugy ja en tudok parat akivel mindig osszefutok social median.
Kerr, Miedema, Volt a brazil csaj az eleg penge volt Marta.
De valamelyik nap egy City jatekosba futottam bele. Eleg szep golokat rugott a nevet sajnos nem vagom. Magas szinesboru volt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 24., vasárnap 22:09
Csak azert mert te nem nézed attol meg ez egy sportag.magnus666 írta: Marozsán Dzseniferen és a szőke deszkán kívül akit a trollfoci nyomat ismertek még női focistát? Komolyan érdekel, hogy csak én vagyok ennyire tudatlan az egész, hát nevezzük sportággal kapcsolatban, vagy más is?
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. március 24., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. március 24., vasárnap 21:50
Egész biztos hogy veszteségesek a női csapatok, de nálam olyan ez mint a király kupa: lehet negatív pénzügyileg a bónuszok miatt, de nyerjük csak azért meg.Realista24 írta:dzsi91 írta:
Az a pénz is mehetett volna a férfisportjainkba. Valaki megírhatná, hogy a barsza női szupercsapata mennyit is hoz nekik a kasszára mert gyanítom, hogy közel van a lófaszhoz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 24., vasárnap 21:49
Aztán majd meglepodtok ha nyáron kiaruljak a női csapat 27,5%at valami random befektetonek hogy ki tudják fizetni a Liverpoolnak Coutinho BL győzelmes bonuszanak az utolsó részletének a késedelmi kamatait.dzsi91 írta:Az a pénz is mehetett volna a férfisportjainkba. Valaki megírhatná, hogy a barsza női szupercsapata mennyit is hoz nekik a kasszára mert gyanítom, hogy közel van a lófaszhoz.gutihaz14 írta:
letezett elotte is mas neven. felvasaroltunk valami csapatot
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 24., vasárnap 21:19
Talaltam errol egy 2020-as cikket:dzsi91 írta:Az a pénz is mehetett volna a férfisportjainkba.gutihaz14 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 24., vasárnap 21:10
dzsi91 írta:Az a pénz is mehetett volna a férfisportjainkba. Valaki megírhatná, hogy a barsza női szupercsapata mennyit is hoz nekik a kasszára mert gyanítom, hogy közel van a lófaszhoz.gutihaz14 írta:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 24., vasárnap 21:02
Az a pénz is mehetett volna a férfisportjainkba. Valaki megírhatná, hogy a barsza női szupercsapata mennyit is hoz nekik a kasszára mert gyanítom, hogy közel van a lófaszhoz.gutihaz14 írta:letezett elotte is mas neven. felvasaroltunk valami csapatotdzsi91 írta: Egyrészt a mi csapatunk kb 3 éve létezik másrészt meg ki a faszt érdekel![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. március 24., vasárnap 20:55
Ha jól emlékszem, ment már ifista a Milanba.AC Milan have reached an agreement with Real Madrid to sign Álex Jiménez permanently on a fee lower than €5m. Real Madrid will retain a buy back.
via: SkySports
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 24., vasárnap 20:22
Jajj ne! Remélem görhokiban azért nem vernek meg!_Bushido_ írta: Real Madrid have lost ALL 15 games they have ever played against Barcelona Femení
Most megy a legfrissebb meccs.
Madridban.
26.percben vezet a Barca.
Laza 90-5-ös gólarányuk van a bajnokságban a katalánoknak. Real a 2.helyen, átlagos, 51-23assal.
61 pontos a Barca (mai győzelemmel), 49 a Real.
Itt nagy a lemaradás.
De igaz, a férfi foci többeket érdekel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 19:47
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 24., vasárnap 19:34
letezett elotte is mas neven. felvasaroltunk valami csapatotdzsi91 írta: Egyrészt a mi csapatunk kb 3 éve létezik másrészt meg ki a faszt érdekel![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem