Torquemada írta:
Még mindig nem találkoztam a nagyokos laporta nyilatkozatával a Valencia-RM meccs hosszabbításában történtekkel kapcsolatban. Ha már mindenbe beleszól.
Az meg tényleg vicc, hogy ezek állandóan a Real Madriddal vannak elfoglalva. Szerencsére ez visszafelé nem így működik. Nem veszünk tudomást róluk, szükségtelen rosszak, ennyi.
Xavi kérdés. Utáltam játékosként, edzőként, ritka ellenszenves figura. Viszont szerintem amit lehet, azt kihozza a csapatából. 17 évesekkel leiskolázták a matracosokat. Egy nagyrészt ifi kerettel a legrosszabb esetben is megvan a második hely. BLben állnak, bár nem fogják megnyerni. Többet attól a kerettől nem is lehet elvárni.
Nem elvitatva a barca fiataljainak a tehetseget, mert nem tudjuk mi lesz veluk a jovoben, de Xavi egy fele jatekrendszert ismer, amiben ezek a jatekosok 7 eves koruk ota felnottek. Ha beraksz ebbe a rendszerbe egy 17 eves sracot, egy adott szintig sokkal jobban fog kinezni, mint amilyen valojaban. Xavi jatekoskent erre tokeletes pelda volt szerintem, egy csucsra jaratott barcaban volt egy tokeletes fogaskerek, ha elment volna mas csapatba ma senki nem emlegetne (szerintem tevesen) a vilag vala volt legjobb kozeppalyasanak. Ami teny, hogyha megnezzuk hogy az utobbi evekben kinevelt, mara felnott masia jatekosok mire vittek mas csapatokban, vagy akar a barcaban, akkor a realitas az, hogy nagyon messze vannak a mai elittol es akkor meg finoman fogalmaztam. A blben kaptak egy nagyon gyenge csoportot, ahol sokaig rezgett a lec es utana egy a 3. edzojet fogyaszto, a bajnoksagban jelenleg 7. helyen allo napolit.