Majdnem olyan béna volt mint Messiégutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... ycle_kick/
Arda Güler - 15
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Arda Güler - 24
ZIDANE
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
En se ereztem semmi extrat benne egyenlore.ELSiete írta: Nem volt vele gond, de kifejezetten lassúnak és erőtlennek tűnik. Eléggé kocogósra veszi a formát, ez így nem jó. Izmot is pakolhatna magára, mert elnyomják. Egyébként vannak jó meglátásai és eléggé ügyes is a labdával.
Eldocogott,de nem a real egyik tehetsegenek mondtam volna a tegnapi meccsen.
Latszik,hogy ugyes gyerek,de kurva lassunak tunt,mintha mindig eggyel tobbet tolt volna egy passz elott.
Viszont teny,hogy ideje van meg.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Elég volt a kamubrazilokból..hehetheoriginal írta: Sztem kuka, es ra kell menni a gabriel mec nevu kisgyerekre, aki kikopott neymarkent er a labdaba![]()
![]()
![]()
Rodrygo is mehet a levesbe, az árából meg jöhet Wirtz.
Arda meg 2+1 év kölcsönbe a Leverkusenbe.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem volt vele gond, de kifejezetten lassúnak és erőtlennek tűnik. Eléggé kocogósra veszi a formát, ez így nem jó. Izmot is pakolhatna magára, mert elnyomják. Egyébként vannak jó meglátásai és eléggé ügyes is a labdával.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem kuka, es ra kell menni a gabriel mec nevu kisgyerekre, aki kikopott neymarkent er a labdaba
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
Szerintem nem volt vele gond, volt egy jó csavarása, cselek, pár jó beadás, meg egy ajándék labda nekünk, amivel nem éltünk..
Szerintem a jelenlegi szintjéből sem láttunk még semmit, vagy csak foszlányokat.., nem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, de van egy olyan magabiztos kisugárzása a kiscsávónak, ami sejteti, hogy van ott potenciál még bőven..
Pl. összeveszik Cebával egy szabadrúgáson, aztán lazán rácsavarja felső lécre, vagy előző hétvégén félpályáról kapufa.., úgy hogy totál önbizalomhiánnyal kéne küzdenie és csak a tuti passzokra menni..
Nem tudom mik a tervek vele, ha stabil 20-30 perces játékos lenne Carlonál, akkor megtartanám.
Ha nem, akkor 2év kölcsön, németbe, vagy olaszba, ez már elég sokszor bevált korábban.
Szerintem a jelenlegi szintjéből sem láttunk még semmit, vagy csak foszlányokat.., nem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, de van egy olyan magabiztos kisugárzása a kiscsávónak, ami sejteti, hogy van ott potenciál még bőven..
Pl. összeveszik Cebával egy szabadrúgáson, aztán lazán rácsavarja felső lécre, vagy előző hétvégén félpályáról kapufa.., úgy hogy totál önbizalomhiánnyal kéne küzdenie és csak a tuti passzokra menni..
Nem tudom mik a tervek vele, ha stabil 20-30 perces játékos lenne Carlonál, akkor megtartanám.
Ha nem, akkor 2év kölcsön, németbe, vagy olaszba, ez már elég sokszor bevált korábban.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem nincs ebben semmi fura. A törököknél egyelőre Calhanoglu a sztár, ő a jelen, rengeteg labda rajta folyt keresztül. Arda a jövő lehet.Zsobo írta:Nekem fura volt, h nem vontak be tobbet a jatekba, azt hittem h minden labdaval ot keresik es o osztogatja majd.weah írta: Én semmi kimagaslót nem láttam benne,nagyon sok hibával játszott. Lassúnak is tűnt.Szerintem nem véletlen nem erőlteti Ancelotti.Fiatal még,van ideje fejlődni.Viszont az a hájp amit kapott érkezéskor attól nagyon messze van.Egy jó közepes játékosnal nem fogja többre vinni.Szerintem kölcsön lesz,és onnan már nem fog visszatérni.Cafoljon rám,de szerintem igazam lesz.
Am sut rola a magabiztosság, nem hiszem h vilagtalan lesz, ilyen dolgokat, aki nem tud focizni az vagy meg sem probal, vagy eszre sem vesz, mint pl a felpalyas, vagy a skillek.
En eddig amit olvastam rola az alapjan kiemelkedo karmester lehet.
A nyari alapozas kell neki, azt erre a szezonra cseszhette, gyors nm lesz, de jövőre sokat szamit majd.
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Nekem fura volt, h nem vontak be tobbet a jatekba, azt hittem h minden labdaval ot keresik es o osztogatja majd.weah írta: Én semmi kimagaslót nem láttam benne,nagyon sok hibával játszott. Lassúnak is tűnt.Szerintem nem véletlen nem erőlteti Ancelotti.Fiatal még,van ideje fejlődni.Viszont az a hájp amit kapott érkezéskor attól nagyon messze van.Egy jó közepes játékosnal nem fogja többre vinni.Szerintem kölcsön lesz,és onnan már nem fog visszatérni.Cafoljon rám,de szerintem igazam lesz.
Am sut rola a magabiztosság, nem hiszem h vilagtalan lesz, ilyen dolgokat, aki nem tud focizni az vagy meg sem probal, vagy eszre sem vesz, mint pl a felpalyas, vagy a skillek.
En eddig amit olvastam rola az alapjan kiemelkedo karmester lehet.
A nyari alapozas kell neki, azt erre a szezonra cseszhette, gyors nm lesz, de jövőre sokat szamit majd.
-
weah
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Én semmi kimagaslót nem láttam benne,nagyon sok hibával játszott. Lassúnak is tűnt.Szerintem nem véletlen nem erőlteti Ancelotti.Fiatal még,van ideje fejlődni.Viszont az a hájp amit kapott érkezéskor attól nagyon messze van.Egy jó közepes játékosnal nem fogja többre vinni.Szerintem kölcsön lesz,és onnan már nem fog visszatérni.Cafoljon rám,de szerintem igazam lesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már a sima mozgásán látszott, hogy magasabb szinten van az összes csapattársánál, hiába kevés lehetőséget kap nálunk, ez nem látszott a teljesítményén, életveszély volt minden beadása, és szöglete, örülök, hogy nem cserélték be a félidőben, jó lesz nagyon ez a srác, próbáljuk ki végre Rodrygo helyén!
(Bár balról indult folyamatosan ő is ma, ez már ilyen dolog nálunk.
)
(Bár balról indult folyamatosan ő is ma, ez már ilyen dolog nálunk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kint voltam a mai meccsen, és igazán nem volt élvezetes. De Gülernek legalább meg tudtam nézni élőben a játékát. Megváltozott a játék képe miután beállt, a törökök veszélyesebbek lettek. Szerintem jól mozgott, feltűnt a pályán mindenhol, jobb oldalon, középen és bal oldalon is, nem illetődött meg. Még Szoboszlainak is "nekiment". Szerimtem a török válogatottban benne volt a legtöbb foci. Voltak jó passzai megmozdulásai, igaz 1-2 labdát csúnyán eladott, az egyikből veszélyes magyar támadás is lehetett volna. Szerintem jól helyezkedett, kereste a labdát. Nekem abszolut pozitív benyomásom volt róla élőben, persze messze menő következtetést nem akarol levonni.
Vini rendesen transzba esett ahogy nézte a labdát meg Brahim is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az nagy lenne, khv-ba is visszahúzódó false 9 Modric, az ultimate box to box.Galacticos írta:Rendes jatekidoket tekintve a ket meccsen osszesen nem lesz 6nal tobb perce szerintem.sebydani írta:
City ellen beveri
Nem is ertem hogy ma is miert nem johetett elobb legalabb modricekkal, de rodrygo dupla nullas mai teljesitmenye helyett akár kezdhetett is volna. De attol tartok elobb fogunk felallni modriccal hamis 9esbe minthogy ez a gyerek kezdo legyen iden.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én nem azt mondtam, hogy sokat fog játszaniGalacticos írta:Rendes jatekidoket tekintve a ket meccsen osszesen nem lesz 6nal tobb perce szerintem.sebydani írta:
City ellen beveri
Nem is ertem hogy ma is miert nem johetett elobb legalabb modricekkal, de rodrygo dupla nullas mai teljesitmenye helyett akár kezdhetett is volna. De attol tartok elobb fogunk felallni modriccal hamis 9esbe minthogy ez a gyerek kezdo legyen iden.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
Jobb, hogy nem verte be, ha az bemegy, Carlo jegeli a nyári felkészülésig..
- Galacticos
Rendes jatekidoket tekintve a ket meccsen osszesen nem lesz 6nal tobb perce szerintem.sebydani írta:City ellen beveriTjacks írta: Kár azért a pár centiért, szép madridi karrier lehetett volna![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
City ellen beveriTjacks írta: Kár azért a pár centiért, szép madridi karrier lehetett volna![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kár azért a pár centiért, szép madridi karrier lehetett volna