Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ferni

Re: Arda Güler - 24

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 28., vasárnap 12:37

Jó hát azért nem tudni még mi lesz kövi szezonban.

KPra kell a 3 hely, elől meg marad 3 hely ahová Bellinghamnek is kell egy hely.

Kétlem hogy lesz újra 433.

Kroos, Tchouameni, Cama, Fede négyesből nem padozhat kettő, én biztos nem tenném emiatt hátrébb Bellinghamet.

Plusz elől is teltház lesz, itt egyáltalán nem lesz tétel se Güler, se Brahim sajnos, főleg nem kezdőként jobboson és még lesz egy Rodrygo is, plusz Joselu ha kell előre magasság a bajnokikon.

Ha beesne Bappé akkor is maradni fog ez szerintem.

Bappé-Vini/Endrick
Jude

Lesz az eleje tippre.

Gülernek itt nem lesz egyszerű dolga.

Ember azért érzi saját magán, hogy fejlődik-e, ha Gülernek kell még egy ilyen év Madridban, akkor maradjon, mert látszik fejlődött ebből a kevés percből is, jó közeg csodákra képes.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. április 28., vasárnap 12:28

Nekünk egy jó jobb szélső kell! Az pedig tipikusan ő és Brahim! Mind a kettő játékost fejleszteni kellene. Rodrygot meg ott kellene használnunk, ahova való, az pedig a bal szél. Edzői feladat, hogy ez sikerüljön, mivel így lehetne a legjobbat tenni a csapat támadójátékával.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 28., vasárnap 0:37

nagyon szeret mindenki mindenkit is.... :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 27., szombat 13:44

Ancelotti most nyilatkozta, hogy marad jövőre fixen. Fontos része a terveinknek.

Majd az előszezon során kiderül, bár az eb/copa miatt elég rapszódikus lesz a felkészülés. Ha hamar kiesik a törökökkel, akkor kb itt lesz ő meg Brahim mint támadó a nyári meccseken. Brazilok és Mbappé valszeg sokáig mennek szóval hosszabb lesz a pihenőjük. Így lesz esélye megmutatni a preseason alatt, szóval simán el tudom képzelni, hogy marad jövőre. Pláne, hogy nem akar menni ő se a hírek szerint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 27., szombat 13:36

Adom, de ha nem is kezdés, fél órát minimum kapjon. Derüljön ki mi a szintje, hogy hova kell kölcsönbe adni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 27., szombat 13:11

osszes maradek liga meccsen kezdetnem.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 27., szombat 11:22

Az a baj, hogy Brahim is itt van még, aki szintén jó és erre ha minden jól megy rá fog még jönni egy Mbappé is és távozó nem igen lesz elölről.

Szerencsére jól bánunk a tehetségekkel mostanában, Kubonak is folyamat jó hely lett találva és jó volt tegnap is nézni. Sajnos ő kevés ide, de ami benne van azt ki tudja hozni, mert jó közegben van.

Ha esetleg nem marad Güler fix jó csapat lesz neki találva.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 27., szombat 10:43

Olyan minőség van a kp-n, 3-4 játékossal akik a 10-esben lennének a legjobbak (ami poszt nálunk kb nem létezik), hogy teljesen érthető a lassú beépítése. Itt a nagy kérdés majd az lesz, hogy a post Carlo utáni időszakban ki lesz az edző, mi lesz az elképzelés és ezt a brutál minőséget, hogy lehet megfelelően összerakni

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2024. április 27., szombat 10:28

Van potenciál a törökben kár lenne eltékozolni. Többet kellene használni mert így tok érthető módon le fog lépni. Igen sérült is volt meg be kellett illeszkedjen így némiképp érthető hogy keveset játszott de a kövi szezonban több szerepet kellene adni neki. Vagy a kölcsön de az elég kétélű dolog.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 27., szombat 9:53

Yazid írta:Az tetszik a legjobban hogy van vér a pucuban.
Nekem is ez tűnt fel legelőször. Nem épp egy megszeppent kisgyerek benyomását kelti. Elég az első góljára gondolni, vagy amikor félpályáról kapura emelte :D De tegnap is a félpályánkon volt egy olyan labdaátvétele (amikor maga mögé pörgetve vette át, a védő mellett), hogy csak néztem :ozil:

Remélem a Cádiz ellen is kezd.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. április 27., szombat 9:33

Az tetszik a legjobban hogy van vér a pucuban. Persze ehhez meg van a technikai repertoárja is, de fiatal még nagyon. Sok perc kell neki, talán ha időbe behuzzuk a kupat akkor lesz rá lehetősége.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 27., szombat 9:05

Arda Güler: “I’m in the best club in the world and I’m super happy”.

“I’m not working only physically, but also on my mentality. I’m waiting patiently, my mentality is to keep improving”.

“I want to thank Ancelotti for the opportunity”.

Nem semmi a kölök. Ilyen kevés perccel ilyen minőségi focit hozni. Nyilatkozni is pont amit kell azt mondja, le a kalappal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 27., szerda 13:32

Majdnem olyan béna volt mint Messié :mrgreen:
ZIDANE

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 27., szerda 7:09

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... ycle_kick/
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 23., szombat 12:22

ELSiete írta: Nem volt vele gond, de kifejezetten lassúnak és erőtlennek tűnik. Eléggé kocogósra veszi a formát, ez így nem jó. Izmot is pakolhatna magára, mert elnyomják. Egyébként vannak jó meglátásai és eléggé ügyes is a labdával.
En se ereztem semmi extrat benne egyenlore.
Eldocogott,de nem a real egyik tehetsegenek mondtam volna a tegnapi meccsen.
Latszik,hogy ugyes gyerek,de kurva lassunak tunt,mintha mindig eggyel tobbet tolt volna egy passz elott.
Viszont teny,hogy ideje van meg.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. március 23., szombat 11:42

hehetheoriginal írta: Sztem kuka, es ra kell menni a gabriel mec nevu kisgyerekre, aki kikopott neymarkent er a labdaba :kalapos: :sziv: :D
Elég volt a kamubrazilokból.. :mrgreen:
Rodrygo is mehet a levesbe, az árából meg jöhet Wirtz. B-)
Arda meg 2+1 év kölcsönbe a Leverkusenbe.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 23., szombat 11:34

Nem volt vele gond, de kifejezetten lassúnak és erőtlennek tűnik. Eléggé kocogósra veszi a formát, ez így nem jó. Izmot is pakolhatna magára, mert elnyomják. Egyébként vannak jó meglátásai és eléggé ügyes is a labdával.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 23., szombat 11:27

Sztem kuka, es ra kell menni a gabriel mec nevu kisgyerekre, aki kikopott neymarkent er a labdaba :kalapos: :sziv: :D
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. március 23., szombat 11:22

Szerintem nem volt vele gond, volt egy jó csavarása, cselek, pár jó beadás, meg egy ajándék labda nekünk, amivel nem éltünk.. :D
Szerintem a jelenlegi szintjéből sem láttunk még semmit, vagy csak foszlányokat.., nem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, de van egy olyan magabiztos kisugárzása a kiscsávónak, ami sejteti, hogy van ott potenciál még bőven..
Pl. összeveszik Cebával egy szabadrúgáson, aztán lazán rácsavarja felső lécre, vagy előző hétvégén félpályáról kapufa.., úgy hogy totál önbizalomhiánnyal kéne küzdenie és csak a tuti passzokra menni..
Nem tudom mik a tervek vele, ha stabil 20-30 perces játékos lenne Carlonál, akkor megtartanám.
Ha nem, akkor 2év kölcsön, németbe, vagy olaszba, ez már elég sokszor bevált korábban.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. március 23., szombat 10:54

Zsobo írta:
weah írta: Én semmi kimagaslót nem láttam benne,nagyon sok hibával játszott. Lassúnak is tűnt.Szerintem nem véletlen nem erőlteti Ancelotti.Fiatal még,van ideje fejlődni.Viszont az a hájp amit kapott érkezéskor attól nagyon messze van.Egy jó közepes játékosnal nem fogja többre vinni.Szerintem kölcsön lesz,és onnan már nem fog visszatérni.Cafoljon rám,de szerintem igazam lesz.
Nekem fura volt, h nem vontak be tobbet a jatekba, azt hittem h minden labdaval ot keresik es o osztogatja majd.

Am sut rola a magabiztosság, nem hiszem h vilagtalan lesz, ilyen dolgokat, aki nem tud focizni az vagy meg sem probal, vagy eszre sem vesz, mint pl a felpalyas, vagy a skillek.
En eddig amit olvastam rola az alapjan kiemelkedo karmester lehet.
A nyari alapozas kell neki, azt erre a szezonra cseszhette, gyors nm lesz, de jövőre sokat szamit majd.
Szerintem nincs ebben semmi fura. A törököknél egyelőre Calhanoglu a sztár, ő a jelen, rengeteg labda rajta folyt keresztül. Arda a jövő lehet.

Vissza: