zsuninnyo írta:
kiserik írta:
Hogy itt mindig mindenki jobban tudja, hogy másnak mi a véleménye. Hogy egy klasszikust idézzek: "eszem faszom megáll"...
Hogy valaki nem tud magyarul, attol all meg az eszem-faszom.
Laci -> szemelyes kotodesed a mihazankhoz, csak ok hivjak Lacinak
Akosunk -> lekicsinylo becenev
"muveszno" -> ezt erdemes boncolgatnom? meg a nevet sem irod le, csak egy "gunyos" jelzovel illetted.
Tudod mi a partatlan - elfogulatlan? Ha leirod a neveiket normalisan.
Illene megtanulni akkor fogalmazni, ha mar ennyire kiakadsz azon, hogy kovetkeztetest lehet levonni abbol, amit irtal. De ezek szerint igen, masok jobban tudjak mi a velemenyed, mint te magad.
Aff, itt tényleg baj van a toronyban.
Csak hogy világos legyen. Hadházy Ákos munkásságát nagyra becsülöm. Az én fiam is Ákos, és őt is szoktam Ákosunknak nevezni. Pottyondy Edina (remélem nem vétettem 'y'-t a nevében) egy kiváló színművész/előadóművész, illetve nő is. Az, hogy egy ilyen személyre "művésznőként" hivatkozom, csak egy aberrált, elborult, gonosz világban egyértelmű azzal, hogy gúnyos jelzővel illettem. Toroczkai-t meg nem volt kedvem kiírni és a László elég hivatalos nekem. Amúgy igen, tudok szimpatizálni a Mi hazánkkal, ahogyan tudok Hadházyval és most Magyar Péterrel (szigorúan kiírva a nevét) is.
Ahogyan ki lettem oktatva politológiából, most ki vagyok magyar nyelvből is. Nem gondolom, hogy ebben a fórumban, ahol beszélgetünk, társalgunk különböző dolgokról, mindig mindent úgy kell megírni, fogalmazni, mint egy hivatalos cikkben. Persze kötekedni mindig jó, meg faszagyerek hozzáállás és ahogy mondani szokták, rossz az aki rosszra gondol.