Andriy Lunin - 13

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Andriy Lunin - 13

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 20., szerda 11:16

Az a nyomás nem lesz nagyobb, mint eddig. Sokkal inkább lehet nyugodt, hisz már fix a helye a szezon hátralevő részében. Mindenképp mehetne egy hosszabbítás, mert kitudja TBO milyen szintre tér majd vissza, de ketten is megoldják majd Tibo utolsó évei alatt, ha van türelme. Ha majd távozik én azt is megértem, de jelenleg nagyon kényelmes szituációban vagyunk.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. március 20., szerda 10:33

Hát életed lehetősége jött el kölyök. A képességei láthatóan megvannak a feladathoz, reméljük mentálisan is felkészült az elkövetkezendő időszak nyomására.

Én szurkolok, és jót érzek vele kapcsolatban :shifty:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 20., szerda 5:39

ferni írta:
Kerlon írta:

Lefordítom: 3 het mulva Lunint tobbe nem latjuk :mrgreen:
szép volt.... :/
:shutup:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 19., kedd 22:35

Mindent elmond Lunin teljesitmenyerol, hogy egyaltalan nem aggodok Courtois kiesese miatt. (Amellett hogy vegtelenul sajnalom.)

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 19., kedd 21:14

Kapuskent nincs is lecsuszva semmirol. Ha ne adj' isten ugy alakul, hogy Courtois mar nem tud felkapaszkodni a korabbi szintre, Lunin meg mindig nem a csucsteljesitmenyet hozza szerintem (bar ez nyilvan egyenfuggo is), 28-30 eves korara lehet kelloen rutinos, de meg fizikalisan is top.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 19., kedd 20:43

RealMadridFanatic írta: A korulmenyek sajnalatosak, de iszonyat nagy huzas volt anno megvenni. Tenyleg bizalmi poszt a kapus, eg es fold a korabbi onmagahoz kepest.
Igazából mindenhol ahol köliben volt, jó véleménnyel voltak róla, az alapok rendben vannak. De igazából folyamatos terhelést most kap, 24-25 évesen. Sztem ez látszik, rutint szerzett éles meccseken, és nem 1-2 kupameccs+bajnoki jut csak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 19., kedd 20:19

Kerlon írta:
ELSiete írta: Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."
szép volt.... :/

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 19., kedd 20:15

A korulmenyek sajnalatosak, de iszonyat nagy huzas volt anno megvenni. Tenyleg bizalmi poszt a kapus, eg es fold a korabbi onmagahoz kepest.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 19., kedd 20:15

City ellen reméljük továbbra is helyén lesznek a tökei. Eddig is intéztem volna neki a hosszabbítás asap, így meg aztán expressz sebességgel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 19., kedd 20:05

Körte eset miatt a srác akkora esélyt kapott az élettől, mint az állat. Ahogy hónapok óta véd megérdemli. Szezon végéig nyugodt vagyok, hogy ő van a kapuban. Stabil, jó flowban van a srác. Magabiztossa vált, határozott aura. Beérett.

Hogy a belgaval mi lesz? Karrierende? Mi lesz a jövőben ezt senki nem tudja. :/
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 16., szombat 18:56

ELSiete írta: Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 16., szombat 18:39

Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 10., vasárnap 12:55

kodo írta: Behivot kapott a valogatottba.
Aztán viszik a frontra :mrgreen:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. március 10., vasárnap 12:17

Behivot kapott a valogatottba.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. március 6., szerda 22:05

Trollkodott most egyet :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 6., szerda 22:01

Faust írta: Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1. :mrgreen:
Elnézve Lunint, Courtoist raerunk meccshez szoktatni.
K

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 6., szerda 21:50

Tarts még ki 1 órát
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 28., szerda 20:50

Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1. :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 28., szerda 20:22

Andriy Lunin ezidáig a spanyol bajnokságban 37 kapuralövésből 30-at hárított, ami 81%-os hatékonyságot jelent. Nincs is nála jelenleg hatékonyabban védő kapus.
sajnálom Lunint, mert ha Körte visszatér, mehet megint a padra, hiába lépett egyszerre 2 szintet is, és nőtt bele a Real mezbe

az évi 4 kupameccs + tét nélküli sörmeccsekért iszonyat nagy pazarlás
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 26., hétfő 9:00

ToniKroos írta: Mondjuk ehhez a védéshez pont nem kell egyik sem, telibe találták a lábát, mire megmozdult volna már gól.
mondjuk, ha van önbizalma és tudja, hogy számol vele az edző, akkor teljesen más mentális állapotban megy ki a gyepre.

mikor letarolta valamelyik Sevilla támadó az első félidőben LV haza bólintása után, akkor felszisszentem.
erre emberünk fapofával leporolta magát, és ment tovább minden. :lol: hihetetlen pokerface
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: