Senkit nem akarok meggyőzni, szavazzon mindenki arra, akit a legjobbnak vél. Én éppen ezen logika mentén fogok rá szavazni.
Blaha
Lánchíd
Rakpart
Kis megjegyzés, ha már Kari szavazói csak a biciklisáv miatt léteznek: A körúti biciklisáv szerintem kifejezetten ostobaság és életveszélyes, utálok ott tekerni, tele van idiótákkal, nincs olyan 300 méteres sáv, ahol ne parkolna autó a bicikliúton; sokkal jobb lenne a párhuzamos utcákat lezárni az autók elől és átadni a bicikliseknek, de ez már az én személyes problémám.
Az autós közlekedés kitiltását megindította, de okosan csinálja: Nem azonnal ezerrel, hanem fokozatosan, és ez teljesen rendjén van így. Például szerintem 5 év múlva már nem csak hétvégéken lesz az embereké a rakpart, hanem vissza fogjuk kapni teljes egészében. Nagyon helyesen.
Javaslom a körút megújításáról szóló tervezeteket is, az most fog megkezdődni, gondolom a választások előtti hetekre meglesz.

Azzal is egy kellemesebb és élhetőbb környék lesz a belváros, miután megvalósul.
Vitézy indulása meglepett, gerinces alaknak tartottam, kiedrült, hogy nem az. Ettől függetlenül Budapest csak nyerhet vele, mert jó szakember és a BKK-nál sem megbukott, hanem kirugatta magát, amiért felszólalt Tarlós és barátai alkalmatlansága ellen. Ha ezt tudja tartani megválasztása esetén is, akkor Budapest és a budapestiek csak nyerhetnek.
Az ásványvízért kár hogy vissza fog lépni, tetszene a fideszes harmadik hely.