Aha. Akkor az egész ország buta/tájékozatlan (vagy Fidesz propaganda), amikor baloldalról beszél az ellenzékkel kapcsolatban.realfan írta:balosodás?nem értem moről beszélsz, egyik magyar poltikai szereplőben sincs semmi balos, max lipsi, a kettőt összekeverni meg szimpla butaságra/tájékozatlanságra vall (vagy fidesz propagandára), amit te is teszel (kb mindenki a fórumon nem csak neked szól, nem is értem...)kiserik írta: Ez eddig semmi. Az 1bites eddig sem volt Magyar szimpatizáns, az értelmes meg átlát ezen.
Amúgy egyre érdekesebb ez a történet. A Fideszből jövő, magát jobb oldalinak valló, ember hogyan balosodik. Alap esetben egy középutas politikában ez normális, de valószínűleg rájöttek, hogy a Fidesztől csak csekély embert lehet leszakítani, de a balosok között sok az érdeklődő.
Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes![]()
![]()

Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hacsak a bomba nem az lesz, hogy toni es viktor egy megcsonkitott bangladeshi rabszolga kisfiut rakott szendvicsben egy 4k-s videoval bizonyitva, addig nem lesz semmi extra.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyrészt lehet, hogy adagolja majd inkább, hogy folyamatosan meg legyen a figyelem. Másrészt szerintem a legtöbb dolgot, amit hallott nem tudná bizonyítani. Ebben az esetben menne a feljelentés, elveszítené a pert. Nemcsak hiteltelenítenék, hanem még a börtön is kinézhetne neki.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Ugyanmar, ne legyel mar olyan naiv, hogy a jelenlegi kormany nem forgatja ugy a torvenyt, ahogy epp neki jo.hehetheoriginal írta:nyilvan nem csak puffogtatni a levegobe, hanem bizonyitekokkal, mindennel alatamasztva kell teregetni.___Samy___ írta:
Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.
akkor gondolom a torveny minden egyes betujet betarto poltpetya sem lesz annyira morcos, max tehetetlen, hogy a gazdait nem tudja vedeni...
En megertem miert nem durrantja a temat meg komolyabban. Raadasul 2026-ra is kell valami aduasz. A jelenlegi helyzetbol nem tud addig fennmaradni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
balosodás?nem értem moről beszélsz, egyik magyar poltikai szereplőben sincs semmi balos, max lipsi, a kettőt összekeverni meg szimpla butaságra/tájékozatlanságra vall (vagy fidesz propagandára), amit te is teszel (kb mindenki a fórumon nem csak neked szól, nem is értem...)kiserik írta: Ez eddig semmi. Az 1bites eddig sem volt Magyar szimpatizáns, az értelmes meg átlát ezen.
Amúgy egyre érdekesebb ez a történet. A Fideszből jövő, magát jobb oldalinak valló, ember hogyan balosodik. Alap esetben egy középutas politikában ez normális, de valószínűleg rájöttek, hogy a Fidesztől csak csekély embert lehet leszakítani, de a balosok között sok az érdeklődő.
Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igazad van, teljesen mindegy, zombi- és roncstársadalom.Milyen bombat vartok?
semminek nincs következménye.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Milyen bombat vartok? Ket havonta van egy bomba, amibe mas orszagokban ha nem is az egesz kormany, de 1-1 miniszter belebukik. Ott vannak peldaul a lelegeztetogepek:___Samy___ írta: Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.
Szlovénia: Már őrizetbe vették és kihallgatták a gazdasági minisztert, annak helyettesét, lemondott a belügyminiszter és a rendőrfőkapitány miután a koronavírus-járvány alatt beszerzett lélegeztetőgépek ügyében túlárazásra és irányított tendereztetésre gyanakszik az ügyészség. A készülékek darabjáért végül 10 millió forintot fizettek, körülbelül fele annyit, mint amennyit Magyarország.
Bosznia: Négy évet kapott a bosnyák kormányfő, mert túl drágán vett lélegeztetőgépeket a koronavírus alatt Kínából
Románia: Bűntetőeljárást indított a korrupcióellenes ügyészség (DNA) Vlad Voiculescu éc Ioana Mihăilă volt egészségügyi miniszterek ellen. A vád: hivatali visszaélés. Az ügyészség szerint a vakcinabeszerzések kapcsán Mihăilă súlyos következményekkel járó hivatali visszaélést követett el, amikor nem élt azzal a lehetőséggel, hogy visszamondja az ország szükségletét meghaladó rendeléseket.
Magyarország: A külügyminisztérium megsemmisítette a maláj céggel kötött lélegeztetőgép-beszerzés iratait.
- hehetheoriginal
nyilvan nem csak puffogtatni a levegobe, hanem bizonyitekokkal, mindennel alatamasztva kell teregetni.___Samy___ írta:Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.csababarca írta:
Nem kell bizonyítaniuk semmit.
Elkezdik mantrázni, hogy nőverő, és úgy ráég majd, mint MZP-re, vagy akárkire.
Ez a taktika, a nép nem figyel már arra, hogy 2-3 év múlva egy rágalmazási perben mik derülnek ki.
Vagy amikor a tv2- naphosszat terryblackezte össze vonát, majd utána a híradó végén egy 5 másodpercben elhadartak egy helyreigazítást, az változtatott valamin? Nem.
Amúgy meg igenis, ha van kitegergetni valója MPnek, akkor teregesse ki. Miért fél? Ne féljetek, ez a mantra, de ő meg fél ezek szerint.
Nem szabadna érdekelnie, hogy őt ellehetetlenítik, ha tényleg a nép a fontos, akkor amgát beáldozva is ki kéne teregetnie a szennyest.
akkor gondolom a torveny minden egyes betujet betarto poltpetya sem lesz annyira morcos, max tehetetlen, hogy a gazdait nem tudja vedeni...
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.csababarca írta:Nem kell bizonyítaniuk semmit.BLevi96 írta: Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.
Ez a taktika, a nép nem figyel már arra, hogy 2-3 év múlva egy rágalmazási perben mik derülnek ki.
Vagy amikor a tv2- naphosszat terryblackezte össze vonát, majd utána a híradó végén egy 5 másodpercben elhadartak egy helyreigazítást, az változtatott valamin? Nem.
Amúgy meg igenis, ha van kitegergetni valója MPnek, akkor teregesse ki. Miért fél? Ne féljetek, ez a mantra, de ő meg fél ezek szerint.
Nem szabadna érdekelnie, hogy őt ellehetetlenítik, ha tényleg a nép a fontos, akkor amgát beáldozva is ki kéne teregetnie a szennyest.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez eddig semmi. Az 1bites eddig sem volt Magyar szimpatizáns, az értelmes meg átlát ezen.
Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes
Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
akik a hetvegi videokban mondjak hogy tul lett fujva ez a pedofil botrany meg szegeny novak kaletalin most azok gondolom habzo szajjal üvöltik hogy magyar peti te noveroooM1Ö írta: Jaj, még egy dolog... Milyen ironikus, hogy az a nép, aki visszasírja a gyerekverést, mint nevelést és 2 sör közt odaver az asszonynak, hogy hozzon mégegyet, majd az fogja kiutálni a Magyar Pétert. Szánalom...![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jaj, még egy dolog... Milyen ironikus, hogy az a nép, aki visszasírja a gyerekverést, mint nevelést és 2 sör közt odaver az asszonynak, hogy hozzon mégegyet, majd az fogja kiutálni a Magyar Pétert. Szánalom...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
igy.Amúgy meg igenis, ha van kitegergetni valója MPnek, akkor teregesse ki. Miért fél? Ne féljetek, ez a mantra, de ő meg fél ezek szerint.
ez csak a böködjük a szart messzirol bottal tipikus esete, a teljes ellenzek reszerol, mikozben jol megvannak, elvannak - az emberek penzebol, amit viktor fizet ki nekik, hogy vegezzek ezt az alszent gagyi munkat nap mint nap -, de itt senki nem akar igazan szart elsopro valtozast.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy számít a társadalomnak, hogy nőverő-e, vagy nem? Akivel egy politikai oldalon áll, az ígyis úgyis vele van, akivel szemben, az pedig mindenképpen ellene. Szerintem ez irreleváns.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem kell bizonyítaniuk semmit.BLevi96 írta: Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
a lenyeg az hogy o nem igert atombombakat emlekeim szerint
de elmondta tobbszor is hogy miert nem es hogy polt petivel mivan
de elmondta tobbszor is hogy miert nem es hogy polt petivel mivan
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
jaaj nem akarja egyem meg a szivet.gutihaz14 írta:lehet mar rosszul emlekszem annyi interjujat lattam az utobbi par hetben de mindig azt mondta hogy a nep akarja hogy o atombombat szorjon o viszont nem akar mert a polt peti kicsinalnahehetheoriginal írta: az elejen petyko atombombakrol beszelt, amiket le akart dobni viktorekra, aztan ezek szepen csendben elmaradtak. most betamadtak, emiatt vagy ostobak, vagy csak blöffölt petyko.
most lenne pl tokeletes alkalom - bar az alkalom mindig tokeletes, ha orszagos disznosagokat kell publikussa tenni, de sztem ez utobbi, azaz az egesz csak egy blöff, egy szenzaciohajhaszas. ez az egesz egy nagy szinjateknak tunik, a nep meg nyeli megint be az egeszet, mikozben megint lennenek fontosabb temak.
peldaul meg mindig a kegyelmi ugy, amibe amugy siman bele kene buknia az egesz rezsimnek, csak nem egy ilyen balfasz gyenge birka orszagban.
tehat akkor a nep altal megvalasztott, a nep penzebol gazdalkodo diktatorikus hajlamokat mutato csoport azt csinalhat amit akar.
polt peti ugyanugy korrupt geci, ebbol is latszik, hogy igazan senki se akar valtozast, jol elvannak ezekkel a kis latszat napi "kuzdelmekkel", amiket lefetyel be az elegedetlen nep, "valasztason is legyozheto a fidesz", mikozben szazezrek szellemi es ertelmi szinvonala van a beka segge alatt, otthon viktor szoborral, nyilvan 20 eve meg horngyula volt a kiraly, de az nem fontos.
thereisonly1ronaldo
lehet mar rosszul emlekszem annyi interjujat lattam az utobbi par hetben de mindig azt mondta hogy a nep akarja hogy o atombombat szorjon o viszont nem akar mert a polt peti kicsinalnahehetheoriginal írta: az elejen petyko atombombakrol beszelt, amiket le akart dobni viktorekra, aztan ezek szepen csendben elmaradtak. most betamadtak, emiatt vagy ostobak, vagy csak blöffölt petyko.
most lenne pl tokeletes alkalom - bar az alkalom mindig tokeletes, ha orszagos disznosagokat kell publikussa tenni, de sztem ez utobbi, azaz az egesz csak egy blöff, egy szenzaciohajhaszas. ez az egesz egy nagy szinjateknak tunik, a nep meg nyeli megint be az egeszet, mikozben megint lennenek fontosabb temak.
peldaul meg mindig a kegyelmi ugy, amibe amugy siman bele kene buknia az egesz rezsimnek, csak nem egy ilyen balfasz gyenge birka orszagban.
valamelyik univerzumban:

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.