Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

___Samy___

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 18., hétfő 10:38

hehetheoriginal írta:
___Samy___ írta:
Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.
nyilvan nem csak puffogtatni a levegobe, hanem bizonyitekokkal, mindennel alatamasztva kell teregetni.
akkor gondolom a torveny minden egyes betujet betarto poltpetya sem lesz annyira morcos, max tehetetlen, hogy a gazdait nem tudja vedeni...
Ugyanmar, ne legyel mar olyan naiv, hogy a jelenlegi kormany nem forgatja ugy a torvenyt, ahogy epp neki jo.

En megertem miert nem durrantja a temat meg komolyabban. Raadasul 2026-ra is kell valami aduasz. A jelenlegi helyzetbol nem tud addig fennmaradni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 18., hétfő 10:32

kiserik írta: Ez eddig semmi. Az 1bites eddig sem volt Magyar szimpatizáns, az értelmes meg átlát ezen.

Amúgy egyre érdekesebb ez a történet. A Fideszből jövő, magát jobb oldalinak valló, ember hogyan balosodik. Alap esetben egy középutas politikában ez normális, de valószínűleg rájöttek, hogy a Fidesztől csak csekély embert lehet leszakítani, de a balosok között sok az érdeklődő.

Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes :)
balosodás?nem értem moről beszélsz, egyik magyar poltikai szereplőben sincs semmi balos, max lipsi, a kettőt összekeverni meg szimpla butaságra/tájékozatlanságra vall (vagy fidesz propagandára), amit te is teszel (kb mindenki a fórumon nem csak neked szól, nem is értem...) :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 9:57

Milyen bombat vartok?
igazad van, teljesen mindegy, zombi- és roncstársadalom.
semminek nincs következménye.
thereisonly1ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 18., hétfő 9:56

___Samy___ írta: Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.
Milyen bombat vartok? Ket havonta van egy bomba, amibe mas orszagokban ha nem is az egesz kormany, de 1-1 miniszter belebukik. Ott vannak peldaul a lelegeztetogepek:

Szlovénia: Már őrizetbe vették és kihallgatták a gazdasági minisztert, annak helyettesét, lemondott a belügyminiszter és a rendőrfőkapitány miután a koronavírus-járvány alatt beszerzett lélegeztetőgépek ügyében túlárazásra és irányított tendereztetésre gyanakszik az ügyészség. A készülékek darabjáért végül 10 millió forintot fizettek, körülbelül fele annyit, mint amennyit Magyarország.

Bosznia: Négy évet kapott a bosnyák kormányfő, mert túl drágán vett lélegeztetőgépeket a koronavírus alatt Kínából

Románia: Bűntetőeljárást indított a korrupcióellenes ügyészség (DNA) Vlad Voiculescu éc Ioana Mihăilă volt egészségügyi miniszterek ellen. A vád: hivatali visszaélés. Az ügyészség szerint a vakcinabeszerzések kapcsán Mihăilă súlyos következményekkel járó hivatali visszaélést követett el, amikor nem élt azzal a lehetőséggel, hogy visszamondja az ország szükségletét meghaladó rendeléseket.

Magyarország: A külügyminisztérium megsemmisítette a maláj céggel kötött lélegeztetőgép-beszerzés iratait.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 9:54

___Samy___ írta:
csababarca írta:

Nem kell bizonyítaniuk semmit.
Elkezdik mantrázni, hogy nőverő, és úgy ráég majd, mint MZP-re, vagy akárkire.
Ez a taktika, a nép nem figyel már arra, hogy 2-3 év múlva egy rágalmazási perben mik derülnek ki.

Vagy amikor a tv2- naphosszat terryblackezte össze vonát, majd utána a híradó végén egy 5 másodpercben elhadartak egy helyreigazítást, az változtatott valamin? Nem.

Amúgy meg igenis, ha van kitegergetni valója MPnek, akkor teregesse ki. Miért fél? Ne féljetek, ez a mantra, de ő meg fél ezek szerint.
Nem szabadna érdekelnie, hogy őt ellehetetlenítik, ha tényleg a nép a fontos, akkor amgát beáldozva is ki kéne teregetnie a szennyest.
Mondjuk ha most ledobja a bombakat es huvosre teszik, azzal pont, hogy semmit nem er el. Nem tunik egy elveszett, tanulatlan fickonak, szerintem pontosan tudja mit csinal.
nyilvan nem csak puffogtatni a levegobe, hanem bizonyitekokkal, mindennel alatamasztva kell teregetni.
akkor gondolom a torveny minden egyes betujet betarto poltpetya sem lesz annyira morcos, max tehetetlen, hogy a gazdait nem tudja vedeni...
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 18., hétfő 9:49

csababarca írta:
BLevi96 írta: Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.
Ez a taktika, a nép nem figyel már arra, hogy 2-3 év múlva egy rágalmazási perben mik derülnek ki.

Vagy amikor a tv2- naphosszat terryblackezte össze vonát, majd utána a híradó végén egy 5 másodpercben elhadartak egy helyreigazítást, az változtatott valamin? Nem.

Amúgy meg igenis, ha van kitegergetni valója MPnek, akkor teregesse ki. Miért fél? Ne féljetek, ez a mantra, de ő meg fél ezek szerint.
Nem szabadna érdekelnie, hogy őt ellehetetlenítik, ha tényleg a nép a fontos, akkor amgát beáldozva is ki kéne teregetnie a szennyest.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 18., hétfő 9:47

Ez eddig semmi. Az 1bites eddig sem volt Magyar szimpatizáns, az értelmes meg átlát ezen.

Amúgy egyre érdekesebb ez a történet. A Fideszből jövő, magát jobb oldalinak valló, ember hogyan balosodik. Alap esetben egy középutas politikában ez normális, de valószínűleg rájöttek, hogy a Fidesztől csak csekély embert lehet leszakítani, de a balosok között sok az érdeklődő.

Ebben az álló posványban legalább van valami érdekes :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 9:31

gyereket szabad baszni, de nőt nem szabad verni. :coffee:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 18., hétfő 9:29

M1Ö írta: Jaj, még egy dolog... Milyen ironikus, hogy az a nép, aki visszasírja a gyerekverést, mint nevelést és 2 sör közt odaver az asszonynak, hogy hozzon mégegyet, majd az fogja kiutálni a Magyar Pétert. Szánalom... :ike:
akik a hetvegi videokban mondjak hogy tul lett fujva ez a pedofil botrany meg szegeny novak kaletalin most azok gondolom habzo szajjal üvöltik hogy magyar peti te noverooo :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 18., hétfő 9:20

Jaj, még egy dolog... Milyen ironikus, hogy az a nép, aki visszasírja a gyerekverést, mint nevelést és 2 sör közt odaver az asszonynak, hogy hozzon mégegyet, majd az fogja kiutálni a Magyar Pétert. Szánalom... :ike:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 9:09

igy.

ez csak a böködjük a szart messzirol bottal tipikus esete, a teljes ellenzek reszerol, mikozben jol megvannak, elvannak - az emberek penzebol, amit viktor fizet ki nekik, hogy vegezzek ezt az alszent gagyi munkat nap mint nap -, de itt senki nem akar igazan szart elsopro valtozast.
thereisonly1ronaldo

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 18., hétfő 9:07

Amúgy számít a társadalomnak, hogy nőverő-e, vagy nem? Akivel egy politikai oldalon áll, az ígyis úgyis vele van, akivel szemben, az pedig mindenképpen ellene. Szerintem ez irreleváns.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 18., hétfő 9:03

BLevi96 írta: Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 18., hétfő 8:58

a lenyeg az hogy o nem igert atombombakat emlekeim szerint
de elmondta tobbszor is hogy miert nem es hogy polt petivel mivan

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 8:54

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: az elejen petyko atombombakrol beszelt, amiket le akart dobni viktorekra, aztan ezek szepen csendben elmaradtak. most betamadtak, emiatt vagy ostobak, vagy csak blöffölt petyko.
most lenne pl tokeletes alkalom - bar az alkalom mindig tokeletes, ha orszagos disznosagokat kell publikussa tenni, de sztem ez utobbi, azaz az egesz csak egy blöff, egy szenzaciohajhaszas. ez az egesz egy nagy szinjateknak tunik, a nep meg nyeli megint be az egeszet, mikozben megint lennenek fontosabb temak.

peldaul meg mindig a kegyelmi ugy, amibe amugy siman bele kene buknia az egesz rezsimnek, csak nem egy ilyen balfasz gyenge birka orszagban.
lehet mar rosszul emlekszem annyi interjujat lattam az utobbi par hetben de mindig azt mondta hogy a nep akarja hogy o atombombat szorjon o viszont nem akar mert a polt peti kicsinalna
jaaj nem akarja egyem meg a szivet.
tehat akkor a nep altal megvalasztott, a nep penzebol gazdalkodo diktatorikus hajlamokat mutato csoport azt csinalhat amit akar.
polt peti ugyanugy korrupt geci, ebbol is latszik, hogy igazan senki se akar valtozast, jol elvannak ezekkel a kis latszat napi "kuzdelmekkel", amiket lefetyel be az elegedetlen nep, "valasztason is legyozheto a fidesz", mikozben szazezrek szellemi es ertelmi szinvonala van a beka segge alatt, otthon viktor szoborral, nyilvan 20 eve meg horngyula volt a kiraly, de az nem fontos.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 18., hétfő 8:50

hehetheoriginal írta: az elejen petyko atombombakrol beszelt, amiket le akart dobni viktorekra, aztan ezek szepen csendben elmaradtak. most betamadtak, emiatt vagy ostobak, vagy csak blöffölt petyko.
most lenne pl tokeletes alkalom - bar az alkalom mindig tokeletes, ha orszagos disznosagokat kell publikussa tenni, de sztem ez utobbi, azaz az egesz csak egy blöff, egy szenzaciohajhaszas. ez az egesz egy nagy szinjateknak tunik, a nep meg nyeli megint be az egeszet, mikozben megint lennenek fontosabb temak.

peldaul meg mindig a kegyelmi ugy, amibe amugy siman bele kene buknia az egesz rezsimnek, csak nem egy ilyen balfasz gyenge birka orszagban.
lehet mar rosszul emlekszem annyi interjujat lattam az utobbi par hetben de mindig azt mondta hogy a nep akarja hogy o atombombat szorjon o viszont nem akar mert a polt peti kicsinalna

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 18., hétfő 8:48

Lehet én vagyok naiv, de szerintem tisztázni fogja a magát, bizonyitékuk úgy sincs(bár arra sose volt szükségük, ha beakartak sározni valakit). Volt felesége meg egy gerinctelen picsa ha, ehez aszisztál és tűri ,hogy fegyvernek használják a gyerekei apja ellen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 18., hétfő 8:45

az elejen petyko atombombakrol beszelt, amiket le akart dobni viktorekra, aztan ezek szepen csendben elmaradtak. most betamadtak, emiatt vagy ostobak, vagy csak blöffölt petyko.

thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 18., hétfő 8:43

szerintem a pesszimizmus az az eddigi tapasztalat es a fidesz ereje miatt van, nem a tipikus magyar buval szabott hozzallas.

abban igazad van, hogy neki is van 2 eve kart okozni, de igy kenytelen lesz kijatszani idejekoran az eros lapjait, amit gondolom a tarsolyba tartott volna a valasztas elotti idoszakra akar.

en szurkolok neki, ahogy vonanak is, mzp-nek is, a kutyaknak is meg mindenkinek, borzaszto jo lenne latni bedolni ezt a diktaturat, de kiserteties dejavu-t okoz a story sajnos.

csak azt remelem, hogy elohuz valami olyat most majd, ami eltereli a figyelmet a lejaratasrol.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 18., hétfő 8:38

'shutterisland írta: szerintem el fogjak peterunket tenni az utbol sajnos.
bar olyan tipusnak tunik, aki nem adja fel, de mar most is rengeteg eljaras indult ellene es meg csak most kezdodik a befeketites resze, van ra 2 evuk, hogy emberileg kinullazzak, birosagra rangassak, begyurcsanyozzak, asszonyverozzek majd szerencsetlent.

2.5 - 3 millio ember fixen veluk marad.
Ahogyan neki is van 2 eve kart okozni. Nem lehet tudni meg mindig kinek mi az igazi szandeka es ki mire kepes. Sot, azt sem, ki milyen valojaban.
Ez a mindent athato pesszimizmus es cinizmus viszont kicsit lehangolo ezen a forumon. Az elso akadalynal mar mindig mindent temetni, mikozben senki sem tud semmit.

Vissza: