5 meccs
5 győzelem
10-2es gólarány.
De ahogy írta itt valaki, majd a Real ellen jó szokásukhoz híven visszahozzak az elvesztegetett pontokat. Hiszen Carlonak épp Simeone ellen nem megy.

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. március 18., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. március 16., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 16., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 16., szombat 22:15
Egy cselt nem tudott megcsinálni soha.Kis területen jók voltak a megoldásai,lőtt pár gólt aztán elhitették vele hogy ő a valaki.Kb ennyi volt Fati.Remy írta: Endrick.![]()
![]()
A gyereknek nincs egy edzés sem a lábában a legmagasabb szinten (európai topliga), de már ide sorolod?
Hagyjuk már.
Fati is ugyanaz a clutch player volt a korához képest, ami most Yamal.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 16., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 16., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 16., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 16., szombat 21:48
Lehet nagyobb, mert az egész csapat egy hulladék. Jobban kijön az, ha valaki értelmes. Fatinál csak ott volt még Messi.flori írta: Gólokban lehet megvolt ez, de a hatása sokkal nagyobb a játékra Yamalnak. 1v1-ben, kulcspasszokban jobbnak tűnik. Aztán lehet már régen volt, és az én emlékeim koptak jelentősen.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. március 16., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 16., szombat 21:33
Fati is ugyanilyen elánnal kezdett. Bármikor beállt a meccsbe jött a gól, gólpassz vagy segítette hozzá a csapatot ezekhez. Rettentő veszélyes volt.flori írta: Nyilván ez a szokásos kommentfogó trollkodó kép.![]()
Yamal tényleg nagy játékos lehet, hatszor jobbnak tűnik elsőre is mint Fati volt. Csak ugye ő is szarrá lesz hajtva, nem tanulnak a katalánok a múltból. Fatit fixen ez tette partvonalra, Pedrivel is mutatkoznak az első jelek.
Endrick szerintem is nagy húzás lehet. Már olyan karizmája van, hogy szinte hihetetlen.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. március 16., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 16., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 16., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. március 16., szombat 17:55
Igen. Így indul mindegyik nuevomessi, Xavi, Puyol gyerek marketingje. Nem egy szurkoló mondja, hanem sok. Van egy jó meccsük, aztán mennek a válogatottba. Túl sok ott a csodagyerek. Valós hosszútávú teljesítmény nélkül. Meg kell nézni a médiát. LaMasia folyik a csapból, de meg kell nézni hány első osztályú húzóemberük van élcsapatokban.Cali írta:Azert mert egy hulye leir egy ilyet, nem lett nagy arca a Barcasoknak.zsírosdeszka írta: Fúúú te…akkora arcuk lett a makker Barcásoknak, hogy majd Cubarsi megeszi MBappét…![]()
Istenem, verne nekik otthon egy mesterhármast! Imádnám! Meg Dembele is még egyet.![]()
Pl, ha csak Veled azonositanank mindenkit, aki Madridista, azt gondolnank, hogy itt mindenki jobban utalja a Barcelonat, mint amennyire szereti a Real Madridot...![]()
Egyebkent szerintem mar ebben a korben kiesunk a PSG ellen.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. március 16., szombat 16:03
Barca helyébe segitenék neki csomagolni.realmadrid95 írta: Raphinhaert 80 milliot tenne le az asztalra egy Szaudi csapat.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 16., szombat 15:46
HozzászólásSzerző: Cali » 2024. március 15., péntek 22:26
Azert mert egy hulye leir egy ilyet, nem lett nagy arca a Barcasoknak.zsírosdeszka írta: Fúúú te…akkora arcuk lett a makker Barcásoknak, hogy majd Cubarsi megeszi MBappét…![]()
Istenem, verne nekik otthon egy mesterhármast! Imádnám! Meg Dembele is még egyet.![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. március 15., péntek 21:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 15., péntek 18:54
De kit erdekel mit gondol ez a pojaca, ha ugyis lelep?BuzaBencze írta:Xavier nem csipazza, ennyi. Nyáron lép, Roki meg jövőre is ott vereti majd a katalánoknál, több kevesebb sikerrelflori írta: Nyilván nem adnak kölcsön egy 40-70 milliós játékost, de attól még közel nullaperces a srác. A jegelést nem értem, nem is nagyon láttam ráutaló infót.
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2024. március 15., péntek 15:22
Xavier nem csipazza, ennyi. Nyáron lép, Roki meg jövőre is ott vereti majd a katalánoknál, több kevesebb sikerrelflori írta: Nyilván nem adnak kölcsön egy 40-70 milliós játékost, de attól még közel nullaperces a srác. A jegelést nem értem, nem is nagyon láttam ráutaló infót.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem