Erre lenne jó egy előválasztás.'shutterisland írta:nekem is szimpatikus ez az egesz, de az, hogy 10+ part fog szembeszallni egymassal es a fidesz ellen, az kinyirja az egesz projektet.Buitre írta: ma volt a 2RK első kongresszusa, végighallgattam a beszédeket. Továbbra is rendkívül szimpatikus a kezdeményezés, és bevallom időközben be is léptem a pártba mint aktivista (életemben nem voltam eddig semmilyen párt tagja), hogy segítsem őket amivel tudom. Kb. 1h17p-nél kezdődik Vona beszédje, akit érdekel. De az egész jó volt, ajánlom megtekintésre. És köszi a fórumnak, mert itt hallottam róluk először![]()
![]()
jozan paraszti esszel az, hogy lesz majd magyar peter, jakab, vona, mzp, gyurcsany, momentum, toroczkaiek, kutyak, stb, egymas ellen, az olyan szinten szetszabdalja majd az orszag nem fideszes reszet, hogy szerintem meg az is bele fog ferni vityaeknak, ha elbuknak ide-oda akar tobbszaz ezer szavazot is.
Most sem az előválasztás volt a probléma, hiába próbálják így beállítani..
A gond az a kamu összefogás volt, amit az előválasztás után leműveltek és váltak így totál hiteltelenné..
Lemenne az előválasztás, nem kell utána a jópofizás, de egy kihívója lenne a kormánypártnak, ezt el kéne fogadnia mindenkinek.
Aki nem fogadja el, mert pl. egy dk nem venne részt ebben az garantált, a korábbi csúfos kudarcuk után, az már eleve leírná magát..
Legalábbis épeszű ember nem venné komolyan azt, aki ellenzéken belül sem meri megmérettetni magát.