Nyilván ide meg jött a city. Nem tragédia ha nem jutunk tovább, jó csapat. Oda kell tenni magunkat, aztán lesz ami lesz. Ellenük azért nem szégyen kiesni. Utána már csak annyi, hogy ne védjenek címet, és ne a barca nyerjen. Easy.

HozzászólásSzerző: flori » 2024. március 15., péntek 14:14
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 15., péntek 14:14
Szerintem nem rodrygon vagy nachon mehet ez el,vagy hogy brahim vagy militao jatszik. Nem ket jatekoson fog ez mulni.Pad'em írta: A tavalyi meccsünket azóta se értem, jó volt a City de mi konkrétan se nem futottunk, se nem ütköztünk, totál betli volt mindenki. Rüdiger idén legalább fixen játszik mindket meccsen, Haalandot megint leradírozza majd.
De Bruyne a kulcs az tény, meg Foden is elég fickós idén úgyhogy Dani remélem nem kacérkodik mostanában a szilvás derelyével mert nagyon kell majd tőle az extra. Betonmendy megmutathatja, hogy a név kötelez. Camavinga meg Tchouameni is elő kell lépjenek végre, illetve Valverde lehetne a nagy fegyverünk, ha fejben megérkezik a tavaszra.
Az a baj, hogy ha Militao nem lesz kész, akkor Nacho kezd, ő meg idén fix egy gól az ellenfélnek. Nem hinném hogy padoztatja, hogy az amúgy kps Tchouameni legyen a bekk. Hiába járnánk jobban.
Ill ott leszünk bajban, hogy Rodrygo sablon szar evickélését a jobboldalon röhögve laradírozzák.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 15., péntek 14:13
Rengeteg egyéni hiba volt, Kroos volt az egyedüli aki jó meccsen volt, szóval lehetett volna focázni.Vagy csak nem tudtatok, nagy különbség.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 15., péntek 14:10
Akkor idén is 4-0 lesz idegenben. Ha nem akkor megint igazam van és dortmundi 10évben egyszeri leolvadas volt.rikko írta:Vagy csak nem tudtatok, nagy különbség.dzsi91 írta:
Ugyanazt játszották mint 22ben, ugyanannyit is rúgtak csak mi nem csináltunk semmit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 15., péntek 14:10
Mondjuk a visszavágón sem Haaland vert meg minket, de tény, az egy sz.r húzás volt az olasztól.reeed_ati írta: Utoljára nem az volt, hogy Rüdiger lekapta Haalandot az első meccsen, aztán a visszavágón ment a padra a német?
Az nagy húzás volt az olasztól..![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 15., péntek 14:07
Vagy csak nem tudtatok, nagy különbség.dzsi91 írta:Ugyanazt játszották mint 22ben, ugyanannyit is rúgtak csak mi nem csináltunk semmit.hehetheoriginal írta: azert a cici is tett érte valamit, hogy úgy nézzen ki a játék képe, nem?......![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 15., péntek 14:06
barsza ellen tudnak úgy játszani mint egy alsóházi csapat. De én is úgy gondolom, hogy bejutnak a döntőbe idén.Caraway írta: Viszont a masik agon szerintem az Atleti fix dontozik. Csak az inter elleni visszavagojukat neztem, de nekem ott meggyozoek voltak, hazai palyan kepesek poklot csinalni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 15., péntek 14:04
Ugyanazt játszották mint 22ben, ugyanannyit is rúgtak csak mi nem csináltunk semmit.hehetheoriginal írta:azert a cici is tett érte valamit, hogy úgy nézzen ki a játék képe, nem?......Tavaly manchesterben kb az elmúlt 10 év legszarabb formáját hoztuk. Ilyen kb tényleg 10 évente 1szer van nálunk![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 15., péntek 14:04
De. Teljes wtf volt. Az a baj szereti az ilyen húzásokat Carlo, majd megint nézzük 80 percekig Rodrygo szenvedését, vagy egy jó 5 kps 0 csatáros felállást is el tudok képzelnireeed_ati írta: Utoljára nem az volt, hogy Rüdiger lekapta Haalandot az első meccsen, aztán a visszavágón ment a padra a német?
Az nagy húzás volt az olasztól..![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. március 15., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. március 15., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. március 15., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 15., péntek 13:50
Foden 100%, hogy jobbszelso lesz, mig a balon Alvarez, vagy Doku.Pad'em írta: A tavalyi meccsünket azóta se értem, jó volt a City de mi konkrétan se nem futottunk, se nem ütköztünk, totál betli volt mindenki. Rüdiger idén legalább fixen játszik mindket meccsen, Haalandot megint leradírozza majd.
De Bruyne a kulcs az tény, meg Foden is elég fickós idén úgyhogy Dani remélem nem kacérkodik mostanában a szilvás derelyével mert nagyon kell majd tőle az extra. Betonmendy megmutathatja, hogy a név kötelez. Camavinga meg Tchouameni is elő kell lépjenek végre, illetve Valverde lehetne a nagy fegyverünk, ha fejben megérkezik a tavaszra.
Az a baj, hogy ha Militao nem lesz kész, akkor Nacho kezd, ő meg idén fix egy gól az ellenfélnek. Nem hinném hogy padoztatja, hogy az amúgy kps Tchouameni legyen a bekk. Hiába járnánk jobban.
Ill ott leszünk bajban, hogy Rodrygo sablon szar evickélését a jobboldalon röhögve laradírozzák.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 15., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 15., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 15., péntek 13:36
Szerintem vini kap itt egy sargat,es nem is kell ettol felnie,hogy angliaba szapulni fogjak.RaúlCF írta: Messze a City a legnagyobb ellenfél de idén abszolút verhetőek. Ami még a jó dolog ebben a sorsolásban, hogy Vinit nem fogják szapulni mert erre ott jobban figyelnek mint más országokban. Nagy meccset kell hozni ellenük az fix de idén lyukas az a páncél és a bajnokságban se lehet pihentetni nekik.
Lunin,Carva,Tchou,Rüdiger,Mendy,Cama,Fede,Kroos,Belli,Vini,Rodry adja magát. Én kezdőként nem érzem ugyanazt a lendületet Brahimban mintha a 2ik felesben bejönne. Militao úgyse lesz kész időben Nacho meg borzalmas mostanában szóval menjen a dupla deszant hátul. A sárgásoknak meg nagyon figyelniük kell de belőlük Cama tuti besárgul.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. március 15., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2024. március 15., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 15., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 15., péntek 13:26
azert a cici is tett érte valamit, hogy úgy nézzen ki a játék képe, nem?......Tavaly manchesterben kb az elmúlt 10 év legszarabb formáját hoztuk. Ilyen kb tényleg 10 évente 1szer van nálunk
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem