Szerintem nem feltétlen lenne baj, ha lenne valaki, aki legalább megpróbál nem csak a másik utálatára építve valamilyen tábort csinálni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 14., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 14., csütörtök 16:08
Pedig mar mondta, igaz nem tul erosen, ami ertheto barmilyen szemszogbol is nezzuk.hehetheoriginal írta:Amig viktorral nem mer nyiltan szembeszallni, nem mondja ki, hogy o minden fertő es bun eredoje, amig csak roganantizik, addig nem tudom komolyan venni.___Samy___ írta: Magyar Peterrol amugy mi itt az altalanos velemeny? Szamomra egyre inkabb tunik ugy, hogy ha partot alapitanak, akkor ok fogjak azt az uj utat felkinalni, amire sokan vagynak.
Semmi nem mutatja, hogy a nagyfonokkel baja lenne, mintsem inkabb a csatlosaival.
Csak kozben viktor maga a rendszer.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 14., csütörtök 15:52
Amig viktorral nem mer nyiltan szembeszallni, nem mondja ki, hogy o minden fertő es bun eredoje, amig csak roganantizik, addig nem tudom komolyan venni.___Samy___ írta: Magyar Peterrol amugy mi itt az altalanos velemeny? Szamomra egyre inkabb tunik ugy, hogy ha partot alapitanak, akkor ok fogjak azt az uj utat felkinalni, amire sokan vagynak.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 14., csütörtök 15:04
Én is nemrég végeztem a tegnapi interjújával___Samy___ írta: Magyar Peterrol amugy mi itt az altalanos velemeny? Szamomra egyre inkabb tunik ugy, hogy ha partot alapitanak, akkor ok fogjak azt az uj utat felkinalni, amire sokan vagynak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 14., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 14., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 14., csütörtök 9:44
Nyilvan nem csak Philip dolgozott rajta, de tegnap nyilatkozta buszken, hogy mindenrol a vegso dontest o maga es Szente Vajk hoztak meg.Caraway írta:Amugy csatlakozz a cinemacity tanari filmklubhoz. Akkor evi kb 2 filmet ingyen nezhetsz meg es vihetsz magaddal max 3 embert (+ajandek kis popcorn menu). Ez persze csak egy-egy adott film, amit a mozi valaszt ki. Most ez a most vagy soha volt kb 2 hete, es en akkor megneztem a filmet.csababarca írta:
csak origo szint:D
én majd megnézem, ha kölcsönözhető lesz, adok neki egy esélyt.
De az aranybulla sorozatból kiindulva, ahol kimondva a gaz imperialisák és nyugati szövetségek (talán még brüsszelt is kimondták) akarták elnyomni a magyar nemzetet, nem számítok sok jóra.
Ami a filmet illeti, en sokkal rosszabbat vartam. Meglatszik rajta a nagy budzse, diszletek, ruhak jok, a vagas es felvetelek sokszor olyanok voltak, mintha nem is magyar filmet neznek. Viszont a film fele egy teljesen fiktiv kitalalt sztori, ami nekem nem tetszett, tul sok hangsulyt kapott. Meg raadasul eleg faek egyszeru volt. Plusz ennel sokkal komolyabb hangvetelu film kellett volna legyen szerintem, nagyon el volt poenkodva. Inkabb azt ereztem, mikor vege lett, hogy ennek a filmek semmi hozzaadott erteke nincs, foloslegesen lett megcsinalva.
Na mind1, nyilvan senkit nem biztatok, hogy moziba nezze meg, de majd ha otthon valaki arra venne magat hogy megnezi, nem fogja magat szetcringelni, legalabbis szerintem. Nem egy alom.net szintu nezhetetlen borzadaly. Azert nem csak phillip dolgozott ezen, attol hogy altala femjelzett, biztos volt ott par hozzaerto is, mondom ezeket teljesen laikuskent.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 14., csütörtök 9:41
Amugy csatlakozz a cinemacity tanari filmklubhoz. Akkor evi kb 2 filmet ingyen nezhetsz meg es vihetsz magaddal max 3 embert (+ajandek kis popcorn menu). Ez persze csak egy-egy adott film, amit a mozi valaszt ki. Most ez a most vagy soha volt kb 2 hete, es en akkor megneztem a filmet.csababarca írta:csak origo szint:D
én majd megnézem, ha kölcsönözhető lesz, adok neki egy esélyt.
De az aranybulla sorozatból kiindulva, ahol kimondva a gaz imperialisák és nyugati szövetségek (talán még brüsszelt is kimondták) akarták elnyomni a magyar nemzetet, nem számítok sok jóra.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 14., csütörtök 9:38
Csak legalabb akkor szakemberekre biznak a film elkesziteset es nem egy sehol nem bizonyitott partkatonara mint a Rakay. Es akkor tenyleg egy szot sem szolnek.csababarca írta:Inkább erre, mint kakadu kapitány Petike, és Rogán helikopterezgetéseire, és magángépes útjaikra....gutihaz14 írta: nem baj erre is elegettek 6 milliardot a mi penzunkbol
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 14., csütörtök 9:32
ennek is ugyanannyi erteke van mint a kakadu repkedeseinek, kalman jol megszedte magat meg a haverok es kihanytak magukbol egy ujabb filmcsodat ami tele van fikcioval, akarcsak a politikajuk es a nezeteikcsababarca írta:Inkább erre, mint kakadu kapitány Petike, és Rogán helikopterezgetéseire, és magángépes útjaikra....gutihaz14 írta: nem baj erre is elegettek 6 milliardot a mi penzunkbol
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 14., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 14., csütörtök 9:26
Inkább erre, mint kakadu kapitány Petike, és Rogán helikopterezgetéseire, és magángépes útjaikra....gutihaz14 írta: nem baj erre is elegettek 6 milliardot a mi penzunkbol
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 14., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 14., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 14., csütörtök 8:08
Azert valljuk be, az elozetes varakozasa gutihaznak igencsak stabol alapokon nyugszik. Nagyjabol olyan, mintha az Nemesborzova FC holnap az Reallal jatszana, es te azert megvarnad a meccset azzal, hogy latolgass az eselyekrol.illgner írta:Miért moslék? Láttad a filmet?gutihaz14 írta:
ja azt hittem ez a moslek 15-tol kerul a mozikba csak de amugy nem csodalkozom, akarkit buszoztatnak ha erdekuk
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 14., csütörtök 7:15
csak origo szint:D
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 14., csütörtök 6:23
mert mi mas lenne egy rakay kalman film?illgner írta:Miért moslék? Láttad a filmet?gutihaz14 írta:
ja azt hittem ez a moslek 15-tol kerul a mozikba csak de amugy nem csodalkozom, akarkit buszoztatnak ha erdekuk
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. március 14., csütörtök 3:42
Miért moslék? Láttad a filmet?gutihaz14 írta:ja azt hittem ez a moslek 15-tol kerul a mozikba csak de amugy nem csodalkozom, akarkit buszoztatnak ha erdekukcsababarca írta:
Tesóm református suliban tanít, őket már vitték ingyen buszokkal a mozikba:D
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 13., szerda 20:16
ja azt hittem ez a moslek 15-tol kerul a mozikba csak de amugy nem csodalkozom, akarkit buszoztatnak ha erdekukcsababarca írta:Tesóm református suliban tanít, őket már vitték ingyen buszokkal a mozikba:Dgutihaz14 írta: https://24.hu/kultura/2024/03/13/rakay- ... ente-vajk/
![]()
biztos rohadt jó film lett ez is. 2 hét múlva meg ingyen jegyeket osztogatnak csak valaki nézze már meg
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 13., szerda 18:57
Tesóm református suliban tanít, őket már vitték ingyen buszokkal a mozikba:Dgutihaz14 írta: https://24.hu/kultura/2024/03/13/rakay- ... ente-vajk/
![]()
biztos rohadt jó film lett ez is. 2 hét múlva meg ingyen jegyeket osztogatnak csak valaki nézze már meg
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem