már ritkán olvasom az eurobarcát, pont az ilyenek miatt, de ezzel pont nem találkoztam.realmadrid95 írta:
Eurobarca, Barcelona Hungarian Supporters Club
a másikról fogalmam se volt eddig hogy létezik:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 13., szerda 20:49
már ritkán olvasom az eurobarcát, pont az ilyenek miatt, de ezzel pont nem találkoztam.realmadrid95 írta:
Eurobarca, Barcelona Hungarian Supporters Club
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 13., szerda 20:46
Mondasz nekem 3 nagyon jo jatekost akit ok neveltek ki es evekig meghatarozo eleme volt a csapatuknak? Araujo 18 evesen igazolt a barcaba, de ot szamolhatjuk egynek.Galacticos írta: Azert a bojan dossantos idoszaknak lassan 15-20 eve kb.
Azert azota boven termeltek ki nagyon jo jatekosokat, csak hat igen tultoljak a hypeot korulottik nagyon.
Nem mondom hogy maldini vagy pique, de az a cubarsi gyerek eleg jonak tunt, szerintem araujo top a posztjan, balde is igeretes.. es hat yamal meg foleg.
De annak azert orulok hogy xavi simmons mar nem naluk jatszik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. március 13., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 13., szerda 20:33
Eurobarca, Barcelona Hungarian Supporters Clubcsababarca írta:Ilyeneket hol írnak?:DKercsó írta: az igen, Cubarsi már prime Piqué és Maldini fúzió![]()
Amúgy nekem tetszik a játéka, elég sallangmentesen teszi a dolgát, nehéz elnyomni is, nem egy Eric Garcia az biztos.
De hogy mi lesz belőle 3-4 év múlva? Azt lehetetlen kb megmondani.
Mindenesetre, engem azzal megvett, hogy keményen focizik, de nem alattomosan, durván, ahogy goldenboygavi nyomja.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 13., szerda 20:28
En szemely szerint orulok ennek, meg lehet nezni hogy mi lett az elmult evek sajat nevelesu “sztarjaibol”. Bojan, Dos Santosok, Puig, Erig Garcia, vagy Mingueza. Szerencsetlen Balde, vagy Pedri, akik 1-2 szezonig huzoemberek voltak es tenyleg jol jatszottak, aztan nem birta a testuk, vagy nem birtak a nyomast. Az sem teljesen tetszik, ahogy mi kezeljuk a fiataljainkat, de ilyen magas szinten es ekkora terhelessel, a toppon kell lenni mentalisan es fizikalisan is es ilyen fiatalon ez nagyon nehez. Nekem az sem teljesen tetszik, ahogy mi kezeljuk a fiataljainkat, de Carvajal, Valverde, Camavinga, vagy Vini esete tokeletesen mutatja, hogy hosszu tavon a Real koncepcioja a nyero strategia.Kercsó írta: az igen, Cubarsi már prime Piqué és Maldini fúzió![]()
hihetetlen ez a szopkodás, amit a barca körül folyik...
az ilyenek miatt is szurkolok, hogy őket sorsolják majd a következő körben nekünk
de akkor se leszek elkeseredve, ha megkapják a Cityt
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 13., szerda 20:27
Ilyeneket hol írnak?:DKercsó írta: az igen, Cubarsi már prime Piqué és Maldini fúzió![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 13., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 13., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 13., szerda 15:49
hehetheoriginal írta:most ez komoly, hogy a barca egy kozepso vedore veri a kis faszat?ferni írta: Imádom ahogy Cubarsit szopkodják mindenhol, hogy MOTM meg best ever már most, hívják be a válogatottba 10 meccs után stb
Közben a tag meg összehozott egy tök egyértelmű tizit és 2-2nél ki tudja, hogy mi lett volna
Nem tudom, hogy mikor veszik észre hogy ezzel ártanak inkább, mint segítenek.![]()
megneztem yt-n a gyereket, ilyen komment az egyik video alatt:
Tengo 49 años, pero esta noche, al jugar con mis amigos, diré: yo pido ser Cubarsí.
![]()
HozzászólásSzerző: marcell » 2024. március 13., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 13., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 13., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 13., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 13., szerda 9:37
Tegnap aszondja a kommentator a meccs vege fele egy Yamal kotenynel: ilyen kotenyt meg nem adott talan senki a futballtortenelemben.hehetheoriginal írta:most ez komoly, hogy a barca egy kozepso vedore veri a kis faszat?ferni írta: Imádom ahogy Cubarsit szopkodják mindenhol, hogy MOTM meg best ever már most, hívják be a válogatottba 10 meccs után stb
Közben a tag meg összehozott egy tök egyértelmű tizit és 2-2nél ki tudja, hogy mi lett volna
Nem tudom, hogy mikor veszik észre hogy ezzel ártanak inkább, mint segítenek.![]()
megneztem yt-n a gyereket, ilyen komment az egyik video alatt:
Tengo 49 años, pero esta noche, al jugar con mis amigos, diré: yo pido ser Cubarsí.
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 13., szerda 9:18
En meg tobbnek se mondanam egy meccs miatt, mint Mingueza,mert lehet,hogy a kovetkezo 5 meccsen meg tokon rugja magat.istimester írta: Tizenegyest Ramos és Pepe is hozott össze eleget. Ettől még lehet valaki jó hátvéd és ebben a srácban van lehetőség. Nem Mingueza színvonalmak tűnik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 13., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. március 13., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 13., szerda 8:30
Mondjuk 17 evesen egy barcelonaba, bl nyolcaddontoben igy jatszani, le a kalappal.ferni írta: Imádom ahogy Cubarsit szopkodják mindenhol, hogy MOTM meg best ever már most, hívják be a válogatottba 10 meccs után stb
Nem tudom, hogy mikor veszik észre hogy ezzel ártanak inkább, mint segítenek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 13., szerda 8:28
most ez komoly, hogy a barca egy kozepso vedore veri a kis faszat?ferni írta: Imádom ahogy Cubarsit szopkodják mindenhol, hogy MOTM meg best ever már most, hívják be a válogatottba 10 meccs után stb
Nem tudom, hogy mikor veszik észre hogy ezzel ártanak inkább, mint segítenek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 13., szerda 8:11
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem