Az emberek valaszthatnak programot es elmennek egy chelsea city noi meccsre.magnus666 írta: áthoztam ide
kíváncsiságból megnéztem a jegyárakat. A mi női csapatunk bilbao elleni meccsére 21 euró a jegyár a tribünre, összehasonlításképpen ugyanide a férfiakhoz a Camp Nouba én 160 euró+-tól vettem.lestat írta: Szerintem meg van ra igeny, mas orszagok amiket emlitettunk itt pl. Van rendszer. Foglalkoznak vele. Fejlodnek. Vagy csak ott van igeny nalunk nem?
Le vagyunk ebben is maradva es ennyi.
ránéztem az angol női manutd-chelsea meccsre, ott 12-20 font között mozognak az árak. nem az old traffordon játszanak, de ez nekem nem azt mutatja, hogy akkora igény lenne rá.
az igazi focimeccseken ilyen árakért a bangladesben varrt szar minőségű sálakat nem veszed meg a stadion mellett az arab árusoktól. az ember meg persze kimegy, jobb a stadionban legurítani pár sört akciósan a haverokkal, meg kivinni a gyerekeket szocializálódni, de ha megemelnék a jegyárakat a kutya nem lenne rá kíváncsi. és akárhogy nyomják a metoo propagandát szerintem ez nem is fog változni ameddig nem lia thompsonok fognak szaladgálni a csapatokban.
Szerintem ez igenis fejlodes. Ha mar valaki penzt ad ki ra. Az mar pozitivum.
Le vannak maradva 50 evvel kb. Kell egy kis ido de ha lesz vele foglalkozva igenis lesz ra tobb igeny. Es nem nekunk ferfiaknak. De lehet majd tobb nő megy majd el noi meccset nezni.
Mindenki valaszthat mire kolti a penzet. Honnan veszed hogy valakinek nem szorakoztatobb egy noi meccsre elmenni?
De mondom fokent noknek. Kene rola egy statisztika. De ugyanugy ahogy ferfi meccsekre ferfiak jarnak tobben ott ugyanez megtortenhet csak forditva.