Nem is értem, egy pillanatra azt hittem vmi barcás fórumon vagyokRealista24 írta: Sracok, attol nem kell felni, hogy itt egy fiatal szet lesz hajtva![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 13., szerda 9:49
Nem is értem, egy pillanatra azt hittem vmi barcás fórumon vagyokRealista24 írta: Sracok, attol nem kell felni, hogy itt egy fiatal szet lesz hajtva![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 13., szerda 9:43
nem tudom, ez hogy jött ki, hogy ennyi idősen sehol se játszonmiro. írta:Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
A felsotestukre nem tesznek sok izmot,inkabb szalkasak,ez a fiatal tehetsegek nagyon magas szazalekukra igaz.
De pont,hogy ilyen idosen kell a legtobb jatekperc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 13., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 13., szerda 9:27
Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 13., szerda 9:23
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...Anthony írta:Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 13., szerda 8:04
Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 13., szerda 6:30
Volt rá lehetősége, gondolom nem véletlenül nem ragadt meg. Semmi baj nincs szerintem kölcsön és eladási politikankkal. Hakimin kívül nem nagyon tudok mondani olyat az elmúlt évekből akinek itt lenne a helye és nem került vissza költséghatékonyan.raul 4 ever írta:MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
A real kölcsönökre akartam igazából utalni. Az nekünk sose jön be. Szívem szerint inkább itt tartanám a fiatalokat és nem kölcsönbe adogatnám, mert nem igazán jöttünk még jól ki belőle. Ardát se küldeném el, pont ezért. Inkább itt virítson valamit Brahimmal a jobboson, mint máshol.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 12., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 22:39
MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 12., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 22:03
Nem azt mondtam, h szerda-szombatozzon, hanem hogy LV helyett kapja meg nyugodtan a pár kupameccset, bl utolsó kört, meg néhány hazai bajnokit, stb..___Samy___ írta: 16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 12., kedd 22:01
nem sokára 17 éves, 2025 nyarára 18 lesz___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta: Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 12., kedd 21:10
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:
1 évre hosszabítunk LV-vel,
aztán jöhetne is fel az első kerethez![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 12., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 20:42
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
aztán jöhetne is fel az első kerethez![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 12., kedd 20:32
1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 12., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 12., kedd 18:35
buzidasRealista24 írta: Feher.
Narancs.
Barna.
Ezek lesznek a szinek jovore, link a 3. szamuhoz:
https://x.com/theMadridZone/status/1767 ... 10515?s=20
Nem rossz egyebkent, de hogy a barna hogy jon hozzank, jo kerdes. De inkabb ez, mint a narancs. Arrol mindig Karim idiota frizuraja ugrik be![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. március 12., kedd 14:21
Hogy jön hozzánk a barna? A keret fele csokifiúRealista24 írta: Feher.
Narancs.
Barna.
Ezek lesznek a szinek jovore, link a 3. szamuhoz:
https://x.com/theMadridZone/status/1767 ... 10515?s=20
Nem rossz egyebkent, de hogy a barna hogy jon hozzank, jo kerdes. De inkabb ez, mint a narancs. Arrol mindig Karim idiota frizuraja ugrik be![]()
Ha a gazdasági mutatókat nézzük, abszolút így van. Ezért sem erőltetik az angolok nagyon a Szuperligát, ők kényelmesen elhúztak a többiek elől, és a szakadék csak nőni fog. Az UEFA legfrisebb beszámolója szerint a PL 6,5 milliárd bevételt generált tavaly, míg a második helyen mögttök a spanyolok vannak 3,3 milliárddal.ikarus93 írta: A Szuper Liga már most létezik, Premier Leaguenek hivják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 12., kedd 10:26
Ha ugy nezzuk, hogywZoLee7 írta:tele is van velük a bl play off, oh waitikarus93 írta: A Szuper Liga már most létezik, Premier Leaguenek hivják.ha ma kiesik az arsenal akkor megint elmondható h a PL felsült, a csilliárdokból összevásárolt és évekig szart sem érő cityvel kardoskodni meg nagyon visszás, minden más pl csapat drukkerei évekig köpködtek rájuk a sok pénz és nulla bl teljesítmény miatt, most meg az összes velük védi a pl-t
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem