PerfektRealista24 írta: Saudi clubs are looking at Modric, Nacho, Mendy and Vazquez.
@marca

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 13., szerda 11:32
PerfektRealista24 írta: Saudi clubs are looking at Modric, Nacho, Mendy and Vazquez.
@marca
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 13., szerda 11:20
18 évesen tőlem már tolhatja, de 16-17 évesen ne, lehet erre megy a modern futball, de attól, még, hogy ez egy trend (bár nem értek eyget vele, barcán kívül kevés első osztályú csapat játszat 16-17 éveseket rendszeresen), az nem jelenti azt, hogy jó irány. kölykökről beszélünk.miro. írta:Nyilvan nem kell minden meccsen 90percet jatszani,mert benne van,hogy nem tudja fevenni a ritmust es elmegy az onbizalma,de szerintem az ilyen jatekosokat felkell vinni,edzetni,bedobalni oket neha a melyvizbe,kisebb meccseken kezdetni,hogy 1-2 ev mulva akar kezdokent is lehessen szamitani ra.realfan írta:
nem tudom, ez hogy jött ki, hogy ennyi idősen sehol se játszonazért van különbség, hogy profi felnőtt játékok ellen játszik az első osztályban, bl-ben ennyi idősen vagy még a fiatalokkal oder a 3-ad osztályban
kapjon pár meccset nagyoknál, hívjuk föl, de hogy a keret állandó tagja legyen ennyi idősen az túlzás, legalább mi tanuljunk a Barca hibáiból, ha má ők nem teszik
![]()
viszont az igazság realistánál van, ez csak elméleti vita max![]()
Az egesz modern futball ebbe az iranyba megy,hogy mar utanpotlas szinten is toljak a gyerekeket egyre gyorsabban fel. Legjobb a fejlodes szempontjabol,ha minel magasabb,donteshozatal szempontjabol gyorsabb szinten jatszani tudsz.
Annak sok ertelme nincs,hogy egy tehetseges fiatal eljatszadozik harmadosztalyban,vagy az utanpotlasban. Beleszokik,szurkul abba a mezonybe,plusz a motivacioja is esni fog.
Aztan ha 19-20 evesen odakerul egy elso kerethez,nem fogja tudni felvenni a ritmust,meg a gyorsasagot meg meglepodik,hogy ott nem lehet 90%-al futballozni,hanem 110% kell mindig.
Olyan van,hogy valakinek nem birja a teste,es kidol. Ez is egy ok,amiert a rengeteg tehetseges,jo adottsagu,fiatal kozul,akik gyerekkoruk ota akademiakon nottek fel megis nagyon keves er el egy top csapatot. A 99% soha,viszont pont ez miatt az ajtoba meg ott var rengeteg.
Ha megnezed a real volt/jelenlegi jatekosait,szerintem mindegyik 17 legkesobb 18 eves korara elso osztalyban jatszott valahol.( varane,rodrygo,vini jr,camavinga,ramos stb)
Ehhez a szinthez kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 13., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 13., szerda 10:19
Nyilvan nem kell minden meccsen 90percet jatszani,mert benne van,hogy nem tudja fevenni a ritmust es elmegy az onbizalma,de szerintem az ilyen jatekosokat felkell vinni,edzetni,bedobalni oket neha a melyvizbe,kisebb meccseken kezdetni,hogy 1-2 ev mulva akar kezdokent is lehessen szamitani ra.realfan írta:
nem tudom, ez hogy jött ki, hogy ennyi idősen sehol se játszonazért van különbség, hogy profi felnőtt játékok ellen játszik az első osztályban, bl-ben ennyi idősen vagy még a fiatalokkal oder a 3-ad osztályban
kapjon pár meccset nagyoknál, hívjuk föl, de hogy a keret állandó tagja legyen ennyi idősen az túlzás, legalább mi tanuljunk a Barca hibáiból, ha má ők nem teszik
![]()
viszont az igazság realistánál van, ez csak elméleti vita max![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 13., szerda 9:49
Nem is értem, egy pillanatra azt hittem vmi barcás fórumon vagyokRealista24 írta: Sracok, attol nem kell felni, hogy itt egy fiatal szet lesz hajtva![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 13., szerda 9:43
nem tudom, ez hogy jött ki, hogy ennyi idősen sehol se játszonmiro. írta:Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
A felsotestukre nem tesznek sok izmot,inkabb szalkasak,ez a fiatal tehetsegek nagyon magas szazalekukra igaz.
De pont,hogy ilyen idosen kell a legtobb jatekperc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 13., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 13., szerda 9:27
Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. március 13., szerda 9:23
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...Anthony írta:Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 13., szerda 8:04
Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 13., szerda 6:30
Volt rá lehetősége, gondolom nem véletlenül nem ragadt meg. Semmi baj nincs szerintem kölcsön és eladási politikankkal. Hakimin kívül nem nagyon tudok mondani olyat az elmúlt évekből akinek itt lenne a helye és nem került vissza költséghatékonyan.raul 4 ever írta:MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
A real kölcsönökre akartam igazából utalni. Az nekünk sose jön be. Szívem szerint inkább itt tartanám a fiatalokat és nem kölcsönbe adogatnám, mert nem igazán jöttünk még jól ki belőle. Ardát se küldeném el, pont ezért. Inkább itt virítson valamit Brahimmal a jobboson, mint máshol.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 12., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 22:39
MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 12., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 22:03
Nem azt mondtam, h szerda-szombatozzon, hanem hogy LV helyett kapja meg nyugodtan a pár kupameccset, bl utolsó kört, meg néhány hazai bajnokit, stb..___Samy___ írta: 16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 12., kedd 22:01
nem sokára 17 éves, 2025 nyarára 18 lesz___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta: Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 12., kedd 21:10
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:
1 évre hosszabítunk LV-vel,
aztán jöhetne is fel az első kerethez![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 12., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 12., kedd 20:42
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
aztán jöhetne is fel az első kerethez![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 12., kedd 20:32
1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem