„Nincs oka ezt érezni, bár megértem, hogy kollégámat érzékenyen érinti a téma, hiszen bátor és alapos munkát végzett annak felderítésére, hogy valójában kik jelentenek veszélyt a gyermekekre, kiskorúakra. Őt idézve: »nézzük meg azt is, kik vannak a színpadon, mert lehet, hogy ott is szörnyek vannak!«”
Na ugye ez az a Huth, aki a saját "munkásságát" is a bátor és alapos oknyomozó újságírással definiálja.
Hogy ez mit is jelent nála? Ír egy cikket, hallomásokból, valaki mondta neki. A cikkben mindent összemos mindennel, keszekusza következtetések, ellenőrizhetetlen állítások tömkelege.
Amikor valaki rákérdez nála, vagy ismerteti vele, hogy X cikkben említettek nem igazak, vagy téves következtetések, akkor a válasza: "de hát én leírtam millióegy cikkben, az a bizonyíték, és kész" Tehát a saját következtetései alátámasztására a saját cikkeit említi, mint megdönthetetlen forrásanyag:D
Érdemes megnézni vele a partizános interjút (5 órás a nyersanyag) vagy utána a Gulyás is volt náluk, ugyanezeket puffogtatja.
SZánalmas egy bohóc, az igazi talpnyaló mintapéldánya.