Ezekről írtam egy éve/pár hónapja, akkor le lettem hülyézve, hogy nem így van. Na mindegy.Realista24 írta:
Es itt nem arrol van szo, akik Fidesz nelkul is vigan megelnek es jol keresnek, hanem azokrol, akiknek a cege mondjuk vegetalt, de bekerultek egy olyan korforgasba, hogy azota kiskiraly modjara tudnek elni, es embereket fizetni.
Egyébként egyetértek, de ettől függetlenül egy morális csengő megszólalhatna bennük ilyenkor, hogy azért van ami túl megy minden határon.
De egyébként ez sem csak így történhet.
Apum vállalkozása (mezőgazdaság) 2007/08 környékén tönkre ment.
2009-bn nyitott egy kis gyümiboltot, ami 2010től virágzik, jövedelmező, egyre nagyobb profittal.
Ez alapján apumnak is véresszájú fideszesnek kéne lennie, mert sokkal jobban megy neki mint 14-15 éve, de mégsem az. Sőt nála nagyobb viktorgyűlölőt keveset ismerek:D
De ugyanígy legjobb barátomék mezőgazdasággal foglalkoznak, iszonyat haszonnal, külföldre is eladva, generációkkal előre megoldva a megélhetésük. De nem fideszes, sőt, inkább full komcsi amúgy:D
Szerintem Hehe arról is beszél, hogy igen, ezeket elkergetjük, jön egy másik brancs, de mi változna? A társadalom nem, és újra meg újra ezeket végigüti rajtunk bármilyen rendszer. Ezen kellene kollektíve változtatni, persze megoldást én sem tudok, akkor nem itt fórumozgatnék.