Irtad Norvegiat is. Peldaul Oslo is jo lehetne par napra (viszont ott a repteret erdemes megnezni, hogy melyikre megy a gep, mert ha jol tudom az egyik repter kurva messze van a varostol. En busszal mentem oda Goteborgbol). Viking tema, ha erdekel, akkor a muzeumok ott jok lehetnek. Meg a Kon-Tiki muzeum peldaul nagyon erdekes vagy a holmenkolleni siugro sanc. Olyan teriszonyom meg soha sehol nem volt, mint ott.miro. írta:Koszi! Ha van idod meg kedved es par sorban kitudnad fejteni azt megkoszonom.Remy írta: Ennyi idore Koppenhaga szuper lehet. Zseni varos.

Viszont oda fix vissza fog vagyni az ember, mert alapvetoen Norvegiaban a termeszeti kincsek az igaziak, nem a varosok. 3-4 napba meg nem tudom mi ferne ugy bele, plane h kegyetlenul draga az orszag, meg nyugati penztarcahoz nezve is. Sajnos a termeszeti oldala nekem is kimaradt meg.
Koppenhaga gyonyoru. Gyalogszerrel bejarhato, kb minden sarkon valami szep epulet van. Egyszeruen csak jo ott setalni es letezni. 3-4 napos kikapcsolodasra pont tokeletes. Akar egybekotve egy malmöi kiruccanassal.