Valoban, felesleges tenni barmit

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 12., kedd 7:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 12., kedd 7:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 12., kedd 7:03
Földrajzilag meg van szabva hogy melyik magyar csinálhat valamit és melyik nem? Egy számtalan Magyarországon lakó ember van távolabb Pesttol mint aki mondjuk Bécsben lakik. Nem rad gondolok konkretan, általánosságban.hehetheoriginal írta: De akinel puzser baloldali politikus, azzal abszolut nincs mirol vitazni.
Es azert nem csinalok en szemely szerint semmit, ha mar igy fel lettem kerdezve, mert jelenleg halistennek kulfoldon tartozkodom.
Visszakerdezek, te/ti mit csinaltok?
Jol elsorozgettek meg elkajalgattok budapesten, mikozben haver haver alapon utasitgatjak az elvileg fuggetlen köztársasági elnokot, hogy pedofil bunsegedjenek adjon kegyelmet, mert ujra tanitani akar, ujra a gyerekek koze akar menni, hisz o maga vegulis nem baszta meg egyiket se.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 12., kedd 6:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 12., kedd 6:12
itt a video hozza egyebkent.sosem felejtem el mikor a sport1en csapo dodi egy pohar viz segitsegevel mutatta meg milyen pofon egyszeru elkerulni a megeroszakolast. mindezt egy noi musorvezetovel
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 23:25
sosem felejtem el mikor a sport1en csapo dodi egy pohar viz segitsegevel mutatta meg milyen pofon egyszeru elkerulni a megeroszakolast. mindezt egy noi musorvezetovel.zsuninnyo írta:Azert nem all langokban a kossuth ter, es "veszett el a tarsadalom", mert ebben az orszagban a bantalmazas nem egy elitelendo dolog. Ahhoz, hogy ez megvaltozzon, tudatositani kene, hogy a bantalmazas kurvara elfogadhatatlan.csababarca írta: Hányan hallgatnak meg egy APU-t hehe?
50-100ezer között.
Senkit nem érdekelnek ezek, ez a társadalom elveszett.
Ez a Kónya ügy is felbasz max nagyon max félmillió embert, a többi meg legyint, és letudja egy “méért, mikor gyúcsány volt, jobb volt????” frázissal.
Menthetetlenek vagyunk, olyan a politikai vezetèsünk, amilyet a társadalmunk érdemel.
Tanulatlan, parasztsuttyó Szijjártókat például.
De ugye ő is milyen aranyos, és jól öltözött.
https://nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/20 ... cisztikaja
Es hanyszor hallotam, vagy olvastam: "Biztos megerdemelte", "Minek ment oda", "miert oltozott ugy", "mit csinaljon az edzo/szulo", "ennek ez az ara/ez igy mukodik stb. Ezen kene valtoztatni, es megerteni a miertet, es nem frazisokat puffogtatni vagy esetleg panaszkodni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 11., hétfő 23:08
Azert nem all langokban a kossuth ter, es "veszett el a tarsadalom", mert ebben az orszagban a bantalmazas nem egy elitelendo dolog. Ahhoz, hogy ez megvaltozzon, tudatositani kene, hogy a bantalmazas kurvara elfogadhatatlan.csababarca írta: Hányan hallgatnak meg egy APU-t hehe?
50-100ezer között.
Ez a Kónya ügy is felbasz max nagyon max félmillió embert, a többi meg legyint, és letudja egy “méért, mikor gyúcsány volt, jobb volt????” frázissal.
Menthetetlenek vagyunk, olyan a politikai vezetèsünk, amilyet a társadalmunk érdemel.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. március 11., hétfő 22:57
Te pontosan ugyanannyit teszel a változásért mint a gyenge birka nép zöme, a roncstársadalmad. Kerek 0-át.hehetheoriginal írta:apuban beszéltek a dologról, hogy tiszta tények vannak, hogy miért kapott kegyelmet és ki mindenki tudott róla, ki mindenki adott kitüntetést neki és a pedofil igazgatónak is.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2024/03/11/k-e ... -rendorseg
https://m.hvg.hu/itthon/20240311_kegyel ... alat-video
pedomosdato dobrogi ujra kihozza a csalad baratjat?
nem is értem, miért nem áll még lángokban legalább a kossuth tér.
gyenge birka nép, roncstársadalom.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 11., hétfő 22:44
De megint miért engem idézel?illgner írta: M
MI az az APU, valami Puzsér-projekt? Azért ő nem egy olyan hatalmas koponya, hogy hozzá kéne igazodnia a magyarságnak, Pesten is kb. 4 %-ot kapott, pedig az baloldali fellegvár.
A pedofil-ügy nagyon is felzaklatta az egész társadalmat, de ettől miért lenne népszerűbb a baloldal, akik látványosan támadtak mindenféle gyermekvédelmi jogalkotást? Kizárólag a Mi Hazánk népszerűségét dobhatná meg, hiszen ők azok, akik a pedok kasztrálását támogatják, és a pride betiltásáért kampányolnak, nem Gyurcsányék meg a szivárványos momentumosok.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. március 11., hétfő 22:14
MI az az APU, valami Puzsér-projekt? Azért ő nem egy olyan hatalmas koponya, hogy hozzá kéne igazodnia a magyarságnak, Pesten is kb. 4 %-ot kapott, pedig az baloldali fellegvár.csababarca írta: Hányan hallgatnak meg egy APU-t hehe?
50-100ezer között.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 11., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 11., hétfő 21:16
apuban beszéltek a dologról, hogy tiszta tények vannak, hogy miért kapott kegyelmet és ki mindenki tudott róla, ki mindenki adott kitüntetést neki és a pedofil igazgatónak is.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2024/03/11/k-e ... -rendorseg
https://m.hvg.hu/itthon/20240311_kegyel ... alat-video
pedomosdato dobrogi ujra kihozza a csalad baratjat?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 9., szombat 12:51
par idei pelda, uk :Sajnos sokkal fejlettebb országokban is rendszeres probléma ez
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 9., szombat 12:28
Személyzet... Hát ja. Ha nincs képzés. Vagy szakmai kilátás.h3x0r írta:Szerintem senki se az orvost hibaztatja, hogy miert nem akar megmuteni, hanem a korhazat meg az allamot, hogy miert nincs eleg gep vagy szemelyzet, aki ezeket mukodteti.Nika91127 írta:
Srácok... van műtét, amit nem lehet ITO háttér nélkül operálni.
Most bocsi, de ha az lenne, hogy "megoperáljuk, aztán vagy lesz hely vagy nem", és utána amiatt menne a per, mert ITO háttér nélkül operálva meghalt a beteg?...
Én értem, h külsősként nektek ez "katasztrófa", de ha egy ekkora műtétnél szövödmény van (már pedig itt lehet), akkor ITO háttér nélkül halál.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 9., szombat 12:07
Szerintem senki se az orvost hibaztatja, hogy miert nem akar megmuteni, hanem a korhazat meg az allamot, hogy miert nincs eleg gep vagy szemelyzet, aki ezeket mukodteti.Nika91127 írta:Srácok... van műtét, amit nem lehet ITO háttér nélkül operálni.miro. írta:
Nagyon szepen koszonjuk!
Meg, 11:45 utan irt,hogy bejottek es viszik.. fel 6ig tartott vegul a mutet,de minden a legnagyobb rendben.
Most 3-4 napig meg ott tartjak az intenziven,mert barmilyen szovodmenye lehet. Remelhetoleg a nehezen tul van..
Most bocsi, de ha az lenne, hogy "megoperáljuk, aztán vagy lesz hely vagy nem", és utána amiatt menne a per, mert ITO háttér nélkül operálva meghalt a beteg?...
Én értem, h külsősként nektek ez "katasztrófa", de ha egy ekkora műtétnél szövödmény van (már pedig itt lehet), akkor ITO háttér nélkül halál.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. március 9., szombat 9:54
Örömteli hír, a büntethetőséget kizáró ok fennállása megnyugtató ebben az ügyben, kedves bíróság ismét brillírozik.hehetheoriginal írta: Felmentettek a figurat, aki tavaly januarban megkeselt es megolt egy rendort.
Kenyszergyogykezeles lesz bem böri
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 9., szombat 9:51
Szep ember'shutterisland írta: kozben varga juci is tovabb lepett.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 9., szombat 9:45
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem