En csak es kizarolag palyan valo viselkedesrol beszeltem es en szemely szerint nem latok nagy kulonbseget ebben a ket jatekos kozott. Ki tudnek emelni tobb ilyen pillanatot is, de szerintem ezek is eleg jol szemleltetik hogy Ronaldonak is boven megvoltak azok dolgai, ami nem melto a Real Madridhoz. Ettol fuggetlenul mindenki imadta, tobbek kozott en is.ELSiete írta:Örülök, hogy a közel 9 éves madridi palyafutasabol, ahol folyamatosan tűz közelben tartották őt az ellenfél játékosai a kiváló teljesítménye miatt, te kitudtal emelni 4 pillanatot amikor neki is elmentek otthonról. Amúgy több is volt, de Vini miatt jelenleg minden második, ha nem minden első meccsünkön áll a játék, a folytonos reklamalasai, sírásai, kirohanasai miatt. Egyszerűen csak az ostoba jelző jut róla eszembe. Igazából egyik felrol sem jo, ha így viselkedik a pályán, de nem lehet mindenki hal vérű és balhémentes, Ramost is szerettük, kell a tűz a pályára, de legyen meg a balansz, ne erről szóljon a palyafutasa és ne a csapatot hátráltassa. Én a góljai ellenére is azt mondom, hogy sokkal jobb volt az összhang és a foci is a csapaton belül, amíg a brazil mágusunk sérült volt. CRt mikor tudtad volna kivenni anno a Realbol? Lehet ő is odaszolt olykor, de sokkal többször inkabb kussolt és a mesterharmasa után mutogatott a címerre, mondván ezt kapjátok ki... Hát Vini ettől nagyon messze van.MarioCirolo írta:
Nekem van ket szemem es eleg jol emlekszem, amikor az almeria jatekosat hatulrol vadlin rugta, odautott az ot visszahuzo malagainak, vagy ketszer utott oda egy szogletnel az ellenfel jatekosainak (talan cordoba vagy racing santander). Ezeken kivul ott voltak a kozonsegnek valo kimutogatosok es hisztizes.
Vini miatt pedig leginkabb akkor allt a jatek az elmult hetekben, amikor az ellenfel a kozepkezdeshez vitte a labdat a goljai utan.