HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 11., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. március 11., hétfő 21:43
Közel nem volt egy kategória CR.hehetheoriginal írta: ceronaldo ugyanigy vallalhatatlan volt, ha binicius is most az.
kapott is érte piroslapokat, biniciusnál ha igy megy tovább, akkor ami késik nem múlik.
ja hogy ceronaldonak elneztuk, mert volt teljesitmeny hetrol hetre.
ceronaldot már angliában rühellte mindenki, amiért allandoan sírt a szája meg szimulált dobálta magát mindenfelé.
szóval csak objektíven.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 11., hétfő 21:19
hát ja.Realista24 írta: Hehe és az objektivitás.![]()
miért ne?CR7et ne hasonlítsuk már Vinihez.
A tag a világ legjobbjaként csinálta ezt meccs/gól átlaggal
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 11., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 11., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 21:11
Ha érted amit írtam, akkor tudod a válaszom. Leírtam, de leírom újra, ez a fajta viselkedés számomra nem fer bele a pályán, Real mezben. Egyszer egyszer előfordul(hat) de amikor egy játékost ez jellemez rögtön a teljesítménye mellett/előtt, az komoly gond.MarioCirolo írta:Azt irtad latni kell a meccseket, feltelezem lattad a meccseket, amin Ronaldo jatszott. Inenntol kezdve meg tudtad allapitani, hogy nalad kiverte a biztositekot a viselkedese, vagy nem. Ezert is kerdezem.Realista24 írta:
Érted amit írtam?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 11., hétfő 21:00
Azt irtad latni kell a meccseket, feltelezem lattad a meccseket, amin Ronaldo jatszott. Inenntol kezdve meg tudtad allapitani, hogy nalad kiverte a biztositekot a viselkedese, vagy nem. Ezert is kerdezem.Realista24 írta:Érted amit írtam?MarioCirolo írta:
Oszinten kerdezem, hogy Cristiano Ronaldonal is ezt gondoltad?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 11., hétfő 20:49
Nekem van ket szemem es eleg jol emlekszem, amikor az almeria jatekosat hatulrol vadlin rugta, odautott az ot visszahuzo malagainak, vagy ketszer utott oda egy szogletnel az ellenfel jatekosainak (talan cordoba vagy racing santander). Ezeken kivul ott voltak a kozonsegnek valo kimutogatosok es hisztizes.Süti írta:Szerintem akinek van ket szeme es használta az elmúlt 15 évben az ezt mondja.MarioCirolo írta:
Tehat azt mondod, hogy Ronaldo viselkedese kulonb volt Vinietol?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 20:46
A statot nem én hoztam, hanem a kolléga, én csak szamszerusitettem.Pad'em írta:Te hoztad a statisztikát, csak megemlítettem, hogy az torz.Realista24 írta: Nem kell belekalkulalni semmit, meg statisztikával védeni vagy támadni.
Latni kell a meccseket.
Valakinek ez nem veri ki a biztosítékot, valakinek igen.
Egy Real Madridnál ez nálam nem fer bele. Más csapatnál az ilyen játékosokra a patkány jelző volt a legfinomabb korábban.
Egyetértek, de a lényeg, hogy a vezetőségnek belefér, sőt, semmiféle kóbor pletykát nem olvastam, hogy irritálna bárkit is az amit csinál. Ezért is gondolom, hogy esetleg nem, hogy visszafognák, hanem még talán örülnek is a viselkedésének, mondván legalább szem elött van folyamat a bírók munkája rajta keresztül. Ha meg akarnánk nevelni, annak számos módja lenne.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 11., hétfő 20:44
Te hoztad a statisztikát, csak megemlítettem, hogy az torz.Realista24 írta: Nem kell belekalkulalni semmit, meg statisztikával védeni vagy támadni.
Latni kell a meccseket.
Egy Real Madridnál ez nálam nem fer bele. Más csapatnál az ilyen játékosokra a patkány jelző volt a legfinomabb korábban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 11., hétfő 20:43
a meccseket sem nézik, statisztikával védik az ilyen viselkedést, és akkor CR-hez hasonlítják. Pont az ilyen szurkolói gondolkodás miatt nem hogy javulni, lecsúszni fog még mélyebbre. Na meg akkor kell neki egy doku film is ahol majd mindent az ellene irányuló támadásokra hegyeznek ki, a foci másodlagos. Vinicius lehetne a világ legjobb szélsője, de aki nézte azt a meccset, az láthatta hogy elég kicsit kizökkenteni és olyan ostoba cseleket meg húzásokat csinál amikkel csak elszórja a labdákat. Amíg a csapat és a szurkolók adják alá a lovat, nem pedig ráküldenek egy psichológust és helyre teszik, addig a benne rejlő potenciál marad potenciálnak.Süti írta:Szerintem akinek van ket szeme es használta az elmúlt 15 évben az ezt mondja.MarioCirolo írta:
Tehat azt mondod, hogy Ronaldo viselkedese kulonb volt Vinietol?
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 11., hétfő 20:38
Szerintem akinek van ket szeme es használta az elmúlt 15 évben az ezt mondja.MarioCirolo írta:Tehat azt mondod, hogy Ronaldo viselkedese kulonb volt Vinietol?Kerlon írta: Komoly a gond, ha barmilyen szinten is egy lapon vannak emlitve.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 11., hétfő 20:37
Tehat azt mondod, hogy Ronaldo viselkedese kulonb volt Vinietol?Kerlon írta: Komoly a gond, ha barmilyen szinten is egy lapon vannak emlitve.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. március 11., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 20:35
Érted amit írtam?MarioCirolo írta:Oszinten kerdezem, hogy Cristiano Ronaldonal is ezt gondoltad?Realista24 írta: Nem kell belekalkulalni semmit, meg statisztikával védeni vagy támadni.
Latni kell a meccseket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. március 11., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 11., hétfő 20:32
Oszinten kerdezem, hogy Cristiano Ronaldonal is ezt gondoltad?Realista24 írta: Nem kell belekalkulalni semmit, meg statisztikával védeni vagy támadni.
Latni kell a meccseket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 11., hétfő 20:21
Azért kalkuláljuk bele, hogy két hónapot kihagyott sérülés miatt, 90 percre vetítve a ligában 7. legtöbb faltot kapja, Bellingham meg vezeti a listát. Vini fejben gyenge ez nem kérdés, de egyrészt még mindig baromi fiatal, másrészt a koránál sokkal érettebb Bellingham is látjuk, hogy fél év alatt ideggyenge lett ebben a ligában a dilettáns bírók meg favágó paraszt védők ellenszelében. És itt jön a képbe, hogy mennyire tönkre bassza az egész játékunkat, hogy nincsenek szankcionálva az ellenfelek kellőképpen, hogy csak az 5. faltra ad lapot a köcsög bíró.Realista24 írta:
Most megneztem az UEFA honlapjat, vini top100ban sincs, nemhogy top3ba, az elszenvedett szabalytalansagok tekinteteben.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... order=desc
Ez meg a La Liga, 15 helyen all.
https://en.as.com/resultados/futbol/pri ... recibidas/
Szoval bocsanat, de ugy fest, hogy ez is kapufa.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem