Azért kalkuláljuk bele, hogy két hónapot kihagyott sérülés miatt, 90 percre vetítve a ligában 7. legtöbb faltot kapja, Bellingham meg vezeti a listát. Vini fejben gyenge ez nem kérdés, de egyrészt még mindig baromi fiatal, másrészt a koránál sokkal érettebb Bellingham is látjuk, hogy fél év alatt ideggyenge lett ebben a ligában a dilettáns bírók meg favágó paraszt védők ellenszelében. És itt jön a képbe, hogy mennyire tönkre bassza az egész játékunkat, hogy nincsenek szankcionálva az ellenfelek kellőképpen, hogy csak az 5. faltra ad lapot a köcsög bíró.
Jövőre itt lesz Mbappé, ezt a hármast mennyire fogják majd szarrá rúgni? Hatványozottan szopunk majd ha továbbra is engedik ezt a bírók, és nem lesznek kézben tartva ezek a vagdalkozó pióca spanyol csapatok. És ez az egész Vininél nem tegnap kezdődött, hanem 2 éve kb, szóval érthető ha meg van említve a múlt a jelenlegi helyzet vizsgálatánál, most a Mingueza szitu szerintem krvára sokadlagos, ott szimplán fasz volt, nem ez a lényeg, hanem a nagyobb kép. Ott meg krvara engedik, hogy aprítsák a játékosainkat, a klub szerintem ahogy mondtam is meg nem fogja vissza Vinit, mert vele legalább folyamat felszínen van a bíró probléma. Mbappéval ez még inkább kiéleződhet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"