Mondjuk te vagy a Rodrygo elleni propaganda egyik fozevere.kiserik írta:Ez eddig szerencsére feltételezéswZoLee7 írta: Én nem tudom a brazil mivel vívta ki ezt a védelmet, de ez is addog tart majd amíg egy fontos meccsen kiállíttatja magát egy ilyen baromsággal és kiesünk.
Nem. Az a gyűlölet, hogy van, aki már gyakorlatilag nem tud örülni, ha gólt lő.wZoLee7 írta:
Szóval ha valakiről leírjuk az igazat, leírjuk hogy milyen gondok vannak vele az egyenlő a gyűlölettel. Értem.
Nagyon régen nem védtem Vinit. Most sem védtem egyik lökése után sem, sőt, az Orbán elleninél el is ítéltem a tettét. Ha nem tetszik a magyar példa, akkor helyettesítsd be orosz, észak-koreai vagy bármilyen hasonló propagandával. És egyébként is, akinek nem inge, ne vegye magára.wZoLee7 írta:
Kiserik te meg próbáld meg nem minden hülyeségét védeni, ha már egymásnak mondjuk meg ki mit próbáljonMeg hozz bele magyart politikát mert sok köze van ehhez. Ha olvasnád is amiket ír itt mindenki, még én is többször írtam róla ha jó volt.
Mbappe meg ha ilyen troger viselkedest nyom le Real mezben a palyan, akkor a velemenyem pont ugyanaz lesz. Nalam a merce ott van, ahol Modric, Kroos vagy eppen Karim van.
Elfogadom, hogy sokaknal normalis ez a legalja stilus, izles kerdese.