Ahogy a többiek éltették, az volt a legszebb.
Arda Güler - 15
Re: Arda Güler - 24
Szimpatikus a gyerek, örültem a góljának.
- Sorrentino
Szép volt!
- ateeemadrid
Amúgy elég vagányan oldotta meg, szép kis gól volt
jo lenne beepiteni es nem elkuldeni kolcsonbe
nagy kincs a gyerek
nagy kincs a gyerek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fantasztikus gól.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagyon remélem. Szerintem kap 10 percet.MorataMartin írta: Szerintetek láthatjuk a Puskás Arénában Magyarország ellen a pályán (vagy a padon? Magyarul Montella behívja?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szerintetek láthatjuk a Puskás Arénában Magyarország ellen a pályán (vagy a padon
? Magyarul Montella behívja?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
KarRealVazquez írta: Van egy olyan tippem, hogy ma kezdő lesz![]()
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
No way, Belli visszatért, Brahim is beáll majd max. 10 percre a végénRealVazquez írta:Van egy olyan tippem, hogy ma kezdő lesz
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1 percet nem fog kapni. Pokol lesz ez a Valencia elleni meccs.RealVazquez írta: Van egy olyan tippem, hogy ma kezdő lesz![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nekem aztán kukk mindegy, hogy játszik vagy sem. Ancelottit győzze meg mert ő ért hozzá és az ő feje a tét. Engem csak ez a felhajtás zavar már vele kapcsolatban. Majd Ancelotti eldönti mikor mennyit játszik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez teljesen igaz, csak pl Rodrygo, aki helyén Güler játszhatna néhanap, full impotens és az elmúlt meccsekről még 1 kulcspassz, jó csel se jut eszembe tőle, nem hogy gól vagy gólpassz. a Barca meccs volt az utolsó értékelhető teljesítmény tőleRaúlCF írta: Kezd nagyon unalmas lenni ez az egész média szar ami körülötte van. Ki ez a gyerek, hogy ennyire játszatni kéne? Van róla 20mp edzés video és kész. Majd ha a mindent megnyert edző úgy gondolja, hogy játszik akkor játszik.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a törökök nagyon fanatikusak, és minden játékosukat akik nagy klubban játszanak ezerrel tolják. gyakran átesnek a ló túlsó oldalára.RaúlCF írta: Kezd nagyon unalmas lenni ez az egész média szar ami körülötte van. Ki ez a gyerek, hogy ennyire játszatni kéne? Van róla 20mp edzés video és kész. Majd ha a mindent megnyert edző úgy gondolja, hogy játszik akkor játszik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Így van. Egy tehetséges játékos akit Carlo vagy játszat vagy nem. Nagyobb játékosok is padoztak a Real Madridban. Most úgy gondolta a magas csatár gyerek hasznosabb lesz. Döntött. Nincs ügy.RaúlCF írta: Kezd nagyon unalmas lenni ez az egész média szar ami körülötte van. Ki ez a gyerek, hogy ennyire játszatni kéne? Van róla 20mp edzés video és kész. Majd ha a mindent megnyert edző úgy gondolja, hogy játszik akkor játszik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kezd nagyon unalmas lenni ez az egész média szar ami körülötte van. Ki ez a gyerek, hogy ennyire játszatni kéne? Van róla 20mp edzés video és kész. Majd ha a mindent megnyert edző úgy gondolja, hogy játszik akkor játszik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem pozitív, hogy Carlo nem az alapján játszat valakit, mert éppen szülinapja van. Nyilván Güler szempontjából érthető ha csalódott, hogy már oda lett hívva cserére, de Modric gólja azért megváltoztatta a képet, ott már nem támadó kellett, hanem stabilitás. Alvaro sem azért jött a végén, hogy 5 perc alatt alkosson valamit támadásban, hanem mert 1,93 a tag, ami beívelések levédekezésénél jól jön. Volt is olyan, amit ő fejelt ki.
- Pad'em
Játszani akar nincs ezzel gond, sőt azzal lenne ha nem akarna. Az, hogy tegnap nem került pályára 1-0-nál totál érthető, akkor lesz gond ha a 4-0-ás meccseken se fog. Csak ahhoz mondjuk kéne 4 gól 
De Ancelotti azért ne mostanság akarjon Törökországba utazni.
De Ancelotti azért ne mostanság akarjon Törökországba utazni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
legalább Carlo nem finomkodik vele.
arab világból származik, ott nem anyámasszonykatonájaként nevelik a fiú gyermeket. tuti nem fog sírva panaszkodni.
az, hogy Güler csalódott, megértem. de Joselu sérülése és Rodrygo pazar formája majd hoz neki is játékperceket
arab világból származik, ott nem anyámasszonykatonájaként nevelik a fiú gyermeket. tuti nem fog sírva panaszkodni.
az, hogy Güler csalódott, megértem. de Joselu sérülése és Rodrygo pazar formája majd hoz neki is játékperceket
#whatisyourexcuse