A legnagyobb baj, hogy csak a szája jár, nem tanul az ég világon semmiből és nem fog megváltozni. Mindenki tegye fel magának a kérdést, hogy ezekkel segíti vagy hátráltatja a csapatot.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 11., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 11., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 11., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 8:48
https://x.com/nocontextfooty/status/176 ... 25980?s=20wZoLee7 írta: mentalitya celta elleni meccsen, úgy h vezetünk ilyent megcsinál...takarodjon el valahová ahol ezt elnézik, egyszerűen ez a takony méltatlan a mezünkhöz és mindig is az lesz, remélem leég a hátáról az a 7-es
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 10., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 10., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 13:36
van eladó, kell?Szerintem ez kozeleben sincs a majomnak, de nem is volt kuponos szemmutetem.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. március 7., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 7., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. március 7., csütörtök 13:28
Teljesen igaza van.Pedja Mijatovic |"Real Madrid's shirt does not tolerate this type of behaviour, maybe in another side, but not at Madrid."
"Vinicius has to find a way to calm down. If not he will never become a legendary player, regardless of his football."
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 7., csütörtök 13:15
Itt eleg jol ki van lassitva. Tenyleg monkeynak tunik, de nem mondanam 100%-ra.untouchable írta:Azt mondta, hogy monkey…kiserik írta: Én arra lennék kiváncsi, hogy mit mondott Orbán?
Egyébként én nem csodálkozom, hogy ki vannak a srácok (Kroos dührohamai, Belli eltiltása, Carlo kirohanásai pl). Ott van a vesztegetési ügy erre minden ugyan úgy folytatódik Spanyolországban, mint korábban. Baromi frusztráló lehet. Minket is felszab, hát még őket.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. március 7., csütörtök 12:33
Azt mondta, hogy monkey…kiserik írta: Én arra lennék kiváncsi, hogy mit mondott Orbán?
Egyébként én nem csodálkozom, hogy ki vannak a srácok (Kroos dührohamai, Belli eltiltása, Carlo kirohanásai pl). Ott van a vesztegetési ügy erre minden ugyan úgy folytatódik Spanyolországban, mint korábban. Baromi frusztráló lehet. Minket is felszab, hát még őket.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 7., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. március 7., csütörtök 12:08
Így van. Vini engem is zavar, ha kicsit összeszedettebb lenne, már nem itt tartana, bár a mai fociban így is top. Orbán mekkora darab ember, és egy kis lökés után fetrengett, torkát fogta, mint akit megütött egy boxoló... Azt sem kéne. A kettős mérce ugye. Manapság játszanak erkölcsi maximát az emberek, (persze csak akkor ha érdekükben áll) aztán soha ennyire fékevesztettebb világ nem volt még. S még egyszer: Vini viselkedése is több mint irritáló, ezt nála sokkal nagyobb játékosok sem engedték meg itt maguknak, de az se normális, hogy majd kétméteres emberek fetrengenek. De a Real Madrid mindig is szúrta az emberek szemét, ez eztán is így lesz.dzsi91 írta: A nagykönyv alapján ez lehet piros de nevicceljünk már. Nem kettéfejelte az embert lökött rajta egyet az meg eljátszotta a nagyhalált. Tömeges jeleneteknél is rengeteg ilyen van és akkor sincs már ott a labda.
Ez max a károgóknak csont.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 11:50
hálistennek nem mindenki ugyanolyan.Süti írta:Ha nem latod a különbséget a ket viselkedés között akkor nem tudok segíteni. De várom a videókat mikor Kroos nem bír magával.hehetheoriginal írta: mert a másik egy szimuláns köcsög, és azt akarja elérni, hogy lapot kapjak.
hát ha már kapok, akkor te is kapjál valamit cserébe.
mikor felbasszák az agyát, akkor ő is odabasz. jogosan.
objektíven kellene ugye....![]()
tehát a magyar nem játszott rá, ezt akarod mondani. csakis binicius a szar alak ebben az esetben, ugye?Ez azért nem akkora nagy difi, hogyha hátulról, (pláne, hogy nem is látod, nem számítasz rá) lendületből, szándékosan fel akarnak lökni, ne tudjanak fellökni![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 7., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 7., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 7., csütörtök 11:15
Nekem eleg egy video, ahol Kroos vagy a jatekost a nyakanal fogva loki el, vagy 1 centirol uvolt a masik arcaba, esetleg flegman kirohogi.Tjacks írta:Update : kurva ritkán basszák fel az agyát, de ha linkeltek egy ultimate Kroos fight career version youtube videót ahol arcoskodik/lökdösődik 10 percen keresztül , akkor minden cinizmusomat félretéve elnézést kérek.hehetheoriginal írta: mert a másik egy szimuláns köcsög, és azt akarja elérni, hogy lapot kapjak.
hát ha már kapok, akkor te is kapjál valamit cserébe.
mikor felbasszák az agyát, akkor ő is odabasz. jogosan.
objektíven kellene ugye....![]()
Ne hasonlítsuk már a két játékos viselkedését össze, ha már objektivitást emlegetünk.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. március 7., csütörtök 11:11
Vini 176 magas és 73 kg. Orbán 186 és 87 kg (google szerint).hehetheoriginal írta: az a baj, hogy a fizika törvényei a fudballpályán is érvényesek, newton törvényeire gondolok itt elsősorban.
vagy binicius kibaszott erős gyerek, vagy orbán van papírból...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem