hát nagyon nyitott volt....RealRaúl77 írta: A többiek nagyjából sejthetőek/egyértelműek voltak, talán Arbeloa/Carvajal kérdés volt nyitott leginkább.

a keretben sem volt bent, elméletileg 5 sárgás.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 30., szombat 19:40
hát nagyon nyitott volt....RealRaúl77 írta: A többiek nagyjából sejthetőek/egyértelműek voltak, talán Arbeloa/Carvajal kérdés volt nyitott leginkább.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 30., szombat 19:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 30., szombat 17:15
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 30., szombat 12:21
Max Arbeloa lehetett jobb. A többiek meg lehoztak egy átlagos szintet. Az a durva, hogy DM-nek nagyon nagy a mezőnymunkája és ez mindig megdobja. A másik meg, hogy nem értek egyet veled. A Benficában is balloldalon szerepelt mindig, illetve váltogatva, de többnyire a ballon. Szerintem sokkal jobb játékos lehetne, ha ott játszhatna, mert oda CR miatt került. Egy Manchester Unitedben hatalmas fegyver lehetne, mert kapnának egy két tüdőjű, technikás játékost, aki megtudja csinálni az 1v1-eket is. Az a baj vele a jobb oldalon, hogy az alapvonal felé abszolúte nem szokott megindulni és emiatt már kiszámítható teljesen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 12:11
Az az igazság hogy az I.félidő nagyrészében nyújtott teljesítménye alapján nem,de aztán,és összességében megérdemel(heti) a MoM jelzőt.A 1+1 sokat nyom a latba,valamint az elvégzett mezőnymunka.Max Arbeloa lehetett jobb. A többiek meg lehoztak egy átlagos szintet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 30., szombat 11:52
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 30., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 30., szombat 10:26
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, én nem azt mondom, hogy DM rossz volt és nem azt mondom, hogy azért nem lett nálam a meccs legjobbja, mert nem szivatott mindenkit szét és nem egy maga vitte be a vonalig a labdát.Nem azért teljesítesz jól, mert állandóan mindenkit szanaszét szivatsz és egy magad beviszed a vonalig... Ilyen hozzá nem értő kérdéseket minek kell feltenni? Komolyan, miért nem számolsz el 10-ig, szépen átgondolva, hogy mit akarsz mondani? MB
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 29., péntek 21:45
Nem azért teljesítesz jól, mert állandóan mindenkit szanaszét szivatsz és egy magad beviszed a vonalig... Ilyen hozzá nem értő kérdéseket minek kell feltenni? Komolyan, miért nem számolsz el 10-ig, szépen átgondolva, hogy mit akarsz mondani? MBteszler írta:Ezek az olalak szerintem lóf*aszt se érnek.. nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere, sokszor még 1 az 1-ben sem tudta meg verni a védőjét.Whoscoredon pl a meccs emberre volt, gondolom a sok rossz megoldás miatt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 29., péntek 20:38
Tudom de aktív játékosra gondoltam
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 29., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 29., péntek 19:22
Máris szomszéd?Csak ugye Máris szomszéd viszonylag jól teljesített a galata ellen.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 29., péntek 16:45
hát a whoscored leginkább a statisztika alapján osztályoz.teszler írta:nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 29., péntek 16:13
Ezek az olalak szerintem lóf*aszt se érnek.. nem tudom mi alapján lehetett DM a meccs embere, sokszor még 1 az 1-ben sem tudta meg verni a védőjét.Whoscoredon pl a meccs emberre volt, gondolom a sok rossz megoldás miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 29., péntek 16:01
Köszi.Realista24 írta:Arbeloa 5 sárgás azt hiszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 29., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 29., péntek 15:57
Ja oké.. ennek a Galatának csak az nem lőtt gólt, aki nem akart. Ahol Arbeloa többször kerül kapu elé, mint bármelyik támadó, és még gólpasszt és gólt is szerez ott nincs miről beszélni. DM alig tudott elmenni a szélen, az összes csele néhány kivétellel fail volt.Kerlon írta:Gól+gólpassz. Big flop.
Ne legyünk elvakultak, mert a kis kedvenc sínylődik. Én kifejezetten nem szeretem DM játékát, de a Galata ellen nem volt vele különös bajom. Én is jobban örülnék Jesének, de Carlo úgy se fog ránk cáfolni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 29., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 29., péntek 15:36
Hogy mi?Kerlon írta: Csak ugye Máris szomszéd viszonylag jól teljesített a galata ellen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 29., péntek 15:24
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem