Nagyon jó védő, de amit művelnek vele kész vicc.
Ramos negyed ennyi hypeot kapott volna, mint ez a van Dijk kb mindenki top3 KHnak emlegetné valaha...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 12., kedd 8:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 12., kedd 7:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 8:20
Nezd meg a roviden a kettesben focizo csavotikelemen5 írta: A szöglethez: Megye 3-ban 5 percig üvöltene Mac Allisterrel az edző, hát baszki, végig kívülről fogta az Akét,életemben nem láttam még ilyet ezen a szinten.![]()
Kizárta, meg babám fasza.. óriási védekezési hiba.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. március 11., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 8:09
hat persze, meg kell nezni ake mozgasat teljesen tudatosan szabaditja fel a rovidet stonesnak. kdb bemutatja a variaciot majd annak megfeleloen tortennek a dolgok ahogy elkepzeltekToniKroos írta:Pedig el kell ismerni, hogy ezt szépen észre vette a szakmai stáb. Valószínű mindig így védekeznek szögletnél, csak ezt eddig senki nem használta ki. Gyerekes védelmi hibától messze van. Rögzített szituáció, ahol a helyezkedés minden meccs előtt át van beszélve és mindenkinek ki van jelölve a helye. Találtak egy rést a pajzson és tökéletesen hajtották végre. Jogos a dicséret.Realista24 írta: Alapból ket embernek kellene biztosítani a rovidet ket különböző ponton, ezt egy szem ember nem tudja megbontani.
Videoelemzo ide vagy oda, gyerekes védelmi hiba.
De tudom, itt a lényeg és a menő, hogy mindenből úgy kell kihozni valamit, hogy bele lehessen rúgni egyet Carloba, egy jatekosba vagy a csapatba.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. március 11., hétfő 8:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 7:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 7:20
https://www.youtube.com/watch?v=M_2aykOeE5EToniKroos írta:Pedig el kell ismerni, hogy ezt szépen észre vette a szakmai stáb. Valószínű mindig így védekeznek szögletnél, csak ezt eddig senki nem használta ki. Gyerekes védelmi hibától messze van. Rögzített szituáció, ahol a helyezkedés minden meccs előtt át van beszélve és mindenkinek ki van jelölve a helye. Találtak egy rést a pajzson és tökéletesen hajtották végre. Jogos a dicséret.Realista24 írta: Alapból ket embernek kellene biztosítani a rovidet ket különböző ponton, ezt egy szem ember nem tudja megbontani.
De tudom, itt a lényeg és a menő, hogy mindenből úgy kell kihozni valamit, hogy bele lehessen rúgni egyet Carloba, egy jatekosba vagy a csapatba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 7:13
Az nem szamit, mert lehetne ketszer annyi, ha Davide manchesteri tovabbkepzest venne.M1Ö írta:Ha már stáb fikázás... Pont, hogy idén elég sok gólt szerzünk szögletekből. Ha jól emlékszek Farkas Norbi mondta, hogy liga elsők vagyunk ebben is.Realista24 írta: De tudom, itt a lényeg és a menő, hogy mindenből úgy kell kihozni valamit, hogy bele lehessen rúgni egyet Carloba, egy jatekosba vagy a csapatba.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. március 11., hétfő 7:13
Pedig el kell ismerni, hogy ezt szépen észre vette a szakmai stáb. Valószínű mindig így védekeznek szögletnél, csak ezt eddig senki nem használta ki. Gyerekes védelmi hibától messze van. Rögzített szituáció, ahol a helyezkedés minden meccs előtt át van beszélve és mindenkinek ki van jelölve a helye. Találtak egy rést a pajzson és tökéletesen hajtották végre. Jogos a dicséret.Realista24 írta: Alapból ket embernek kellene biztosítani a rovidet ket különböző ponton, ezt egy szem ember nem tudja megbontani.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 11., hétfő 6:43
Ha már stáb fikázás... Pont, hogy idén elég sok gólt szerzünk szögletekből. Ha jól emlékszek Farkas Norbi mondta, hogy liga elsők vagyunk ebben is.Realista24 írta: De tudom, itt a lényeg és a menő, hogy mindenből úgy kell kihozni valamit, hogy bele lehessen rúgni egyet Carloba, egy jatekosba vagy a csapatba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 6:36
HozzászólásSzerző: Márk06 » 2024. március 10., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. március 10., vasárnap 21:38
Ez telesen egyértelműen egy begyakorolt figurának tűnt. Ahogy Aké elkezdte kizárni az emberét, már azelőtt, hogy KDB belőtte volna a szögletet, egyértelművé teszi a szituációt számomra.Ez inkább KDB remek helyzetfelismerese volt, mint taktikai csoda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 10., vasárnap 21:30
Orbitális nagy hiba volt a Pooltol hogy az alapvonaltol 40 centire lehetett végig a labda és sem az otosnel sem a kapufanal nem volt senki.ferni írta:Ehhez gratula...gutihaz14 írta: davide ancelotti jegyzetelhetne. eletemben nem lattam tolunk hasonlo szogletet![]()
Kellett a mai győzelmünkhöz a kommented![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 10., vasárnap 21:25
Ehhez gratula...gutihaz14 írta: davide ancelotti jegyzetelhetne. eletemben nem lattam tolunk hasonlo szogletet
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 10., vasárnap 19:51
Eees az a durva, hogy az Arsenalt kifejezetten hatraltatjak a szezonban.ziro4vr írta: Liverpool kezét nem fogják idén a bírók, pep megúszta a semmi focijaval, Hali szokásos nulla.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 10., vasárnap 19:15
De legalább nem fújta le akció közbencart írta: Vicc ezek a 10 perces hosszabbitasok a PL-ben, nyilvan a 98. percben egyik biro se meri befujni a buntetot.
A West Ham meccsen is volt egy kezezes a 98. percben azt se adtak meg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 10., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: cart » 2024. március 10., vasárnap 19:02
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem