Donát írta:Idén még nem is volt vasárnapi.Remy írta: Pedig már úgy megszoktam a vasárnapi holland himnuszt...![]()
![]()

Jelenleg ugyanaz a dögunalmas végkifejlet van, mint az elmúlt 20 futamon. Vagy Sainz vagy Verstappen győzelem.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 5:24
Donát írta:Idén még nem is volt vasárnapi.Remy írta: Pedig már úgy megszoktam a vasárnapi holland himnuszt...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 24., vasárnap 5:19
Idén még nem is volt vasárnapi.Remy írta: Pedig már úgy megszoktam a vasárnapi holland himnuszt...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 5:13
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 24., vasárnap 5:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 22., péntek 11:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 20., szerda 21:51
Akkor is 10 óra lenne a külialexoxladjackoxi írta:Remélem jövőre már januárban elkezdődik a szezon.h3x0r írta:
m4sport:A magyarázatot tulajdonképpen az idei bajnokság rendkívül korai kezdése jelenti. Az Ausztrál Nagydíjat tavaly bő egy hónappal később, április végén rendezték, 2022-ben pedig április 10-én. Miközben a versenyük már akkor is helyi idő szerint 15 órakor rajtolt, ahogy idén is, volt egy lényeges különbség: a dupla óraátállítás.
Európában a nyári időszámítás csak egy héttel a melbourne-i hétvége után, március 31-gyel veszi kezdetét, ekkor tekerjük egy órával előrébb az óránkat. Ausztráliában, ahol jelenleg nem a tél, hanem a nyár ér véget, eközben a téli időszámításra állnak majd át április 7-én. Mivel ez a két átállás az előző két szezonban már az Ausztrál Nagydíj előtt lezajlott, a futamhétvégéjük idején csak 8 óra volt az időeltolódás Melbourne és Budapest között, idén viszont most még 10 óra a különbség.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 20., szerda 19:27
Remélem jövőre már januárban elkezdődik a szezon.h3x0r írta:m4sport:A magyarázatot tulajdonképpen az idei bajnokság rendkívül korai kezdése jelenti. Az Ausztrál Nagydíjat tavaly bő egy hónappal később, április végén rendezték, 2022-ben pedig április 10-én. Miközben a versenyük már akkor is helyi idő szerint 15 órakor rajtolt, ahogy idén is, volt egy lényeges különbség: a dupla óraátállítás.Remy írta: Most nézem, hogy szép kora reggeli, 5-kor rajtoló futam lesz vasárnap.Gondolom sokan felkelnek majd itt egy újabb nagyszerű futam miatt.
![]()
![]()
Európában a nyári időszámítás csak egy héttel a melbourne-i hétvége után, március 31-gyel veszi kezdetét, ekkor tekerjük egy órával előrébb az óránkat. Ausztráliában, ahol jelenleg nem a tél, hanem a nyár ér véget, eközben a téli időszámításra állnak majd át április 7-én. Mivel ez a két átállás az előző két szezonban már az Ausztrál Nagydíj előtt lezajlott, a futamhétvégéjük idején csak 8 óra volt az időeltolódás Melbourne és Budapest között, idén viszont most még 10 óra a különbség.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 20., szerda 18:58
m4sport:A magyarázatot tulajdonképpen az idei bajnokság rendkívül korai kezdése jelenti. Az Ausztrál Nagydíjat tavaly bő egy hónappal később, április végén rendezték, 2022-ben pedig április 10-én. Miközben a versenyük már akkor is helyi idő szerint 15 órakor rajtolt, ahogy idén is, volt egy lényeges különbség: a dupla óraátállítás.Remy írta: Most nézem, hogy szép kora reggeli, 5-kor rajtoló futam lesz vasárnap.Gondolom sokan felkelnek majd itt egy újabb nagyszerű futam miatt.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 19., kedd 8:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 18., hétfő 21:37
Ez így igaz... ezt is megmondtam előre.h3x0r írta: Steiner: „Minél több idő telik el, annál inkább látom, hogy túl sokáig maradtam a Haasnál. Amikor lelépsz, világossá válik minden, és látni kezded, hogy mit kell tenned. Amíg ott vagy, tagadásban élsz, és azt gondolod, meg tudod csinálni, de valójában nem tudod”
Hallgattal volna Remyre, aki mar evek ota elzavart volna.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 18., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 10., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 10., vasárnap 7:42
Szerintem érdekes lesz a bop-vel majd befognak kavarni ebben biztos vagyok.Bencze írta:Kar, hogy havi egy versenyt rendez a WEC, IMSA-ban talan meg ennel is ritkabban indul a top kategoria ami sajnos kisebb, mint a WEC-s. Porsche eddig nyert iden mindent, lehet itt sem lesz valami izgalmas a VB kimentele…p.csabi1 írta:
Én már a múlt héten is a WEC-et néztem akkor volt az első forduló.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. március 9., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 9., szombat 19:48
Kar, hogy havi egy versenyt rendez a WEC, IMSA-ban talan meg ennel is ritkabban indul a top kategoria ami sajnos kisebb, mint a WEC-s. Porsche eddig nyert iden mindent, lehet itt sem lesz valami izgalmas a VB kimentele…p.csabi1 írta:Én már a múlt héten is a WEC-et néztem akkor volt az első forduló.Bencze írta: IMSA Sebring 12 oras verseny (Cadillac, Porsche, Lambo, Acura, BMW indul a legmagasabb kategoriaban) jovohetvegen, ha autoversenyzest is szeretne latni valaki.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 9., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 9., szombat 19:20
Én már a múlt héten is a WEC-et néztem akkor volt az első forduló.Bencze írta: IMSA Sebring 12 oras verseny (Cadillac, Porsche, Lambo, Acura, BMW indul a legmagasabb kategoriaban) jovohetvegen, ha autoversenyzest is szeretne latni valaki.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 9., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 9., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 9., szombat 18:09
Nem ez lenne az első ilyen es sajnos az utolso semweah írta: Èvekig mèlytorkozza,dugatja magát,aztán egyszer csak úgy dönt hogy ő ezt zaklatásnak élte meg....zseniális.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem