Majd cáfolják egy napon belül.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 20:05
Majd cáfolják egy napon belül.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 11., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 11., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 10., vasárnap 12:46
Mendy jobb, mint sokan gondolják, de különben igazad lehet. Bár én nem válnék meg egy nyár alatt mindkét balhátvédünktől, és mivel Mendyvel biztosabbak lennénk, így őt hagynám meg. Fran mehet kölcsönbe, vagy eladhatjuk valami nyomorult PL-csapatnak 25+ millióért, vagy akár olcsóbban az 50%-os jogos cuccal. Persze még bizonyíthat, eddig is kevesebb lehetőséget kapott, mint érdemelt volna. Majd hátha az elkövetkezendő sűrű időszakban.MarioCirolo írta:Ha Davies fele kritika, hogy sokat serult, akkor Mendyre ez hatvanyozottan igaz. Emelle nagyon limitaltak a kepessegei es nagyon keves olyan meccset jatszunk egy szezonban amikor tenyleg szukseg van a jatekra/vedomunkajara. Fran nalam egyelore semmit sem bizonyitott es nem latom, hogy lenne jovoje nalunk. A Miguel-Davies parost latom idealisnak.halamadrid írta: Inkább Mendy maradjon, kell egy támadó és védekező stílusú balhátvéd is. Úja kezd formába lendülni, Fran pedig egyelőre csak csereként bizonyított. Ja és még ott van Miguel is, ő remélem marad 1 évig a Gironában.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 10., vasárnap 8:43
Elvileg heteken at ongyilkossag elleni protokolra jart, a legtobb pletyka az anyukajanak az uzenete miatt erosodott fel, aki kicsit hulyen fogalmazva irt a kep ala, amit megosztott. Szerintem 100%, hogy nem lett az.sanko. írta: talán nem a legjobb topik erre, de olyan pletykák keringenek, hogy Dani Alves öngyilkos lett a börtönben... megdöbbentő hova süllyedt le.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 10., vasárnap 8:42
Valami random brazil újságíró dobta csak ezt be, nincsen semmi alapja az egésznek.sanko. írta: talán nem a legjobb topik erre, de olyan pletykák keringenek, hogy Dani Alves öngyilkos lett a börtönben... megdöbbentő hova süllyedt le.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2024. március 10., vasárnap 8:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. március 9., szombat 20:14
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. március 9., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 9., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. március 9., szombat 17:25
Mondanám, hogy a kedvenc morgós kollégának is az kellene, hogy visszavegyen az arcból.weah írta: Arcon rúgták azért kellett lecserélni.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 9., szombat 17:11
Arcon rúgták azért kellett lecserélni.gutihaz14 írta:kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 9., szombat 16:10
Idén eddig 4 meccset volt sérült.gutihaz14 írta:kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 9., szombat 16:01
kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 9., szombat 14:44
Semennyi. Davies mögé marad majd Mendy, Frant meg eladjuk. Miguelt meg elboltoljuk valahogy. Mondjuk Bayernel megegyezünk, hogy megkapják jóáron Miguelt ha Daviest is jóáron elengedik.Jim írta:Miguel lenne jó Davies mellé, de mennyi esély van rá, hogy mind a 2 balhátvédet lecseréljük egyszerre?gutihaz14 írta: szerintem miguelbol penzt akar csinalni perez, az fedezne davies egy reszet. mendyt el kell adni. borzaszto ahogy nem tud labdat kezelni
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 9., szombat 14:18
Miguel lenne jó Davies mellé, de mennyi esély van rá, hogy mind a 2 balhátvédet lecseréljük egyszerre?gutihaz14 írta: szerintem miguelbol penzt akar csinalni perez, az fedezne davies egy reszet. mendyt el kell adni. borzaszto ahogy nem tud labdat kezelni
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 9., szombat 13:43
Ha Davies fele kritika, hogy sokat serult, akkor Mendyre ez hatvanyozottan igaz. Emelle nagyon limitaltak a kepessegei es nagyon keves olyan meccset jatszunk egy szezonban amikor tenyleg szukseg van a jatekra/vedomunkajara. Fran nalam egyelore semmit sem bizonyitott es nem latom, hogy lenne jovoje nalunk. A Miguel-Davies parost latom idealisnak.halamadrid írta: Inkább Mendy maradjon, kell egy támadó és védekező stílusú balhátvéd is. Úja kezd formába lendülni, Fran pedig egyelőre csak csereként bizonyított. Ja és még ott van Miguel is, ő remélem marad 1 évig a Gironában.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 9., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 9., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. március 9., szombat 12:07
Nekem alapbol buzlik ez az igazolas mendy, fran miatt úgyhogy a francia esze agaban sincs lepnigutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem