Mondanám, hogy a kedvenc morgós kollégának is az kellene, hogy visszavegyen az arcból.weah írta: Arcon rúgták azért kellett lecserélni.
De nem mondom, egy úriember vagyok.

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. március 9., szombat 17:25
Mondanám, hogy a kedvenc morgós kollégának is az kellene, hogy visszavegyen az arcból.weah írta: Arcon rúgták azért kellett lecserélni.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 9., szombat 17:11
Arcon rúgták azért kellett lecserélni.gutihaz14 írta:kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 9., szombat 16:10
Idén eddig 4 meccset volt sérült.gutihaz14 írta:kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 9., szombat 16:01
kaptam ra a nagyon megerdemelt diszlajkokat de most is le kellett cserelni daviest. remelhetoleg semmi komoly, nem nezem a meccsetgutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 9., szombat 14:44
Semennyi. Davies mögé marad majd Mendy, Frant meg eladjuk. Miguelt meg elboltoljuk valahogy. Mondjuk Bayernel megegyezünk, hogy megkapják jóáron Miguelt ha Daviest is jóáron elengedik.Jim írta:Miguel lenne jó Davies mellé, de mennyi esély van rá, hogy mind a 2 balhátvédet lecseréljük egyszerre?gutihaz14 írta: szerintem miguelbol penzt akar csinalni perez, az fedezne davies egy reszet. mendyt el kell adni. borzaszto ahogy nem tud labdat kezelni
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. március 9., szombat 14:18
Miguel lenne jó Davies mellé, de mennyi esély van rá, hogy mind a 2 balhátvédet lecseréljük egyszerre?gutihaz14 írta: szerintem miguelbol penzt akar csinalni perez, az fedezne davies egy reszet. mendyt el kell adni. borzaszto ahogy nem tud labdat kezelni
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 9., szombat 13:43
Ha Davies fele kritika, hogy sokat serult, akkor Mendyre ez hatvanyozottan igaz. Emelle nagyon limitaltak a kepessegei es nagyon keves olyan meccset jatszunk egy szezonban amikor tenyleg szukseg van a jatekra/vedomunkajara. Fran nalam egyelore semmit sem bizonyitott es nem latom, hogy lenne jovoje nalunk. A Miguel-Davies parost latom idealisnak.halamadrid írta: Inkább Mendy maradjon, kell egy támadó és védekező stílusú balhátvéd is. Úja kezd formába lendülni, Fran pedig egyelőre csak csereként bizonyított. Ja és még ott van Miguel is, ő remélem marad 1 évig a Gironában.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 9., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 9., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. március 9., szombat 12:07
Nekem alapbol buzlik ez az igazolas mendy, fran miatt úgyhogy a francia esze agaban sincs lepnigutihaz14 írta: davies melle hozzanak egy orvost is mert konnyen lehet hogy nalunk a sanitasban lesz berletes
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 9., szombat 11:41
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 9., szombat 10:51
*Lille, Varane jott a Lenstol. Ha jon ez a harom jatekos es Kroos hosszabbit, az nalam mar 5*os nyar. Meg egy jobb hatvedet azert szivesen latnek meg Carvajal moge.Realista24 írta: Leny Yoro rengeteg ajanlatot kapott, koztuk a PSGtol is. Utobbinak nem akarja a Lens eladni, a jatekos pedig a hirek szerint fuggetlenul mindentol, csak a Real Madridba akar igazolni.
A Real Madrid pedig semmikeppen nem akarja kihagyni a lehetoseget.
Mbappe
Davies
Yoro
?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 9., szombat 8:56
Realista24 írta: Leny Yoro rengeteg ajanlatot kapott, koztuk a PSGtol is. Utobbinak nem akarja a Lens eladni, a jatekos pedig a hirek szerint fuggetlenul mindentol, csak a Real Madridba akar igazolni.
A Real Madrid pedig semmikeppen nem akarja kihagyni a lehetoseget.
Mbappe
Davies
Yoro
?![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. március 9., szombat 7:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. március 9., szombat 7:47
Nem tudom, fociztal-e valaha de tudhatnád, hogy ez nem csak ezektől függ. Ott az ellenszél mint a bírók és liga, nincs kezdő csatár, lyukas azert a keret, elment csomó pénz a stadionra, meg gondolom nem akarjuk eladositani magunkat. Nyilván lehetne jobb a játék képe, de ezek fenyeben en orulok hogy ennek ellenére is ott vagyunk a tűz közelében.MarioCirolo írta:En nem is varok galat, de a spanyol bajnoksag szivonala a beka segge alatt van es ez az idei europai kupakban valo szereplesen tokeletesen meglatszik, a Sociedad, Osasuna, Sevilla, Betis mar kiestek, a Villareal tegnap kapott egy 4est es nem lepne meg ha az atletico es a barca is kiesne jovo heten. Mi vagyunk az egyetlen klubb, aki penzugyileg, keret minosegben es moralisan is a toppon van jelenleg es szeretnem, ha ez nem csak pontokban, hanem jatekban a palyan is meglatszana.dzsi91 írta:
Azért ami az elmúlt években zajlik spanyolországban futball címen kb lehetetlen gálázni. A régi 5-6 bunkercsapatból lett 15-16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 9., szombat 7:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 8., péntek 23:11
“Belefer az, hogy nem galazunk 4-0ra minden meccsen.”Süti írta: Szerintem meg lyukas kerettel, bírói ellenszelben, rekordmennyisegu serulttel belefer az, hogy nem galazunk 4-0ra minden meccsen. Szerintem se szép ez a celfutball, de van eredménye, és egy átmeneti szezonban szerintem belefer.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 8., péntek 22:21
En nem is varok galat, de a spanyol bajnoksag szivonala a beka segge alatt van es ez az idei europai kupakban valo szereplesen tokeletesen meglatszik, a Sociedad, Osasuna, Sevilla, Betis mar kiestek, a Villareal tegnap kapott egy 4est es nem lepne meg ha az atletico es a barca is kiesne jovo heten. Mi vagyunk az egyetlen klubb, aki penzugyileg, keret minosegben es moralisan is a toppon van jelenleg es szeretnem, ha ez nem csak pontokban, hanem jatekban a palyan is meglatszana.dzsi91 írta:Azért ami az elmúlt években zajlik spanyolországban futball címen kb lehetetlen gálázni. A régi 5-6 bunkercsapatból lett 15-16MarioCirolo írta:
Ha a jelenlegi keretunket a zsinorban 3 blt nyerohoz hasonlitom akkor egyertelmuen lyukas, ha a bajnoksag tobbi csapatahoz merem, akkor igyis a mienk az egyik, ha nem a legjobb, serultektol fuggetlenul. Sajnos a 4-0-as galazas es az elmult meccseinken nyujtott jatekunk kozott oriasi szakadek tatong es nem feltetlen neveznem atmenetinek a szezont egy 1 milliardot ero kerettel, ahol Carvajalok, Rudigerek, Kroosok, Valverdek, Bellinghemek, vagy Viniciousok rohangalnak palyan.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 8., péntek 21:41
Azért ami az elmúlt években zajlik spanyolországban futball címen kb lehetetlen gálázni. A régi 5-6 bunkercsapatból lett 15-16MarioCirolo írta:Ha a jelenlegi keretunket a zsinorban 3 blt nyerohoz hasonlitom akkor egyertelmuen lyukas, ha a bajnoksag tobbi csapatahoz merem, akkor igyis a mienk az egyik, ha nem a legjobb, serultektol fuggetlenul. Sajnos a 4-0-as galazas es az elmult meccseinken nyujtott jatekunk kozott oriasi szakadek tatong es nem feltetlen neveznem atmenetinek a szezont egy 1 milliardot ero kerettel, ahol Carvajalok, Rudigerek, Kroosok, Valverdek, Bellinghemek, vagy Viniciousok rohangalnak palyan.Süti írta: Szerintem meg lyukas kerettel, bírói ellenszelben, rekordmennyisegu serulttel belefer az, hogy nem galazunk 4-0ra minden meccsen. Szerintem se szép ez a celfutball, de van eredménye, és egy átmeneti szezonban szerintem belefer.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 8., péntek 21:31
Ha a jelenlegi keretunket a zsinorban 3 blt nyerohoz hasonlitom akkor egyertelmuen lyukas, ha a bajnoksag tobbi csapatahoz merem, akkor igyis a mienk az egyik, ha nem a legjobb, serultektol fuggetlenul. Sajnos a 4-0-as galazas es az elmult meccseinken nyujtott jatekunk kozott oriasi szakadek tatong es nem feltetlen neveznem atmenetinek a szezont egy 1 milliardot ero kerettel, ahol Carvajalok, Rudigerek, Kroosok, Valverdek, Bellinghemek, vagy Viniciousok rohangalnak palyan.Süti írta: Szerintem meg lyukas kerettel, bírói ellenszelben, rekordmennyisegu serulttel belefer az, hogy nem galazunk 4-0ra minden meccsen. Szerintem se szép ez a celfutball, de van eredménye, és egy átmeneti szezonban szerintem belefer.
Jelenlévő fórumozók: 170 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem