csababarca írta: Valószínűleg Roque-nél tényleg az van, hogy limitálva van a meccsszáma, percszáma különböző kifizetések miatt.
Ez a Guiu is fel van polírozva az egekbe, mert egyszer beállt és lőtt egy gólt, de 12 egy tucat ránézésre.
Yamal itt az extra, kérdés, hogy fog-e fejlődni, vagy eléri a fejlődése csúcsát fiatalon, aztán megreked. Láttunk már ilyet.
De beszédes, hogy a PL huszár Raphinhát, (aki mint megtudtam egyedül tartotta bent a Leedst anno, és legkeresettebb jobbszélső, sorban állnak/álltak érte a top klubok![]()
![]()
), simán kiszorította.
Na ennyit a brazilról, igazi kút az is.
Aki még érdekes, és van benne fantázia, az a Cubarsi gyerek hátul. Ő bizonyítja eddig, hogy lehet keményen, határozottan játszani úgy is, hogy nem vagy alattomos, patkány módjára emberekbe beleszálló félőrült, lásd Gavi. Példát vehetne róla a goldenboy.
Tegnap ahogy néztem a meccset azon gondolkoztam, hogy a Yamal, Cubarsi, Gündogan, TS négyesen kívül senkit sem sajnálnék, ha jövőre már nem lenne, talán még Cancelo. Többi az egy nagy nulla, semmi.
De kerdezem en, hogy akkor miert most vittek el Roquet, miert nem fejlodhetett addig is braziliaban?